مسابقه مدلینگ ::ساعت دیواری::

hesam_sn

کاربر VIP
خوبه حسام .آفرین . ولی مگه قرار نشد رندر نهایی رو نزارید. بچه ها سعی کنی رندر نهایی رو در آخر ارسال کنید.
ممنون از همگی:rose:
نهایی نیست. خیلی کار داره
رفلکت این شکلی رو باید چه طوری ساخت؟

پیوست ها

• master KI247.jpg
    master KI247.jpg
    93.2 کیلوبایت · بازدیدها: 9
سلام
آقا منم هستم بهترین کارهای دنیار و هم بذارین من از رو نمیرم.
حسام جان باید یه بامپ شیاردار با دوایر متحدامرکز درست کنی فکر کنم که خود انعکاس اونجوری توش بشینه.
بیکار شدم یکم نقاشی آپ میکنم تا فرصت به مدل هم برسه اساتید.
یا علی

*farshid*

کاربر VIP
نهایی نیست. خیلی کار داره
رفلکت این شکلی رو باید چه طوری ساخت؟
http://www.evermotion.org/tutorials/show/7875/anisotropic-shader-tutorial-using-vray-1-5-final-sp-1
9.jpg

با سلام
فعلاَ كه من تازه واردم و نمي خوام تو مسابقه شركت كنم اما يه مدل زدم مي خواستم نظرتون رو بدونم.
:sad:

پیوست ها

• c3.jpg
    c3.jpg
    148.2 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • c2.jpg
    c2.jpg
    129.8 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • c1.jpg
    c1.jpg
    123 کیلوبایت · بازدیدها: 13
سلام.
:rose:
هنوز ندویدم اما میرسم بهتون!
ماشاءا... حرکت های خوب و مهارت های خوب وراهنمایی های خوب
بوهای خوب پیچیده تو این تاپیک
دوستانی که میان اما میگن نیستیم چرا سخت میگیرن.
من که کار رو بذارم میبینید که چقدر بهتر از من هستید.
مسابقه هم که یه بهانس. اومیدیم برای تفریحات سالم داریم تجربه میکنیم و چیز یاد میگیریم.
دوستان از ما بهتریون هم با اینکه میدونن برنده میشن به همین دلیل همراهی دارن میان و الا لطفی نداره که.
اون ساعنی که شبیه یادگاری هست . اونی که یه گل بزرگ بود و این که به آشیانه شبیه هست و اون عینک بزرگ رو دوست دارم و بهم ایده و انگیزه میده.
من تو مسابقه ای که دیگران اول میشن دنبال تجربم. دوستان خیلی راحت بیان شرکت کنن. لطف کار بیشتر میشه.

من هنوز یه دو تا کار دیگه دارم تو این هفته اما سعی میکنم زودتر از آخر وقت کارو برسونم.
فعلا ایده هام ایناس. حتی تمرکز ایده پراکنی تصویری نیست هنوز اما غمی نیست
ساعتی که قاتل باشه: اون ساعت عمر هست. هر ساعت قدمی به سوی پایان هست و این امیدوار کننده هست و قاتلی مهربان و خاموش ... اینجوری دیدن سخته اما سعی میکنم تصویرشو پیدا کنم
ساعتی که اسلحه باشه. روی یه غرب وحشی و پنجره ها و جدال تو پهنه ساعت یه فکرایی دارم. این موضوع میشه ساعت جنگ ...
ساعتی که اسلحه باشه: میتونه یه ساعت ظاهرسازی یه بمب یا یه مسلسل تاشو باشه ...
ساعتی که عقربه ها و پاندول اون مگس کش یا اسپری رنگی هست
ساعت زندگی یه ایده دیگه گلخونه هست که روند رشد گیاهی رو نشون بدم.
ساعت هواشناسی
ساعت 12 مرد خشن
ساعت مینیمال سه تکه ای
توهم ساعت و زمان از نوعی غیر از کارهای سالوادور
و خلاصه یه همچین چیزایی با احجام ساده و تجربه چند نکته و آخرسر پوشش گرافیک و نقاشی.
اگر هم کلا وقت تموم داشت میشد یه ساعت عادی رو که من بسازم خودش غیرعادی میشه پس غمی نیست.
یا علی

::reza::

کاربر VIP
با سلام
فعلاَ كه من تازه واردم و نمي خوام تو مسابقه شركت كنم اما يه مدل زدم مي خواستم نظرتون رو بدونم.
:sad:

سلام . قبل از هرچیز ورودتون رو خیر مقدر میگم. خوش اومدید
رضا کامی مدلهات که خوبه. شرکت کن . فعلا هم وقت داری تا پنجشنبه شب تا ساعت 11 وقت هست. پس میتونی روی مدلهات بیشتر کار کنی. مدلهای خیلی خوبی زدی آفرین.
موفق باشی:rose:

::reza::

کاربر VIP
سلام.
:rose:
مسابقه هم که یه بهانس. اومیدیم برای تفریحات سالم داریم تجربه میکنیم و چیز یاد میگیریم.
...
یا علی

سلام
ایولبرهانییییی . معلومه کارو زدیااا:wink: من نمیدونم گفتی شرکت میکنی بهانه هم نیاری:green:
مدلهی ذهنیت هم عالیه. اگه یکی از همین مدلهایی که گفتیو بزنی عالیه.
موفق باشی:rose:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
با سلام

مدلات ایده و طرحهای خوبی دارن حیفه که شرکت نکنی :rose:

سلام.

دوستان از ما بهتریون هم با اینکه میدونن برنده میشن به همین دلیل همراهی دارن میان و الا لطفی نداره که.
اون ساعنی که شبیه یادگاری هست . اونی که یه گل بزرگ بود و این که به آشیانه شبیه هست و اون عینک بزرگ رو دوست دارم و بهم ایده و انگیزه میده.
من تو مسابقه ای که دیگران اول میشن دنبال تجربم. دوستان خیلی راحت بیان شرکت کنن. لطف کار بیشتر میشه.

من هنوز یه دو تا کار دیگه دارم تو این هفته اما سعی میکنم زودتر از آخر وقت کارو برسونم.
فعلا ایده هام ایناس. حتی تمرکز ایده پراکنی تصویری نیست هنوز اما غمی نیست
ساعتی که قاتل باشه: اون ساعت عمر هست. هر ساعت قدمی به سوی پایان هست و این امیدوار کننده هست و قاتلی مهربان و خاموش ... اینجوری دیدن سخته اما سعی میکنم تصویرشو پیدا کنم
ساعتی که اسلحه باشه. روی یه غرب وحشی و پنجره ها و جدال تو پهنه ساعت یه فکرایی دارم. این موضوع میشه ساعت جنگ ...
ساعتی که اسلحه باشه: میتونه یه ساعت ظاهرسازی یه بمب یا یه مسلسل تاشو باشه ...
ساعتی که عقربه ها و پاندول اون مگس کش یا اسپری رنگی هست
ساعت زندگی یه ایده دیگه گلخونه هست که روند رشد گیاهی رو نشون بدم.
ساعت هواشناسی
ساعت 12 مرد خشن
ساعت مینیمال سه تکه ای
توهم ساعت و زمان از نوعی غیر از کارهای سالوادور
و خلاصه یه همچین چیزایی با احجام ساده و تجربه چند نکته و آخرسر پوشش گرافیک و نقاشی.
اگر هم کلا وقت تموم داشت میشد یه ساعت عادی رو که من بسازم خودش غیرعادی میشه پس غمی نیست.
یا علی

سلام استاد ....

تو هر چی بسازی خوب در میاد کلا تو فانتزی تکی تک..

ارزش کارت رو نمیدونن مگرنه توی ایده و طرح حریف نداری باید اول بشی..

خوشحالم برهانی جان که شرکت میکنی :rose:

منم روی کارم یه کم بیشتر کار کردم یه ذره جلو میرم یه پیش نمایش میزارم .. :)

سلام سلام :)

جناب کامی خیلی هم کارتون خوبه . ادامه بدید حتما . نگران هم نباشید من هم مثل شمام تازه کارم ! :green:

جناب برهانی عزیز ایده هاتون مثل کاراتون تکه ..... یکی از ایده هاتون خیلی ذهنمو مشغول کرده .... " ساعت 12 مرد خشن " .... یعنی چه شکلی میتونه باشه این ساعت توی ذهنتون ....

اما خودم ... گلها و برگ رو مدل کردم ....
همین
>|<

پیوست ها

• 3.jpeg
    3.jpeg
    96.2 کیلوبایت · بازدیدها: 13
سلام:rose:
دوستان باز هم تشکر و باز هم تشویق
من حقیقتش هیچ کاری تا حالا نزدم.
اما تو همین دو سه شب یه کاری میرسونم.
میدونستم خیلی وقت ندارم. اما نیت کردم به بقیه برسم.
همه کارها خوبه چون مسابقه یه ارزش اصیله
و همه میتونن برنده باشن چون هر کسی به آینده زیباتری نزدیک میشه.
من سایه به سایه تاپیک رو دنبال میکنم.
احتمالا با حضور پررنگ دوستان هفته بعدی باشوق بیشتر و تعداد بالاتری هم روبرو باشیم.
...
یا علی

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام
ااا شما دارید هنوز مدل میزنید، من که نفر اول شدم، جایزشم گرفتم، جایزش یه ساعت دیواری هست که توش امضاء مسابقه هک شده، عکسشم پایین هست. :lol::lol::lol:

به همه اساتید گرامی خسته نباشید و خدا قوت میگم.
منم به نصایح اساتید گوش کردم، کارم رو اینجا میزارم.
اما این چند روز سرم خیلی شلوغه، امیدی به تموم کردن این کار در شرایط فعلی ندارم، اما باز تمام سعیمو میکنم.
میدونم کارم خیلی سادست و مبتدی، اما اینو بگم که، من حتی برای چرخ دهنده هاش وقت گذاشتم و مدل زدم، اما خیلی باید روش کار بشه، که متاسفانه فعلا وقت ندارم.

پیوست ها

• Violet.jpg
    Violet.jpg
    20.3 کیلوبایت · بازدیدها: 19
آخرین ویرایش توسط مدیر:

جدیدترین ارسال ها

بالا