مشاوره ( اسم شرکت)

سلام
من بتازگی می خوام یه شرکت ثبت کنم اداره ثبت برای ثبت اسم یه شرکت خیلی سخت گیری میکنه از شما دوستان می خوام هر اسمی بنظرتون میاد بزارید سه کلمه ایی باشه بهتره
اسم کللی باشه ممکنه که برای هر کاری و موضوعی سنخیت داشته باشه

Ali6594

Active Member
آقا حداقل یه کم اطلاعات بده کلمه هر کاری خیلی وسیعه مثلا شامل آشپزی هم میشه ؟!
یا مثلا شامل ساخت تجهیزات مورد نیاز در نیروگاه های آتمی هم میشه ؟
توصیه به همه دوستان : لطفا سوالاتتون رو یه کم درست و حسابی بپرسید .

nima_dsnr

کاربر VIP
گروه صنعتی پارس کلی سازان + "اسم شهرتون"
یه راهنمایی کنی بهتر هم میشه گفت!

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوست من به نظرم هر اسمی دمه دستت میاد بزن چون واقعا به اسم گیر می دن من 6بار منفی خورد تا اسم شرکتم تایید شد و الان این شده. شرکت رسا پردازش اطلاعات .اسمش زیاد مهم نیست مهم پولیه که ازش در میاری

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
دوست من به نظرم هر اسمی دمه دستت میاد بزن چون واقعا به اسم گیر می دن من 6بار منفی خورد تا اسم شرکتم تایید شد و الان این شده. شرکت رسا پردازش اطلاعات .اسمش زیاد مهم نیست مهم پولیه که ازش در میاری
سلام دوست عزیز .
من هم موافقم .
خیلی به معنی اسم دقت نکنید .
ثبت کردن اسم شرکت از هفت خوان رستم هم سخت تره .
فقط توجه کنید که به کارتون ربط داشته باشه .
معنیش خیلی مهم نیست .
موفق باشید .

سلام بوشهر هستم اسم قدیم بوشهر لیان بوده بعد شده بوشهر اگه آخرش لیان هم باشه بد نیست شرکت خرید و فروش هست هرچی گفتین اشکال نداره فقط نظرتون برام مهممه به هر حال 10 تا اسم باید بشه پس معرفی کنید

آخرین ویرایش:

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
والا اینجوری نمی شه اسم های عجیب غریب فقط زمان های عجیب غریب به ذهنت می رسه به همون بالایی توکل کل برو اگه اسمات تایید شدن که جدا شانس اوردی اگرم نه همون موقع چیزای جالبی به ذهن آدم می رسه. یه بیس انتخاب کن و باقیشو بچرخون تا یکی انتخاب بشه.

دوست عزیز باید دو تا اسم داشته باشید یکی برای همی جوری متلا بزنی روی شیشه بعد هم یکی واسه ثبت

it2net

Member
بله داش ممد راست میگن
نگران چیزی نباش
تو هر اسمی که عشقت می کشه رو رو کارات بزن اگه گیر کردی اون اسم اصلی رو بده
راستی سرمایه ات برای ثبت چقدر بوده؟

nashenas_team

New Member
راهنمایی

سلام. کسی میدونه برای اینکه 1شرکت کامپیوتری بزنیم حد اقل مدرک مورد نیاز چیه؟ :sad:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا