مهمه بدید براتون طراحی کنن یا فارسی کنن ! سایت های وارز یه سر بزنید
Mr.Steres Active Member Jul 19, 2009 #21 مهمه بدید براتون طراحی کنن یا فارسی کنن ! سایت های وارز یه سر بزنید
freelearn Banned Aug 6, 2009 #26 از وی بولین استفاده کردی... خریدی یا نال شدشو نصب گردی.. // اگه خریدی چند خریدی از کجا خریدی راهنمایی کن ما هم استفاده کنیم
از وی بولین استفاده کردی... خریدی یا نال شدشو نصب گردی.. // اگه خریدی چند خریدی از کجا خریدی راهنمایی کن ما هم استفاده کنیم
freelearn Banned Aug 9, 2009 #28 rezidentevilone گفت: نه نال شده هست رو هاست وارز کلیک کنید تا باز شود... من جاهای زیادی شنیدم که استفاده از نال شده این سیستم بعد ها با مشکل بزرگی واجه است و ... میخواستم بدونم که آیا در این مدتی که شما استفاده کردین.. مشکلی بوجود امده یا خیر؟
rezidentevilone گفت: نه نال شده هست رو هاست وارز کلیک کنید تا باز شود... من جاهای زیادی شنیدم که استفاده از نال شده این سیستم بعد ها با مشکل بزرگی واجه است و ... میخواستم بدونم که آیا در این مدتی که شما استفاده کردین.. مشکلی بوجود امده یا خیر؟
R rezidentevilone Member Aug 9, 2009 #29 نه مشلکی نداره... راستی 500 مگ هاست وارز دارم اگه خواستس تو یاهو پیام بده بدم حالشو ببری rezidentevilone
نه مشلکی نداره... راستی 500 مگ هاست وارز دارم اگه خواستس تو یاهو پیام بده بدم حالشو ببری rezidentevilone