مشاهده رمز؟

با سلام

من دنبال برنامه اي مي گردم كه در ويندوز ايكس پي بتونه رمز موجود رو نشون بده؟

با سلام

منظورم همون ستارره هايي رو كه هنگام وارد كردن كلمه رمز است "*******"

mahdi22m

Member
سلام
دوست من در ويندوز هاي 9x اين كار رو ميشد با داشتن handle آن EditBox انجام داد اما در XP اين كار ممكن نيست من هنوز ابزاري براي اين كار پيدا نكردم
موفق باشيد

mahdi22m

Member
سلام
دوست من در ويندوز هاي 9x اين كار رو ميشد با داشتن handle آن EditBox انجام داد اما در XP اين كار ممكن نيست من هنوز ابزاري براي اين كار پيدا نكردم
موفق باشيد

gollpesar

Member
mahdi22m گفت:
سلام
موفق باشيد

دوست عزيز همچنين كاري ممكنه !
فقط يه برنامه نياز داره كه من الان هر چي فكر مي كنم اسمش رو يادم نمي ياد !
انشاءالله اگه يادم اومد بهتون مي گم
يا علي

saman_sweden

Active Member
reza_active گفت:
با سلام

من دنبال برنامه اي مي گردم كه در ويندوز ايكس پي بتونه رمز موجود رو نشون بده؟

دوست من اينترنت كه پر از ايناست فقط كافيه دنبال اين جمله تو Google بگرديد

"password recover" download

35700 تا سايت است كه از اين برنامه ها داره

با سلام
از همه دوستان ممنون كه منو راهنمايي كردي
آقا سامان تو Google گشتم يكي دو تا شم گرفتم ولي باز كار نكرد يا شايدم من نتونستم باهاش كار كنم.

behsa

Member
اي بابا من كه 3 تا پيغام بالاتر گفتم چكار كنيد حتي سريال اون رو هم براتون گذاشتم

با خود كشي نداره كه

با سلام
شما به اين آدرس برو با اين نرم افزار ميتوني اين كار رو بكني
:wink: [align=left:a487b4875a]http://download.com.com/redir?pid=10130618&merid=64679&mfgid=64679<ype=dl_dlnow&lop=link&edId=3&siteId=4&oId=3120-2092-10130618&ontId=2092&destUrl=%2F3001-2092-10130618.html
[/align:a487b4875a]اميدوارم كار كنه :wink:

ar_radmand

Member
من يه برنامه دارم كه پسورد Dial-up ويندوز رو بهت ميده . حتي ويندوز XP.
حتی با این برنامه میتونی پسورد كاربر ديگري در ويندوزت رو هم ببيني . خلاصه خيلي توپه . اگه خواستي بهم ايميل بزن تا واست بفرستم . از جمله كاربردهاش هم اينه كه ميتوني ببري توي كافي نت و ازش استفاده كني . البته از همين جا بگم كه شما هر كاري با اين برنامه كردي به من هيچ ربطي نداره . فقط خواستم نياز شما رو برطرف كنم .

navbr

New Member
اگر برنامه داري خوب آدرس يا لينك بده . چرا وعده سر خرمن ميدي ؟ ايميل فردي است اما اينجا عموم استفاده مي كنند.
شاد زي مهر ورز

anti-life

Active Member
من منظور ايشون رو نفهميدم كه ميتوني حتي رمز كاربر ديگه رو هم ببيني ..... مگه همچين چيزي ميشه ...خيلي كار كني و رجيسنري دستگاه رو عوض كني ....و باعث بشه پسورد ذخيره بشه اونم تازه زود از بين ميشه ......ميشه بيشتر توضيح بديد!

جدیدترین ارسال ها

بالا