سلام
بابا مراحل کارو بذارید.
من گفتم که خونه دستگاه ندارم. یکم رو دستگاه داداشم و یکم هم رو دستگاه شرکت بعد از وقت کار میکنم.
تستهای داغونم رو هم میذارم که بدونید ما هم وقت زیادی و دل قنج زده نداریم.
امیر جان یه تیکشو بساز.
من خودم اگه به رندر هم نرسید همون رو میذارم.
تازه میخوام دیتیل جدید بهش بدم.
من چون فکر میکنم از همه جوونترم اینو میگم. تنبلی دلیل قشنگی نیست. تا هر جا رسیدی همونو قاب بگیر.
مسابقه ای که آدمو دلسرد کنه ارزشی نداره. بچه ها بیشتر کار بذارین.
چرا احساس میکنید تنهایید. بهترین بخش سایت یکی گالری هست و یکی بخش سوالات. این مسابقه هردوشو با هم داره یعنی بهترین جای سایت همین جاست.
الان سرعت نتم اینقدر پایینه که اسمایل ها رو هم لود نشده و با اپرا توربو دارم به زور میبینم.
چرا اساتید نمیان مسابقه. چرا ؟
چرا روغن نمیزنین به این بهترین بخش که رونق جاهای دیگه باشه. چرا مسابقه داشتن برای مسابقه دادن کافی نیست.
.
اگه کسی جواب نزد همینو پیوست میزنم !
+
خب یکم کم حجمشون کردم.
اولا که با اینکه هیچی بلد نیستم اما کشفیاتم رو میگم (!)
بعدش هم اگه وایر نتونستم تحویل بدم رندر رو کار میکنم خودش 30 نمره داره !
درسته که آخرش یه جورایی چیزی شبیه مش سبک ازش گرفتم اما این خروجی خود داینامش زیبراش بود. برنامه های با ابهت تری دی کوت و توپوگان هم نتونستن بازش کنن. آخر سر با زیبراش پروجکتش کردم به همون مش سنگین تر.
بعد تو تری دی کوت ریلکسش کردم که به مش واقعا بچسبه ...
...
عکسای بعدی مربوط هست به بازی با clay polish که به نظرم یه قابلیت خیلی جالبه. هم نرم کردم سطوح و هم تیز کردن لبه ها. یه شارپن خوب سه بعدی همراه با نویزگیری!
...
ما همینو داریم خب...
برای بقیه کار بر حسب اینکه چقدر بتونم از دستگاه داداشم کار بکشم میخوام با این سیمهای گلی یکم آزمایشای جدید بزنم!
.
خلاصه راستی توی آزمایشای بعد از ظهر دستگاه محل کارم رو فکر کنم سوزوندم! خاموش شد و دیگه روشن نشد!
...
باید مواظب دستگههای باقیمونده باشم !
همگی موفق باشید
یا علی