بی بی کد مسجد شیخ الزاید دوبی

anders_avr

New Member
با سلام خدمت دوستان سه بعدی کار حرفه ای.اینجانب تازه واردم:green:1کاری ساختم که البته استاد عزیزم آقا فرخ تابنده ایرادامو گفتن قبلا:)البته منتظر ایراد های شما دوستان هستم:wink: راستش اول خواستم از این استاد عزیز تشکر کنم بابت لطفشون.قبل از اینکه ایرادامو بگید 1 زره توضیح بدم که شرایطمو درک کنیدبعد نظرتونو بگید.اول اینکه این مسجد شیخ زاید دوبی هستش که تکسچرهای زیادی داره رو ستوناشو زمینش که من تو نت چیزه باکیفیتی پیدا نکردم که بزارم بنابراین ساده کار کردم.2آسمون و بک گراند نداره:lol::green:چرا؟چون سیستم زغالی و عالیه بنده:mad: شونصدبار ریست کرد:shock:3-فوتوشاپ زیاد بلد نیستم این خروجی خوده vrayهستش4-استاد عزیزم گفتن دیتیلاش کمه باید بگم حق دارن میخواستم کل مسجدو بسازم با دیتیل زیادتر اما بازم این سیستمه.....:cry:5-اگه کجی ترک خوردگی چیزی دیدید بازم ببخشید حتی نمیتونستم تکون بدم صحنه رو بازم این سیستمه.....:snap: خلاصه حوصلتونو سر بردم بازم به خاطر کار پر از ایرادم منو ببخشید منتظر نظراتتون هستم

پیوست ها

• alzayed mosque(dubai).jpg
    alzayed mosque(dubai).jpg
    1 مگایابت · بازدیدها: 61
  • alzayed mosque2(dubai) by ali karbasian.jpg
    alzayed mosque2(dubai) by ali karbasian.jpg
    565 کیلوبایت · بازدیدها: 59
  • alzayed mosque (dubai) by ali karbasian2.jpg
    alzayed mosque (dubai) by ali karbasian2.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 68

*farshid*

کاربر VIP
کار خوبیه ...فکر کنم فرخ جان بخوبی کارتو نقد کرده ...
سیستم ضعیف خیلی دست و پا گیره ولی میتونی با امکانات ویوپورت صحنه رو مدیریت کنی ... با display as box یا ایزوله کردن و ...
بهتره کارت تو یه بستری قرار بگیره ... یعنی از ورای بازشو های کارت بکگراند رو ببینیم نه فضای خالی پشت کارت رو
در کل کارت خوبه
بهتره روش بیشتر کار کنی

یه قسمت داریم به نام گالری کار های در حال انجام wip ... اگه علاقه مندی بیشتر روش کار کنی میتونیم کارتو بفرستیم اونجا دوست عزیز...
:rose:

anders_avr

New Member
خیلی ممنون فرشیدجان بابت نظر راستش دوست دارم بفرستینش اما سیستممو چیکارکنم.آشنا هم ندارم برم روسیستمش کار کنم:cry:؟همه سیستماشون بدتر از خودمه:green:

آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
سلام دوست عزیز
مدلینگ کار خوبه اما رندرینگت زیاد جالب نیست کمی درخشندگی کارت زیاده اگه بتونی به متریالات کمی کسیفی هم بدی بهتر میشه بقیه ایراد های کار رو هم اقا فرشید بهش اشاره کردن.
موفق و پیروز باشی:rose:

anders_avr

New Member
خیلی ممنون از شما دوستان عزیز بابت نظراتون:rose:.راستش من کلا مدلینگم خوبه اما متریال و تکسچرینگم ضعیفه:)اگه لینکی در این مورد داشتین ممنون میشم برام بذارین:rose:مثلا من فقط با uvw maping کارکردم unwrap بلد نیستم یانمی دونم چطوری کثیف ترش کنم بازم ممنون:rose:

max vray

کاربر VIP
خیلی ممنون از شما دوستان عزیز بابت نظراتون:rose:.راستش من کلا مدلینگم خوبه اما متریال و تکسچرینگم ضعیفه:)اگه لینکی در این مورد داشتین ممنون میشم برام بذارین:rose:مثلا من فقط با uvw maping کارکردم unwrap بلد نیستم یانمی دونم چطوری کثیف ترش کنم بازم ممنون:rose:

http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=1019484&postcount=123
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=1025714&postcount=3

pcfire.ir

Member
سلام ببخشید یه سوال من یک گرافیستم خیلی دوست دارم مدل سازی انجام بدم برای خودم ایده های جالبی دارم اما نمیدونم این طرحام و کجا پیاده کنم اگه بشه یه راهنمایی کنید چه طور شروع کنم و با چه برنامه ای ؟ممنون!!

anders_avr

New Member
سلام خدمت شما والا تا اساتید هستن چرا نظرمن؟:)باید بگم اگه میخواید 3بعدی کارکنید برنامه های زیادی هست از شرکت autodeskبایدزمینه کارتونو اول مشخص کنید.چی میخواید بسازید؟کارکتر؟شبیه سازی معماری؟انیمیشن؟یا 1 چیزه همه فن حریف میخواید؟:green:اگه اینطوریه؟2 تابرنامه قوی داریم که جفتش از شرکت autodeskهستش که یکیش 3ds max و دیگری maya که برنامه های قوی هستن من خودم شخصا 3ds max رو ترجیح میدم که اینترفیسه راحت تری داره برای کاربر.البته نظره منه.برای شروعم از همین سایت میتونید تو مدرسه 3بعدی ویدیوهای عالی رو از استاد گرامی آقا مجیددانلود کنید موفق و پیروز باشید:rose:

pcfire.ir

Member
با تشکر از شما :
من بیشتر دوست دارم طراحی ومعماری ودکراسیون داخلی را انجام بدم

anders_avr

New Member
پس به نظر من میتونید از 3ds max design و 3ds max استفاده کنید.البته مکس دیزاین برای معماری طراحی شده البته امکانات مکس رو هم داره ولی موتور دیزاین شهری و معماری و دیزاین داخلیش خیلی قوی تره نسبت به مکس.اما ایرادی که داره اینه که پلاگینه عالی vray هنوز روی مکس دیزاین کامل نشده و اگه هم پیدا کنید کلی باگ داره.هم من و دیگر دوستان واساتید در این سایت از خوده مکس و vray برای رندرینگ استفاده میکنیم که بازم به نظرمن بهتر از موتور رندرینگ خوده مکس یعنی mental ray هستش برای این کارآموزششم خیلی زیاده از جمله تو این سایت و سایتای دیگه:)(البته فک کنم جای این پست اینجا نباشه بهتره توقسمتای دیگه دنبالش بگردید)
پیروز و موفق باشید.

آخرین ویرایش:

babilo

Active Member
زیباشده .
ستون ردیف وسط سمت راست یه مقدار از کف فاصله داره
acdsee :

attachment.php

پیوست ها

• qq3.jpg
    qq3.jpg
    498.2 کیلوبایت · بازدیدها: 35

anders_avr

New Member
ممنون که نظرتونو گفتید:rose:بله اول پست خدمت همه عرض کردم مشکلات سیستم اجازه تصحیح نمیداد.درسته ممنون.اما به نظر خیلی سیاه شده رنگولعاب از دست داده فک کنم اگه آسمون برام میزاشتید بهتر بود:green:چون با فوتوشاپ مشکل مبتدی بودن دارم:)

anders_avr

New Member
آقا دستت درد نکنه خیلی قشنگتر شد:cool::rose:یه تشکر توپ بهت بدهکارشدم:rose: :oops:فقط پایینش خیلی خالی نیست؟ نظری برا پایینش نداری؟منظورم بک گرانده:-?البته ببخشید دارم زیادی بهت زحمت میدم:rose:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
من عکس سومی رو بیشتر از همه دوست داشتم

ولی از متریال کف خوشم نیومد به نظرم باید خیلی متفاوت تر از

متریال ستونها باشه اونوقته که کار یه جور دیگه جلوه میکنه

بکگراند بهتری هم انتخاب کن مگه تو بیابون مسجد زدی :lol:

راستی کار با فتوشاپ رو در حد ساده یا دبگیر خیلی توی کیفیت

نهایی کار تاثیر داره

poriaabaci

Member
سلام و خسته نباشید.دمس جون این همه وقت گذاشتی رو کار چرا این قدر لخت تمام کردی کارو؟ته کم اجزای زنده و دیتیل باعث روح دادن به کارتون میشد

anders_avr

New Member
سلامی دوباره عزیزان.ممنون بابت نظر.باید بگم راست میگید باید فوتوشاپ یادبگیرم.:cry:باعث خجالته:sad:اما باید بگم چون کل مسجد سفیده چاره ای جز اینکه متریال کفو سفید کنم نداشتم.در مورد بک گراندم باید بگم خودمم میدونم بی سلیقگیه خالی باشه.اما چکنم که دسته من نیست:sad:(سیستم زغالی):mad:کلا این کار نصفست اما هیچ احدیو نتونستم خفت کنم سیستمشو قرض بگیرم:lol: بازم ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا