مسیر فارسی در فتوشاپ 7 !!!

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
دوستان بنده با این که به جدیدترین نسخه ی فتوشاپ هم دسترسی دارم اما با فتوشاپ 7 کار می کنم چون هم محیطش ساده تره و به راحتی احتیاجات منو برآورده می کنه و به امکانات نسخه های بالاتر احتیاجی ندارم اما این نسخه نمی تونه عکس هایی رو که در یه مسیر پارسی قرار دارن وا کنه و مجبورم که اول اونا رو برای پردازش به دسکتاپ یا یه مسیر دیگه انتقال بدم و بعد با فتوشاپ واشون کنم و همین طور نمیشه به طور مستقیم درش پارسی نوشت و باید از یه فارسی نویس مثل Farsi Editor کمک بگیرم می خواستم بدونم آیا پچی ، وصله ای ، پینه ای چیزی نیست ما بزنیم تنگ این برنامه خوب بشه؟

ممنون می شم از راهنمایی شما

با تشکر عارف:rose:

majid_a95

Active Member
اگه استفاده از یه ورژن بالاتر ناراحتتون نمیکنه میتونی ورژن 8 رو نصب کنی که فارسی هم داره!!!:green::wink:
یاعلی:rose:

آخرین ویرایش:
V

Violet89

کاربر مهمان
سلام،
منم موافقم، فتوشاپ 7 و 8 زیاد با هم فرق نمی کنن،اگه من به جای شما بودم از فتوشاپ 8 فارسی استفاده می کردم.

p30graphic

Active Member
درست یادم نیست اما فکر می کنم فتوشاپ از نسخه 7 به بعد فارسی ساپورت باشه البته توی نسخه های me که مخصوص خاورمیانه هستن.
در ضمن فتوشاپ 7 در نوع خودش شاهکاری بود وقتی وارد بازار شد به خاطر تغییرات عمده ای که داشت. اما من کلا از نسخه 8 خوشم نمیاد چون فکر می کنم خیلی حرفی برای گفتن نداشت. اما باز نسخه 9 یه چیز دیگه بود.
دوست من سعی کن همیشه به روز باشی.
از مسیر فارسی عکس وارد نمی کنه

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام،
من نمیدونستم فتوشاپ 7 فارسی هم داره، خوب وقتی فتوشاپ 7 فارسی هست پس مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی از اطلاعاتتون ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا