AREF
مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c

سلام.
امیدوارم رقابت خوبی رو پیش رو داشته باشیم.
یه سری قوانین دارم براش
1- مسابقه شامل تکنیک نور پردازی میشه.پس گذاشتن هر گونه آبجکت یا تغییر تکسچر ممنوع هست. صحنه تا حدامکان کامل کردم.
2- حتما باید از انجین vray استفاده بشه. حالااگه کسی با سایر برنامه ها مثل سافت ایمج یا مایا یا اسکچ اپ کار کنه باید با بخش وی ری باشه. سایر انجین ها نمره نداره اما خب کسی بلده بزاره توی نتیجه نهایی نشون داده میشه.
3- نور پردازی فقط با HDRI یا همون تکنیک IBL باید انجام بشه.
4- رندر ساعات مختلف روز تاثیری در نمره دهی نداره.اما حداکثر شرکت کننده ها می تونن تا 5 رندر بزارن.
5- سایز رندر حداقل 1600 پیکسل باشه.نویز کم و کیفیت بالا نمره محسوب میشه.
6- شرکت کننده ها به هیچ وجه اجازه تغییر ویو ندارن
7- هر گونه پست پروداکشن ممنوع هست.فقط رندر خالص مکس. تنظیم کنتراست فقط با frame buffer خوب مکس مجاز هست.
8- برای جلوه های ویژه میتونین از پنل کلید 8 (Enviment & effect ) استفاده بکنین.برای بهتر فهمیدن به making of معروف i am the king ویلیام لایونل مراجعه کنین. لینک
9- گذاشتن هرگونه اسم شماره تلفن امضاء هنری ممنوع.قضاوت باید منصفانه صورت بگیره.
10- برنده موظف هست فایل مکسش رو شیر کنه.بقیه هم باید از تظیمات رندر عکس بگیرن.
wip مسابقه سوم نور پردازی
زمان مسابقه برای شروع دو هفته هست.
شنبه 15 فروردین ساعت 12 شب برام پیغام خصوصی کنین.فکر کنم نیاز به wip نباشه.خیلی سبک هست پروژه.
کسانی که قصد شرکت دارن توی همین تایپیک یه جا میزارم.هر کسی کلید تشکر رو زد یعنی رسما ثبت نام کرده.
خواهش میکنم استدعا میکنم قوانین رو رعایت کنین.
در مورد جایزه باید با مدیرا مشورت کنم. اما خدا وکیلی بار علمی آخرش برای همه یه جایزه محسوب میشه.
نکته آخر اینکه به دوستانتون اطلاع بدین حتما.هر چی شرکت کننده بیشتر باشه با علمی بیشتر میشه.
لینک فایل مکس
لینک تکسچرها
لینک پروکسی ها
آخرین ویرایش: