مسیر تبدیل شدن به یک طراح و گرافیست حرفه ای

amirqom

New Member
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
از آنجایی بنده با طراحی بوسیله فتوشاپ و کار با افتر افکت کمی آشنا هستم(کار بنده در رابطه با این برنامه ها است)، می خواستم از پایه به طراحی بپردازم تا بتوانم توانایی های خودم را در کار کردن با برنامه های طراحی و افکت گذاری بیشتر کنم. لذا می خواستم از صفر یعنی نقاشی کردن شروع کنم چون به نظر خودم چیز زیادی از ابتکار در طراحی و رنگ ها و ... نمی دانم و شاید بدلیل نداستن آنها سلیقه ای در کارهای خود نمی بینم.
لذا از دوستان و مدیر محترم می خواهم که سیر پیشرفت در طراحی (از صفر یعنی همان نقاشی کردن با مداد تا ...) را برای من توضیح دهند. کتابهای که باید مطالعه کنم. آموزش هایی که باید ببینم. و خلاصه تمام مواردی که برای تبدیل شدن به یه حرفه ای نیاز است قدم به قدم برای اینجانب توضیح دهند.
(بنده تاپیکی با این موضوع جایی ندیدم و اگر هست به من معرفی کنید و اگر نیست خوشحال می شوم نظرات خود را ارائه دهید و می دانم که حتما خیلی های دیگر نیاز به همچین برنامه ای دارند تا بتوانند پیشرفت کنند)

:paint:با تشکر:paint:

amirqom

New Member
خیلی ممنون از eli_bh عزیز
این را متوجه هستم که مخصوصا در این رشته پشتکار و تجربه بسیار مهم هستم. ولی سردرگم هستم . نمی دانم از کجا شروع کنم چه مراحلی را طی کنم. در واقع برنامه ای برای اجرا ندارم. گفتید کلاس طراحی، من که ساکن قم هستم نمی دانم کجا چنین کلاس های برگزار می شود. چه کتابهایی را برای شروع کار باید بخوانم.و ...
باز هم منتظر نظرات و کمک های شما عزیزان هستم مخصوصا eli_bh عزیز
با تشکر

Member
شاید شنیده باشی که میگن 3 چیز نیاز داری 1- تمرین 2- تمرین 3- تمرین ولی من میگم این حرف اشتباهه 10 چیز نیاز هست 1- سلیقه 2- حوصله 3- تا 10- تجربه

Leoric

Member
دوست من نظر شخصی من اینه که اگه می خوای توی کارت موفق بشی اول هدفت و مشخص کن .نمی خوام خدایی نکرده شعار بدم یا

نصیحت کنم (سگ کی باشم ) اما تجربه ی خودم بهم ثابت کرده که اگه ندونی واسه چی داری کار می کنی و سقف آرزو هات کجاست

موفق نمی شی . دوم اینکه باید با کارت حال کنی . یعنی اگه یه کاری رو دوست نداشته باشی حرفه ای هم که بشی به کارت صرفا به دید

کاری نگاه میکنی و ازش لذت نمی بری . آخرین موردم هم که شاید یکی از بزرگترین معضلات زندگی خودمه اینه . سعی کن یک مسیر رو

ادامه بدی . نه مث من یه سال فتوشاپ یه سال فلش یه سال اتوران یه سوال افتر یه سال فلان جالبیش هم اینه رشتi تحصیلیم هم

عمران . یعنی اینهو سالادم من : دی .جا رفیقم . جا داداشم . فرق نمی کنی . از ته دل میگم .اول بدون چی می خوای بشی ! وقتی

پیداش کردی محکم بچسپ بش . توکل کن ! غمت نباشه ...

amirqom

New Member
از همه دوستان که وقت گذاشتند و نظر دادند ممنونم.
از نظرات همه شما عزیزان استفاده کردم.
اگر نظری دیگری هست ممنون می شوم در اختیارم بگذارید.
با تشکر

main

Well-Known Member
به نظر من کنجکاوی و علاقه از همه مهترهــــ والبته تمرین

جدیدترین ارسال ها

بالا