مشاوره در زدن تالار گفتگو

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام دوستان

من از هیچ کدوم از برنامه های انجمن ساز خبر ندارم و می خوام یکسری اطلاعات بگیرم.
لطفا به سوال هام جواب بدید:

1- برنامه های انجمن ساز خوب برای ساخت یک انجمن مثل انجمن های بازی سنتر یا بازی نما چی خوبه؟!
یعنی انجمن هایی که روی یک موضوع زوم کرده و مثل پی سی ورلد و مجید انلاین گسترده نیست .

2- ایا نرم افزار داره یا به صورت انلاین ساخته میشه؟!

3- نرم افزارش رو باید از کجا بگیرم با چه قیمتی؟!

4- امکانات رو خودش داره یا میشه بهش اضافه کرد؟
مثلا امکانات سایت مثل درجه های کاربران و ثبت نام و مثلا موبایل و مشخصات کاربر و چیزایی
که در انجمن ها هست؟!

5- می خوام همه چیش فارسی باشه انجمن (یعنی مثل انجمن های فارسی دیگه )

6- اموزشی چیزی برای ساخت این انجمن ها وجود داره؟!

7- زبان برنامه نویسی این برنامه ها چی هست؟!

با تشکر

MJ Rayaneh

Well-Known Member
با سلام

جواب 1 : MyBB, VB
جواب 2 و 3 و 4 و 5 و 6 : براي ساخت انمن هم ميتوني از سيستم هاي رايگان استفاده کني و هم پولي. هرکدوم هم مزايا و معايب خاص خودش رو داره. (عيب VB فقط اينه که هزينه لايسنس و ... ميخواد! ولي در ازاش ...) . اين دو نرم افزاري که گفتم داراي امکانات خيلي زياد هستند و همچنين توسط مصرف کننده قابل گسترش اند و نسخه فارسي آنها نيز موجود هست. در سايت هاي پشتيبان اين نرم افزارها آموزش کامل نحوه کار، رفع اشکال و ... هست.
جواب 7 : ديناميک و سرور سايد هست مثلا php يا asp ولی نیازی نیست که شما برنامه نویسی بلد باشی.

موفق باشيد.

Andylove

New Member
عزیز برنامه sms نیست که smf هست که اونم ب نیست ولی اگه انجمنی مثل مجید آنلاین میخوای Vb و Mybb خیلی خوبه

iran480

Member
سلام
دوست عزیز اگر می خواید VB نصب کنید باید لایسنس بخرید. هزینه ش هم فکر کنم 160 دلار باشه. اگر تغییری نکرده باشه. اما اگر تصمیم دارید از سیستمهای مجانی استفاده کنید 3 مورد زیر رو در گوگل سرچ کنید تا سایتهای پشتیبانی فارسی و انجمنهای نمونه رو پیدا کنید:
1- PHPBB
2- MyBB
3- SMF

جدیدترین ارسال ها

بالا