.:مسابقه ی رمضان:.

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
خیلی ممنون از همه ی دوستانی که نظر دادن. این طور که معلومه همه روی تسبیح زوم کردن! یه توضیح کوتاه بگم که ، تسبیح که نماد مناجات هست رو روی ماه قرار دادم.حالا شما میپرسید که چرا روی هوا معلقه!!؟. هدفم این بود که مثلا داره باد میاد و تسبیح رو در حال باد بردنه. اما در مورد شکل ظاهری تسبیح: حق با شماست، خودم از از شکل تسبیح خوشم نیومد، چون تنها تصویری که به کارم میومد، این بود و مجبور بودم این رو قرار بدم. (خواهشا یه اشکال رو نگیرید، اشکالات دیگه رو هم بگید، خوشحال میشم.)

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اتفاقاً چند روز پیش طرحت دیده بودم نمی دونم تو ی پی سی ورد بود یا همینجا

کار جالبی شده

جواد جان اگه ممكنه يه مقداري منبع براي اين تصاوير و براش هايي كه تو طرح هات هست معرفي كن . چون من ابزارهام خيلي كمه ... :rose:
در ضمن دوستان . من ميگم كه يه بخشي بزنيم تو فروم ، و براي مناسبت ها طرح بزنيم . پخششون هم از من . نظرتونو بگيد ...

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
البته همچنان با این موضوع که طرحاتون اون کیفیتی که باید داشته باشن ، ندارن مشکل دارم!
خوب من یه توضیح درمورد کیفیت کارام بدم. چون حجم کارای من اکثرا بالاست ، مثلا همین طرح حدود 227 مگابتیته و برای کم حجم کردن از Save for web استفاده میکنم(برای راحتی کاربرا که سریع باز شده). یکی از دلایلش همین بود، ویکی از دلایل دیگه سایز بالاست و من مجبورم سایز و کوچیک کنم.
اتفاقاً چند روز پیش طرحت دیده بودم نمی دونم تو ی پی سی ورد بود یا همینجا

کار جالبی شده

نه فقط توی مجیدآنلاین گذاشتم. خیلی ممنون.
جواد جان اگه ممكنه يه مقداري منبع براي اين تصاوير و براش هايي كه تو طرح هات هست معرفي كن . چون من ابزارهام خيلي كمه ... :rose:
در ضمن دوستان . من ميگم كه يه بخشي بزنيم تو فروم ، و براي مناسبت ها طرح بزنيم . پخششون هم از من . نظرتونو بگيد ...

اگه ابزار های خوب میخوای، سایت زیاده، توی همین مجیدآنلاین تو قسمت ابزار، ابزار های خوبی داره. والا طرح برای مناسبت رو باید مدیران بگن. QUOTE=gilas;863410]جفاتي اصلاحش كن پس منتظريم ما
:oops:[/QUOTE]

چون دیگه این طرح برای مسابقه بوده، دیگه فکر نمیکنم ارزش داشته باشه دوباره روش کار کنم.(گیلی جان! دی:)

mayapower

Well-Known Member
سلام
کیف حالک یا اخی
هذا تمثال الجمیل
احسنت احسنت احسنت
الحق مقام الاول

یا جوادی^.^ فقط به نظرم کلام پرودگار جلیل دون جسم انسان قرار گرفته
البته بالا باشد بهتر است
فی امان الله یا بلادل:green:
راستی پ.خ چکیده شود:rose:

سلام عالیه بازم اول شدی ها من باید بیام ببینم تقلب نمی کنی معلوم نیست کف دستت را ببینم راستی تقلب می کنی من می دونم
شوخی کردم ولی کارت حرف نداره ولی بازم می گم من دیدم روی پاک کن نوشته بودی و تقلب کردی

جواد داداش
کار قشنگی شده
فقط تسبیحو همه گفتن ، بیشتر شبیه حلقه ی فیلم عکاس شده :wink:
و اون فانوس هم انگار به جایی متصل نیست و بندش در هوا معلقه !

در مجموع بسی جالب شده
موفق باشی

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
خیلی ممنون از نظرات دوستان، اما جا داره یه توضیح درباره ی تسبیح بگم/محمدجان گفتن که تسبیح رو هواست، خوب من از اینکار منظور داشتم، مثلا باد خورده به تسبیح و اون رو در هوا نگه داشته و اینکه گفتن شکل ظاهری تسبیح قشنگ نیست، من هم قبول دارم که قشنگ نیست، ولی چون تنها تسبیحی که هدف منو کامل میکرد این تسبیح بود و تسبیح دیگه ای نداشتم.

جدیدترین ارسال ها

بالا