مسو لين - انيماتورهها- و كاربران گرامي يك پيشنهاد

the_rock

New Member
با سلام خدمت مسولين و دوستان گرامي..
من يك پيشنهاد دارم نظرتون براي ايجاد يك كتابخانه مجازي در داخل اين سايت چيه . به نظر من كه خيلي عالي
مي شه فكرشو كنيد با ايجاد اين كتابخانه بار خيلي از مشكلات از دوش كاربران وحتي شما كه مجبو ر يد تمام طول
روز رو پاسخ كاربران دهيد راحت شويد. اين تنها يك پيشنهاد بود و بس. شما ها تصميم گير نهايي هستيد . اگر پيشنهاد من چنگي به دل نمي ز نه به دل نگيريد.
با تشكر فراوان........................

einollahia

Well-Known Member
ضرری که نداره ولی خوب کتابخانه به چه زبانی چون فارسی خیلی کم پیدا میشه
بعد اینجا کسی مجبور به جواب دادن نیست
جواب دادن به مشکلات دیگرن سود هم داره چه دنیوی چه اخروی
بالاخره یه مشکل برای یه نفر که پیش نمیاد.مشکلات برای خیلی ها یا پیش اومده یا قراره پیش بیاد

the_rock

New Member
يك پيشنهاد

ضرری که نداره ولی خوب کتابخانه به چه زبانی چون فارسی خیلی کم پیدا میشه
بعد اینجا کسی مجبور به جواب دادن نیست
جواب دادن به مشکلات دیگرن سود هم داره چه دنیوی چه اخروی
بالاخره یه مشکل برای یه نفر که پیش نمیاد.مشکلات برای خیلی ها یا پیش اومده یا قراره پیش بیاد

اولا سلام دويومن عزيز من فارسيش بهتره مثلا براي انجمن هاي مختلف مانند مايا يا فتو و... دسترسي به اين اطلاعات راحتر وسريع تر بوده و به گونه اي كه كاربر مي تواند با حداقل زمان بيشترين اطلاعات را بگيرد.
با تشكر.

einollahia

Well-Known Member
اولا که موجودی آموزش های فارسی به قدری هست که تو جیب جا می گیره، دیگه کتابخانه نمی خواد.
دوما تنها راه اینه که افراد دست به نوشتن کنم که در این مورد من خودم به شخصه حاضر به چنین کاری نیستم برای اینکه 5 سال بدبختی کشیدم، به همه ی مشکلات برخوردم ، راه مقابله با اونها رو پیدا کردم تازه الان می تونم هر چیزی رو مدل کنم. نمی تونم به همین راحتی به کسی معلومات خودم رو بدم. تا حالا فقط در 1 مورد کمک در حد عالی به یکی کردم برای اینکه اون فرد تلاش فوق العاده ای می کرد.
گفتنی است که 1 ماهه مدلسازی ماشین رو یاد گرفت و الآن مدلسازیرو فوله.
هر کی منبع می خواد این همه سایت انگلیسی. منم خودم از همینا استفده کردم پس بقیه هم می تونن.

نظر من در این مورد اینه بقیه رو نمیدونم.

the_rock

New Member
بيا

اولا که موجودی آموزش های فارسی به قدری هست که تو جیب جا می گیره، دیگه کتابخانه نمی خواد.
دوما تنها راه اینه که افراد دست به نوشتن کنم که در این مورد من خودم به شخصه حاضر به چنین کاری نیستم برای اینکه 5 سال بدبختی کشیدم، به همه ی مشکلات برخوردم ، راه مقابله با اونها رو پیدا کردم تازه الان می تونم هر چیزی رو مدل کنم. نمی تونم به همین راحتی به کسی معلومات خودم رو بدم. تا حالا فقط در 1 مورد کمک در حد عالی به یکی کردم برای اینکه اون فرد تلاش فوق العاده ای می کرد.
گفتنی است که 1 ماهه مدلسازی ماشین رو یاد گرفت و الآن مدلسازیرو فوله.
هر کی منبع می خواد این همه سایت انگلیسی. منم خودم از همینا استفده کردم پس بقیه هم می تونن.

نظر من در این مورد اینه بقیه رو نمیدونم.

سلام ... عزيزم منظور از ايجاد كتابخانه براي كل انجمنها بود نه تنها براي مايا ..بعدش اينكه چه مي شه از معلومات ودانش خود به ديگران هم بياموزي ...مگر غير اين است كه حضرت علي (ع) مي فرمايند انچه براي خود مي پسندي براي ديگران هم بيپسند وآنجه براي خود نمي پسندي به ديگران هم نپسند...

جدیدترین ارسال ها

بالا