مسنجر قاطی کرده یا اینم یه روش جدیده هک کردنه؟

asreen

Member
سلام
یه مشکل: چندوقت پیش ID من تو یاهو هک شد! حال بعد از اون هروقت که Login می کنم چند دقیقه یه بار مسنجر منو یمندازه بیرون و می گه که یکی دیگه با یه دستگاه دیگه Login کرده! من دستگاهم رو هم فرمت کردم بلافاصله بعد از هک شدن! از یه سیستم دیگه هم پسورد رو عوض کردم ولی باز همون مشکله! هروقت که کانکت می شم و از هرجا!
امکان داره ویروس باشه؟ یا مشکل مسنجر؟

iRWEBDES

Active Member
شما با يه آيدي ديگه آنلاين شو ببين كسي آنلاينه يا نه؟

مهرداد كوهي

asreen

Member
با یه آی دیگه هم که وارد می شم همین بساطه!
کسی هم آن لاین نیست!

Peyman-Pop

Active Member
پسوورد شمارو شخص دیگه ای داره که بیشتر مواقع وارد آیدی شما می‌شه و با دوستان شما مشغول صحبت می‌شه وقتی‌ شما لاگین می‌کنید اون فرد از یاهو مسنجر و آیدی شما بیرون میره و وقتی‌ اون فرد دوباره لاگین میکنه شما از یاهو مسنجر بیرون میرید .

شما میتونید زمانی‌ که به این مشکل برخوردید با یک آیدی دیگه از یکی‌ از دوستان اون لیستتون بخواید که با اون آیدی شما صحبت کنه اگر فرد مقابل زیاد ناشی‌ باشه خودتون هم میتونیدبا یک آیدی دیگه با آیدی اصلیتون صحبت کنید .

ولی‌ جوری که فرد مقابل شک نکنه و خیال کنه شما از دوستان صاحب آیدی هستید .

اینجوری خودتون از این لحاظ مطمئن میشید .

موفق باشید .

asreen

Member
دادم با یه آی دیگه دوستام اومدن که باهام چت کنن ولی کسی نبوده! خودم با ده تا آی دیگه اومدم امتحان کردم بازم کسی نبوده! آخه اینی که منو هک کرده راه به راه تو اینترنته و با آی دی من داره کار می کنه؟ هروقت و بی وقت که وصل شدم همین بوده! دوستام هم بهشون گفتم که حواسشون باشه که ممکنه اونی که باهاش چت می کنن من نباشم! ولی کسی باهاشون صحبت نکرده! گفتم شاید دستگاهم ویرووسیه ولی چه تو خونه و چه تو اداره همین دردسر رو دارم! تقریبا با هرچی آی که دارم!

Peyman-Pop

Active Member
شما اینبار invisible لاگین ‌کنید ببینید مشکل رو باز هم دارید !

asreen

Member
همیشه Invisible وصل می شم و باز همینه! وسطهاش هم که چراغم رو روشن می کنم بازم همینه! ولی هیچ کدوم از کسانی که تو لیستم هستند نگفتند که وقتی من نبودم باهاشون چت شده یا چراغم روشن بوده!

Peyman-Pop

Active Member
اگر دوست داشتید آیدی و پسوورد خودتون رو توی پیغام خصوصی‌ برای من بفرستید تا ببینم مشکل از کجاست و اگر شد مشکل رو برطرف کنم .

بعد میتونید پسوورد خودتون رو برای اطمینان بیشتر باز عوض کنید .

البته اگر مایل بودید .

موفق باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا