مسابقه ی مدلینگ :: رادیو ::

ROHAM WEB

Well-Known Member
با line طرحشو زدم و با boolean روی کار اضافه کردم.
سلام
خسته نباشید.ایده این گلها خیلی جالب بود.اما چیزی که هست بولین توی مدلسازی یه روشه غلطه.تا جایی که شنیدم توی دانشگاه نومون هم دانشجوها حق استفاده از این روش رو توی مدلهاشون ندارن .واسه کار شما من پیشنهاد می کنم واسه این که لبه های کار هم بتونین راحت نرم کنین از روشی که توی عکس زیر مشخصه استفاده کنین.این جوری هم روش مدلسازیتون صحیحه هم نتیجه کار زیباتر.:rose:
Untitled-1.jpg

amirz1376

Well-Known Member
سلام
اول . روز حهانی ساندویج بر همگان مبارک !!!:green:
2 من یه رادیو تو مایا درس کردم که یهو مایام هنگید :shock:راهی برای بازگشتش هست؟

ممنون :rose:

آخرین ویرایش:

ROHAM WEB

Well-Known Member
دوستان من بازم به سوال دارم:البته در مورده رندر با فرای.یک ساعت و نیم گذاشتم کارم رو رندر بگیره اما پره نویزه.باید زمانه بیشتری بگذره یا مشکل چیزه دیگه است.متریالهای خود فرای رو استفاده کردم.به هر کدوم از قطعات هم مدیفایر فرای رندر آبجکت دادم دیگه نمی دونم چیکار کنم.اگه راهنمایم کنین ممنون می شم

سلام
خسته نباشید.ایده این گلها خیلی جالب بود.اما چیزی که هست بولین توی مدلسازی یه روشه غلطه.تا جایی که شنیدم توی دانشگاه نومون هم دانشجوها حق استفاده از این روش رو توی مدلهاشون ندارن .واسه کار شما من پیشنهاد می کنم واسه این که لبه های کار هم بتونین راحت نرم کنین از روشی که توی عکس زیر مشخصه استفاده کنین.این جوری هم روش مدلسازیتون صحیحه هم نتیجه کار زیباتر.:rose:
مشاهده پیوست 71417
نمی دونم والا شاید شما راست می گی ولی به نظر من این روش با روش بولین فرق نداره
عکس گذاشتم دو تا روش توشه ،
برای این کار ها بهتره که از بامپ یا دیسپلیسمنت استفاده بشه البته این جا مسابقه مدلینگه دی:

Untitled.jpg

سلام
اول . روز حهانی ساندویج بر همگان مبارک !!!:green:
2 من یه رادیو تو مایا درس کردم که یهو مایام هنگید :shock:راهی برای بازگشتش هست؟

ممنون :rose:

برو توی دایکیومنت بعد مایا بعد اتو بکاپ ، واسه مکس اینجوریه

دوستان من بازم به سوال دارم:البته در مورده رندر با فرای.یک ساعت و نیم گذاشتم کارم رو رندر بگیره اما پره نویزه.باید زمانه بیشتری بگذره یا مشکل چیزه دیگه است.متریالهای خود فرای رو استفاده کردم.به هر کدوم از قطعات هم مدیفایر فرای رندر آبجکت دادم دیگه نمی دونم چیکار کنم.اگه راهنمایم کنین ممنون می شم

شاید سیستمت صعیفه ، تنظیمات درست نیست یا نورپردازی ...

ROHAM WEB

Well-Known Member
ممنون.درست شد.مشکلی از بابت ضعف سیستم ندارم خوشبختانه چون با یه سرور کار می کنم.استودیویی که ساخته بودم خیلی بزرگ بود و رفکت های زیاد اطراف و ناتوانی دوربین برای ردیابی اشعه ها.:shock:
در مورد بولین بحثی توش نیست که اشتباهه و قدرت مانور رو توی مدلسازی کاملا از ما می گیره.مدلی که شما هم زدید تفاوت کاملا توش واضحه.اون ادجی که ایجاد شده.نگید مهم نیست چون این یه مدله کوچیکه چیزی که ما مثال زیم یه گل یا برگ کوچیکه سعی کنین تعداده بیشتری از این گلها رو با هر دو روش رویه یه پلین تست کنین اونوقت می بینین که یه دونه ادج تبدیل می شد به دهها ادج که مجبور می شید همه رو ریمو کنید.در ضمن اگه سعی کنین چمفر لبه ها رو توی مدل بولین شده بیشتر کنین تفاوت دو تا روش رو متوجه می شین.:rose:

ممنون.درست شد.مشکلی از بابت ضعف سیستم ندارم خوشبختانه چون با یه سرور کار می کنم.استودیویی که ساخته بودم خیلی بزرگ بود و رفکت های زیاد اطراف و ناتوانی دوربین برای ردیابی اشعه ها.:shock:
در مورد بولین بحثی توش نیست که اشتباهه و قدرت مانور رو توی مدلسازی کاملا از ما می گیره.مدلی که شما هم زدید تفاوت کاملا توش واضحه.اون ادجی که ایجاد شده.نگید مهم نیست چون این یه مدله کوچیکه چیزی که ما مثال زیم یه گل یا برگ کوچیکه سعی کنین تعداده بیشتری از این گلها رو با هر دو روش رویه یه پلین تست کنین اونوقت می بینین که یه دونه ادج تبدیل می شد به دهها ادج که مجبور می شید همه رو ریمو کنید.در ضمن اگه سعی کنین چمفر لبه ها رو توی مدل بولین شده بیشتر کنین تفاوت دو تا روش رو متوجه می شین.:rose:

قبول دارم و اون روش خیلی بهتر و سریعتره و درستره :)
ولی اگه شما اون روشی که می گین درسته رو تبدلی به ادیت پلی کنی همین ادج اضافه میشه ...

و فکر می کنم روش صحیح مدل سازیش اینکه شما باید با پلی های زیاد مدل رو درست کنی که زمان بره و نیاز به مهارت و کار و تلاش زیاد داره

Mahdidis

Active Member
با تشکر از نظر دوستان، ببخشید که فرصت پاسخ نداشتم و به یک تشکر بسنده کردم :
چه حوصله ای داشتی:)
:green::)

سلام
مشاهده پیوست 71417

نظر شما را تاحدودی قبول دارم : به نظر من boolean مشکلات زیادی رو در مراحل بعدی مدلینگ ایجاد می کنه .
اما pro boolean تا حالا مشکلی نداشته یا خیلی کم داشته .از لحاظ کارایی چون در خیلی مواقع ابجکت هایی که boolean توش می مونه و مکس هنگ می کنه رو pro راحت انجام میده . البته این موارد رو کاملا تجربی عرض می کنم:)
اما در کل ابجکتهای پیچیده رو من همیشه از line شروع و در ادامه مدیفایر edit poly میدم.
و ممنون میشم اگر منبعی دم دست دارین که اشتباه بودن این روش رو چه کلی چه جزیی به ما هم نشان بدهد.

ROHAM WEB

Well-Known Member
...
و فکر می کنم روش صحیح مدل سازیش اینکه شما باید با پلی های زیاد مدل رو درست کنی که زمان بره و نیاز به مهارت و کار و تلاش زیاد داره
صد در صد:rose:
در جواب این دوستمون که خواسته بودن یک منبع معرفی کنم.منبع من برای این صحبت توتریالهای آموزشی نومون و دیجیتال تترزی هست که دیدم هیچ وقت بولین استفاده نشده توی کارها و همینطور یکی از دوستانم که دانشجوی نومون هستند.
در هر حال این مسابقات برای اینه که سطح آگاهی و مهارت خودمون رو بالا ببریم و من مشتاقانه منتظر یادگرفتن روشها و نکات صحیحه مدلسازی هستم.:rose:

صد در صد:rose:
در جواب این دوستمون که خواسته بودن یک منبع معرفی کنم.منبع من برای این صحبت توتریالهای آموزشی نومون و دیجیتال تترزی هست که دیدم هیچ وقت بولین استفاده نشده توی کارها و همینطور یکی از دوستانم که دانشجوی نومون هستند.
در هر حال این مسابقات برای اینه که سطح آگاهی و مهارت خودمون رو بالا ببریم و من مشتاقانه منتظر یادگرفتن روشها و نکات صحیحه مدلسازی هستم.:rose:
ما هم مشتاقیم دوست عزیز و برای همینه که داریم بحث می کنیم

بعد از بحث هایی که کردیم ...
از نظر من هر دو روش غلطه (ثابت شد) ، اگه بخوایم یه مدل اینچنینی کار کنیم باید با یه جسم با پلی های زیاد کار کنیم ، یعنی کاملا دستی درستش کنیم .:rose:

با دست خالی منتظر نتایج مسابقم !

من اگه گلدون گل باشه با شگفتی حاضر خواهم شد!
این پیشنهاد رو من بارها تکرار خواهم کرد!

البته چیزی تو جیبم نیست اما بذرهای خوش اخلاقی دارم :green:
صدای پارازیت هنوز داره میاد. منتظر افتتاح موج هستم !

amirz1376

Well-Known Member
با دست خالی منتظر نتایج مسابقم !

من اگه گلدون گل باشه با شگفتی حاضر خواهم شد!
این پیشنهاد رو من بارها تکرار خواهم کرد!

البته چیزی تو جیبم نیست اما بذرهای خوش اخلاقی دارم :green:
صدای پارازیت هنوز داره میاد. منتظر افتتاح موج هستم !

یعنی چی استادبه !

چی فرمودیه

میشه واضح تر بگین این جملات مث کاراتون توش پند نهفتس ؟:green:

hesam_sn

کاربر VIP
چرخ خیاطی
.
.
.
.
موضوع پیشنهادی من برای هفته بعد.(گفتم ممکنه مثل هفته قبل ناپدید بشم یه موضوع بگم:lol:. حالا یکی نیست بیاد بگه از کجا میدونی اول میشی:green: محکم کاریه.) من مدلم ساده بود سعی کردم رو رندر بیشتر کار کنم:rose:

hesam_sn

کاربر VIP
یعنی چی استادبه !

چی فرمودیه

میشه واضح تر بگین این جملات مث کاراتون توش پند نهفتس ؟:green:
خلاصه بگویم بدین معناست که اگر موضوع گلدون بباشد یه ایده در کنج ذهن میپروراند در حد لالیگا سپس مخلوقی میسازد که مریدان طاقت نیاوردندی و نعره ای بس بلند بزنندی :green:

ROHAM WEB

Well-Known Member
کارمو فرستادم:oops:دیگه پنج امتیاز ازم کم نمی شه:green:.
حالا که همه دارن محکم کاری می کنن منم با اینکه می دونم آقا حمید نمی زاره اول بشم :green:اما با آقای برهانی خیلی موافقم.:cool:پیشاپیش اعلامه آمادگی می کنم واسه هفته بعد. همه شما رو به مبارزه دعوت می کنم:green::green:

جدیدترین ارسال ها

بالا