مشاوره - خرید هاست

dubairan

Member
سلام دوستان

1- اگه مشکلی برای خرید هاست خارجی بطور مستقیم نداشته باشی، مشکل زبان انگلیسی هم نباشه، خدمات اون سایت برای ایران هم تحریم نباشه بهتره از شرکتهای فروش هاست داخل خرید کرد یا از شرکتهای معتبر خارجی؟ معایب ومزایاش چیه ؟

2- برای خرید هاست (داخلی یا خارجی) که کمترین مشکل را داشته باشه چه شرکتهایی را معرفی میکنید؟

3- سایت خارجی معتبر ixwebhosting.com چند پلان قیمتی داره برای فروش هاست که در عکس مشخصه. همه مشخصات در پلانها شبیه است و بیشترین اختلاف قیمت ظاهرا" بر میگرده به تعداد dedicated IPs، این چیه که قیمت را تا حدود 2 برابر افزایش داده؟ پلان دوم وسوم یک قیمته از نظر شما تفاوتش در چیه؟ شما کدام پلان را توصیه میکنید؟

4- اگه هاست را 4 یا 5 ساله خرید کنی تا حدود 50% تخفیف میده. حالا یکساله خرید کنم یا 4-5 ساله؟

ممنون از راهنمایی شما

a8fdbb7d8159.jpg

msaeedmp

Member
سلام
1- خیلی از شرکت های داخلی هستند که خدمات و کیفیت سرویس هایی که ارایه می دهند هیچ فرقی نمی کند، ضمن اینکه معمولا در خارج از کشور یکسری قوانین خاص هست که ممکنه در اینجا اصلا برای ما مهم به حساب نمیاد که بعضا باعث بروز مشکل میشه.
در هر صورت توصیه من به شخصه این هست که هاست رو همیشه از شرکت های معتبر داخلی تهیه کنید (البته در صورتی که خیلی کارتون مهم هست ولی در غیر اینصورت میتونید یک سطح از معتبر هم پایین تر بیایید)

2- شرکت هایی مانند هاست ایران، ایران هاست، رادکام، پارس دیتا و .... از جمله 10 شرکت برتر بازار ایران هستند. اگر هم خواستید از خارجی ها بخرید حتما قبلش یکسری به سایت webhostingtalk.com بزنید و در موردش کمی اطلاعات کسب کنید ولی سعی کنید سرویس های میزبانی رو از شرکت هایی تهیه کنید که خودشون دارای دیتاسنتر هستند مانند iweb و ...

3-اینطور که در عکس معلوم هست این قیمت ها به صورت تخفیف خورده می باشد و اختلاف قیمت بین پلن ها هر کدام 3 دلار است که این هم در تعداد دامنه رایگان و هم در تعداد آی پی اختصاصی است. اگر واقعا می خواهید به عنوان یک نماینده فعالیت کنید، به نظر من پل دوم از همه بهتر هست ولی در غیر اینصورت دو مورد بقیه هم برای شما کفایت می کند.

4- همیشه سعی کنید هاست را یکساله تهیه کنید تا خدایی ناکرده اگر مشکلی در کیفیت و یا سرویس دهی بوجود آمد ضرر نکنید و هر زمان که اطمینان کردید آن زمان برای تمدید بعدی خودتون با خیال راحت تر اقدام به ثبت چند ساله بکنید.

موفق باشید

dubairan

Member
ممنونم از توضیحات شما

- اختلاف قیمت شرکتهای داخلی به نسبت خارجی(با توجه به امکانات) نزدیک به دوبرابر است، نهایتا" با درنظر گرفتن همه جوانب اشتراک داخلی بهتر است یا خارجی؟

- dedicated IPs دقیقا چیه؟ 1 با 15 dedicated IPs چه فرقی داره؟ مزیت پلان دوم نسبت به سوم چیه؟

msaeedmp

Member
اگر از جانب شرکتی مطمئن باشید، با توجه به قیمت نهایتا خارجی رو پیشنهاد میکنم.(با توجه یه پاسخگویی مناسبی که در برابر مشکلات احتمالی دارند)
ip اختصاصی به شما امکان می دهد که با وارد کردن آدرس ip در مرورگر، سایت خود را مشاهده نمایید. کاربرد بیشتر آن برای سایتهایی است که نیاز به نصب ssl دارند. همچنین ip اختصاصی جهت بهینه سازی رتبه سایت در موتورهای جستجو ارزشمند است.

samanil

Member
سلام دوستان

1- اگه مشکلی برای خرید هاست خارجی بطور مستقیم نداشته باشی، مشکل زبان انگلیسی هم نباشه، خدمات اون سایت برای ایران هم تحریم نباشه بهتره از شرکتهای فروش هاست داخل خرید کرد یا از شرکتهای معتبر خارجی؟ معایب ومزایاش چیه ؟

2- برای خرید هاست (داخلی یا خارجی) که کمترین مشکل را داشته باشه چه شرکتهایی را معرفی میکنید؟

3- سایت خارجی معتبر ixwebhosting.com چند پلان قیمتی داره برای فروش هاست که در عکس مشخصه. همه مشخصات در پلانها شبیه است و بیشترین اختلاف قیمت ظاهرا" بر میگرده به تعداد dedicated IPs، این چیه که قیمت را تا حدود 2 برابر افزایش داده؟ پلان دوم وسوم یک قیمته از نظر شما تفاوتش در چیه؟ شما کدام پلان را توصیه میکنید؟

4- اگه هاست را 4 یا 5 ساله خرید کنی تا حدود 50% تخفیف میده. حالا یکساله خرید کنم یا 4-5 ساله؟

ممنون از راهنمایی شما

a8fdbb7d8159.jpg

خیلی بهتره!
چون قیمتاشون واقعا منصفانست و ارزون!
مثلا ما 100 گیگ خریدیم سالی 50 تومان!
همه چیش هم Unlimit هست. واسه این سایت: beroozresani.com

من http://www.justhost.com/ رو پیشنهاد میکنم توی سایت های خارجی!
و توی ایران واقعا میهن وب هاست رو قبول دارم به عنوان یک شرکت هاستینگ واقعا کامل! قیمتاش هم از بقیه بهتر و منطقی تره!
اینم لینکش:
http://mihanwebhost.com/

Dedicated IP یعنی IP اختصاصی .
بدین صورت که شما می تونید با اتصال به Internet برای خودتون یک IP دائمی و اختصاصی داشته باشید .
شاید پیش خودتون بپرسید که خوب این Dedicated IP به چه دردی می خوره ؟
شما با داشتن Dedicated IP می تونید یک سایت راه اندازی کنید .
شما با داشتن Dedicated IP دیگر نیازی به Domain ندارید و کاربران می تونند با وارد کردن IP شما در Browser اشون به سایت شما متصل شوند .
شما با داشتن Dedicated IP می تونید DNS و Domain روی IP اتون Set کنید .
مثلا شما یک Dedicated IP دارید به صورت مقابل : 188.40.73.251 خوب این IP هیچ وقت تغییر نمی کند , چون IP شما ثابت هست .
همین طور که بدرد می خوره , ضرر هم داره .
بعنوان مثال IP شما را در سایتی Ban می کنند و شما دیگر نمی توانید به آن سایت توسط Dedicated IP ای که دارید متصل شوید .

فکر کنم این یک امکان هست و این باعث تغییر شده!
پلان 2 و 3 شبیه هم هستند تقریبا! فقط روی Dedicated IP باهم فرق میکنند..
من پلان 2 رو پیشنهاد میدم.

پیشنهاد میکنم که شما اول 1 ماه بگیرید ببینید راضی هستید یا نه!
چون اینو میدونید که هاست های خارجی با کپی و CMS های نال شده یا هرچی که کپی رایت باشه مثل VBو...
مشکل دارند! مطلب کپی بزارید و یک گزارش تخلف بدهند باید سایت رو ببندید...
ما ایرانیا عادت داریم همه چیز باید راست و مجانی دستمون باشه ! اینا هم با این مسئله مشکل دارند.
هرچیزی تریال داره بعد باید پولش رو بدید مثلا Antivirus کنترل پنل و . . .
تست کردنش واسه تجربه کسب کردن خوبه!
ولی با شرکت هاستینگ های خوبم میتونید قرارداد ببندید... هاست بعضی شرکت ها خوب و قابل اعتماده!

--------------------------------------------------------------------------------
امید وارم سازنده بوده باشه و کمکتون کنه که بهترین انتخاب را داشته باشید!:-?

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما

چون قیمتاشون واقعا منصفانست و ارزون!
مثلا ما 100 گیگ خریدیم سالی 50 تومان!
همه چیش هم Unlimit هست. واسه این سایت: beroozresani.com

Unlimited اصلا بی معنی هست!
حتی اگر شما سرور اختصاصی داشته باشید، بازهم با کم بود منابع در زمانهایی مواجه خواهید شد.
چه برسه به هاست که حتما مقدار مشخصی از منابع CPU و Ram رو به شما اختصاص خواهند داد.
من با چند شرکت فروش هاست ایرانی کار کردم (هر چند شرکت های مطرحی هم نبودند!) از نظر پشتیبانی و اطلاعات فنی بسیار ضعیف بودند!
الان که سرور از subhosting.net استفاده می کنم، شتیبانی بسیار عالی داره...

arman2012

Member
به قول برادر عزیزمون اصلا نامحدود معنی نداره بالاخره یه محدودیتی هست که شما به اون محدودیت نمی رسید من این رو به چند تا از دوستان هم گفته بودم البته من جلوی استادان هاستینگ چیزی نیستم و دارم نظرم رو می گم . به نظر من هر هاستینگ رو نباید با پولش سنجید مثلا شما اگه به www.webhosting.info برید اونجا شرکت های برتر ایرانی رو ببینید اولین شرکت برترین شرکت ایرانی قیمتاش گرونتره و شما تعجب می کنید چرا چون سرعتش بالا تره مثلا من اولین سایت رو چک کردم سرعتش در هر 0.004 ثانیه یه کیلوبایت بود ولی مثلا دومی 0.006 بود البته من یه ماه پیش این کار رو کردم نمی دونم الان دقیقا فرقی کرده یا نه ولی به نظرم زیاد فرق نکرده . شما باید بر سایتی که می خوای بزنی و بقیه کارهایی که می خوای بکنی یه حساب بکنی ببینی به هاستی احتیاج داری که سرعتش خیلی بالا باشه یا سرعت معمولی می خوای یا فضای زیاد میخوای چی می خوای . به نظر من از شرکت ایرانی بگیرید بهتره چون پشتیبانی و اینا در داخل کشور هست و خوب امن تره ولی از شرکت های خارجی تا حالا خرید نکردم نمی دونم چطوره ولی برای ما ایرانی ها که به کپی رایت اهمیت می دیم شرکت های ایرانی بهتره :green:. بعضی از هاستینگ ها مثلا روی یه سرور سایت های بیشتری رو میارن مثل میهن وب هاست که خوب در نتیجه سرعتشون کمتر می شه ولی هاست ایران روی هر سرور تعداد کمتری رو میاره در نتیجه بهتره ولی خوب از لحاظ قیمت زمین تا آسمون فرقشونه . بازم می گم که هاست ایران برای سایت های پر بازدید خوبه ولی میهن وب هاست برای سایت های معمولی البته برای سایت ها قوی هم پنل داره .
این هاستینگ هایی که نام برده شد همه جنبه ی مثال داشتن .

سلام بهترین کار خرید از هاست های داخلیه و اونا پشتیبانی میکنه و دردسراش رو برات می کشه..

جدیدترین ارسال ها

بالا