Lord Voldemort
Banned
من می خواهم مسابقه ای طراحی کنم کجا باید طراحی کنم؟
من می خواهم مسابقه ای طراحی کنم کجا باید طراحی کنم؟
داش ممد
می خوای درمورد چی باشه؟
عکس زوم شده ؟
بزارم توی فتوشاپ؟؟![]()
هر انجمنی صرفا یکسری موضوعات محدود و مشخصی را می پذیرد، مجید آنلاین هم یک فروم تخصصی است، نهاین چه فایدهای دارد
مدیران تنها در مورد مباحثی دستشان باز است که مربوط به دایره فعالیت انجمن شان بوده. مسابقه شناسایی تصویریعنی مدیران هر کاری می خوان می کنند
در مورد فواید و خصوصیات مسابقه مورد نظر شما نظری ندارم، ممکنه خیلی جذاب و مفید باشه، اما چهبعد هم می تونید مسابقه ای را در هنر عکاسی بگذارید بعد هم من اون مسابقه را بگذارم بعد اون مسابقه هر چی است که توش عکس داره بعد هر چند طفریحی هست خیلی جذاب وبه عقل وفکر نیاز داشت
در مورد پیشنهاد ایجاد کردن یک بخش مناسب برای اینگونه مسابقات تفریحی، بایستی با مدیران کل صحبت کنید.حداقل یه کاری بکنید
هر انجمنی صرفا یکسری موضوعات محدود و مشخصی را می پذیرد، مجید آنلاین هم یک فروم تخصصی است، نه
یک فروم جامع عمومی که برای هر موضوع مورد علاقه کاربران انجمن مناسبی داشته باشد. انتظار نداشته باشید
که مجید آنلاین پذیرای هر تاپیکی با هر موضوعی باشد.
مدیران تنها در مورد مباحثی دستشان باز است که مربوط به دایره فعالیت انجمن شان بوده. مسابقه شناسایی تصویر
با یک فروم تخصصی که بیشتر فعالیت اش حول طراحی و خلق آثار هنری می باشد مناسبتی ندارد.
تنها یک بخش برای راه اندازی اینگونه مسابقات تفریحی و خارج از موضوعات سایر انجمن ها وجود دارد که قبلا
به آن اشاره کردم.
در مورد فواید و خصوصیات مسابقه مورد نظر شما نظری ندارم، ممکنه خیلی جذاب و مفید باشه، اما چه
مدیران علاقه ای به برگزاری این مسابقه داشته باشند و چه نداشته باشند، موضوع مسابقه ارتباطی با هنر عکاسی
یا فتوشاپ یا هر انجمن عمومی دیگری نداره.
در مورد پیشنهاد ایجاد کردن یک بخش مناسب برای اینگونه مسابقات تفریحی، بایستی با مدیران کل صحبت کنید.
این خیلی طبیعیه که مدیران کل صرفا به قصد ایجاد یک تاپیک تفریحی، ساختار انجمن ها را تغییر ندهند.
من 2 بار به مجید وماندانا پیغام دادم بعد اونها به کاربرنویژه توجه می کند![]()
بخش هنر عکاسی داخل انجمن دوربین و عکاسی است و بدیهی است که داخل اش عکس باشد. هدف اش همبعد هم هنر عکاسی که توش عکس است اون مسابقه هم است![]()