مسابقه ی مدلینگ :::::::::: کفش::::::::::

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام به همه اساتید گرامی
من یه کار تا اینجا زدم, اما میدونم خیلی کار داره, اگر بشه فردا روش کار میکنم و تمام سعیمو میکنم, که تا فردا برسونم, ممنون میشم ایرادات رو بیان کنید تا رفع کنم.

mczh3194zsgdg2vjqstt.jpg

همگی موفق باشید

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام به همه اساتید گرامی
من یه کار تا اینجا زدم, اما میدونم خیلی کار داره, اگر بشه فردا روش کار میکنم و تمام سعیمو میکنم, که تا فردا برسونم, ممنون میشم ایرادات رو بیان کنید تا رفع کنم.

mczh3194zsgdg2vjqstt.jpg

همگی موفق باشید

اگر وایر بزارید بهتر میشه راهنمایی کرد.

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام
بالاخره موفق شدم کار رو آپ کنم.
اینم تا اینجای کار, قول نمیدم تموم کنم, چون رفتم برف بازی و متاسفانه چشم ضربه خورد, اما تمام سعیم رو میکنم.

c8un7g3hju1p1dvrm0yk.jpg

همگی موفق باشید.

سلام
اینم تا اینجای کار, قول نمیدم تموم کنم, چون رفتم برف بازی و متاسفانه چشم ضربه خورد, اما تمام سعیم رو میکنم.

c8un7g3hju1p1dvrm0yk.jpg

همگی موفق باشید.

آفرین . کاره خوبی شده . :clap: حتما ادامه بده ..
بهتر نبود تمامه فیس ها رو مربعی در میاوردی ؟
نمیدونم چرا بعضیاشو مربعی کار کردی بعشیاشو مثلثی !
297.gif
البته شاید هم خصای دیده منه ! :green:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
من کارم رو دیروز ارسال کردم اما یه رندر بهتر دارم میگیرم اگه تا نیم ساعت دیگه بفرستم میشه جایگزین بشه؟

اره کوروش جان مشکلی نداره بفرست ..

بچه ها همگی خسته نباشید ببخشید که نمیتونم در کنارتون باشم ..

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام

c8un7g3hju1p1dvrm0yk.jpg

همگی موفق باشید.

violetl جان تو مدل شما سه ضلعی دیده میشه که بعد از اسموس کردن به شکل گوشه های تیز در میاد , توی یکی از کارهای قبلی شما هم دیده بودم که سه ضلعی بود. فکر میکنم شما ایده اولیه تون برای شروع یه مدل اشتباه باشه که مجبور میشید با ایجاد تغییرات زیاد به طرحتون برسید.البته این مسابقه مزیتی که داره اینه که وایر کار شما رو بقیه میبینن و مجبور میشید تا خوب مدلسازی کنید.
من تو مسابقه ساعت که شرکت کردم از 10 نفر دهم شدم چون ساعتی که ساخته بودم انقدر اسموس کرده بودم که وایر دیگه معلوم نبود چون فکر میکردم هر چی بیشتر اسموس کنی بهتره . اما از برکات این مسابقه به اشتباهم پی بردم.
قصد من هم از این همه که نوشتم فقط پیشرفت شماس .اگر مایل بودید و با اجازه همه اساتید من میتونم مراحل درست مدلسازی همین کفشی که شما ساختید رو تو همین سایت بزارم.

سلام

من هم که دیروز نت نداشتم دیر خدمت رسیدم.
از کارهای اساتید و نظر لطف به خودم هم تشکر میکنم.
...
بهترین کفش چیزیه که بشه باهاش به آسمون رفت.
بهترین کفش، کفش آسمان هست.
کفشهای خوبی داشته باشید.

یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا