دلم نیومد کارم رو نصفه بزارم.یکم دیگه روش کار کردم ولی هنوز کارداره
R ROHAM WEB Well-Known Member Dec 1, 2011 #21 دلم نیومد کارم رو نصفه بزارم.یکم دیگه روش کار کردم ولی هنوز کارداره
R ROHAM WEB Well-Known Member Dec 1, 2011 #23 ممنون آقا حسام.درست می شه هنوز کار داره .جذابیته زیبراش اینه که انگار داری با یه گلوله خمیر مدل می سازی.
ممنون آقا حسام.درست می شه هنوز کار داره .جذابیته زیبراش اینه که انگار داری با یه گلوله خمیر مدل می سازی.
hesam_sn کاربر VIP Dec 1, 2011 #24 با قلم کار میکنی؟ یکم با زیبراش کار کردم برنامه جالبیه ولی باید طراحی با دست رو هم بلد باشی که من نمیدونم
با قلم کار میکنی؟ یکم با زیبراش کار کردم برنامه جالبیه ولی باید طراحی با دست رو هم بلد باشی که من نمیدونم
R ROHAM WEB Well-Known Member Dec 1, 2011 #25 آره با تبلت وکام.کلا زیبراش رو نمی شه با موس کار کرد...یعنی می شه اما خب سخته دیگه.طراحی منم خیلی تعریفی نداره در حد چشم چشم دو ابرو
آره با تبلت وکام.کلا زیبراش رو نمی شه با موس کار کرد...یعنی می شه اما خب سخته دیگه.طراحی منم خیلی تعریفی نداره در حد چشم چشم دو ابرو
koorosh_kh باحالترین کاربر Dec 1, 2011 #26 مدلسازی تموم شد پیوست ها 2.jpg 45.8 کیلوبایت · بازدیدها: 24
V Violet89 کاربر مهمان Dec 2, 2011 #27 سلام به نظر من مشکل سر موضوع نیست, شاید تو این ایام مشغولیت ها زیادتر شده, منم تمام سعیم رو میکنم, تا این هفته هم باشم. همگی موفق باشید
سلام به نظر من مشکل سر موضوع نیست, شاید تو این ایام مشغولیت ها زیادتر شده, منم تمام سعیم رو میکنم, تا این هفته هم باشم. همگی موفق باشید
V Violet89 کاربر مهمان Dec 2, 2011 #28 سلام مجدد این تا اینجای کار من, البته زیپشم تا یه جایی درست کردم, سعی میکنم تا قبل از پایان مسابقه کارم رو تموم کنم. همگی موفق باشید.
سلام مجدد این تا اینجای کار من, البته زیپشم تا یه جایی درست کردم, سعی میکنم تا قبل از پایان مسابقه کارم رو تموم کنم. همگی موفق باشید.
V Violet89 کاربر مهمان Dec 2, 2011 #29 سلام اینم کار من دیگه باید کار رو برای آقای کریم زاده بفرستم, از تمام اساتیدی که کمکم کردند تشکر و سپاس فراوان همگی موفق باشید.
سلام اینم کار من دیگه باید کار رو برای آقای کریم زاده بفرستم, از تمام اساتیدی که کمکم کردند تشکر و سپاس فراوان همگی موفق باشید.