مسابقه مدلینگ ::ساعت دیواری::

::reza::

کاربر VIP
attachment.php

سلام
خوب با توجه به اینکه بیشتر دوست داریم مسابقه جنبه آموزشی داشته باشه به خاطر همین تاپیک WIP مسابقه رو هم ایجاد کردیم.

شما میتونید مراحل کاریتون رو اینجا قرار دهید. فقط رندر نهایی رو اینجا نزارید.

:::::::::::::::::::::::::::::
خوب، سری جدید مسابقه هفتگی مدلسازی به این صورت هستش که اول هر هفته یعنی شنبه ها موضوعی اعلام میشه و شرکت کننده ها تا شب پنجشنبه همون هفته وقت دارند که مدلشون رو بسازند .

- چون مسابقه مدلسازی هستش سعی میشه که بیشترین نمره به مدلسازی کارها داده بشه. کارها رو میتونید رندر هم بگیرید رندر کار هم نمره داره.

- موضوع طوری انتخاب و اعلام میشه که همه بتونند شرکت کنند. سعی کنید با توانایی و مهارتی که در مدلسازی و استفاده از نرم افزارهای مدلسازی دارید نوع مدلتون رو انتخاب کنید و بسازید. وقتی موضوع اعلام شد شما آزادید از هر نوعی که از اون موضوع موجود هست (در گوگل جستجو کنید) و برای خودتون کانسپت فراهم کنید. و طبق همون کانسپت مدلتون رو بسازید. سعی کنید که مدلی که انتخاب میکنید زیبا باشه چون به زیبایی اثر هم نمره داده خواهد شد.
قابل توجه دوستانی که اسکیچ میتونند کار کنند. (میتونید از اسکیچ ایده هاتون استفاده کنید)

- کارههای ارسالی رو برای من Gs-Graphic به صورت پیغام خصوصی ارسال میکنید.(فایل رو در یک آپلود سنتر آپلود کرده و لینکش رو برای من ارسال میکنید)

- از مدلی که میسازید باید 2 تا رندر تحویل داده بشه. یکی به صورت وایر فریم (سیمی) و یکی هم به صورت رندر اصلی . وایر فریم الزامیه.
کاری که وایر فریم ارسال نشه برای کار داوری ارسال نمیشه. رندر اصلی از کار میتونه تو نماهای دیگه هم باشه ، یعنی میتونید رندر اصلی رو در چند نما هم ارسال کنید. این کار در نظر داورها تاثیر خواهد داشت.

- سایز رندر از 1024x768 بیشتر نباشه. همراه رندرها یه عکسی از همون کانسپت برای من ارسال کنید.(عکس و یا اسکیچ)

- روی رندرتون به هیچ عنوان امضا یا علامت و یا اسمی قرار ندهید.

- مراحل کارها رو میتونید در بخش WIP مسابقه قرار دهید فقط رندر اصلی نباید توی بخشWIP قرار بگیره

- از هفته بعدی ان شالله موضوع جدید رو شخصی اعلام میکنه که اول شده باشه.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

این عکسها رو هم میتونید به عنوان امضای مسابقه در امضاهاتون قرار دهید.

همگی موفق باشید.:rose:

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

داوران سری جدید مسابقه مدلسازی::rose:

Baloot3D

E-power

امتیازات داوران جمع و نمره میانگین امتیاز کار شما خواهد بود. امتیازات از 100 نمره هست و از این 100 نمره 70 نمره برای مدلسازی و 30 نمره هم برای رندر خواهد بود.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

دوستان کارها رو برای شب پنجشنبه 14 / 07 / 1390 ساعت 11 شب آماده کنید ، زمان مسابقه اصلا تمدید نمیشه.
شما باید تواناییتون رو تو همین زمانی که هست بسنجید.

پیوست ها

• wip.jpg
    wip.jpg
    71.1 کیلوبایت · بازدیدها: 2,428
آخرین ویرایش:
سلام :rose:

من شروع کردم اماکمی مشکل دارم . ....
من از خط خطی های مداد ایده گرفتم ! یعنی داشتم خط خطی میکردم بعد دیگه گفتم ساعتش کنم ببنم چی میشه !

اول اینکه تو رندر شیشه مشکل دارم .. یعنی اصلا بلد نیستم ... یکی کمکم کنه :sad:

بعد مشکل دوم اینه که هرکار میکنم کار smooth بشه نمیشه !
Warning: No polygonal objects selected were in smooth preview mode.

* الان این رندر رو با منتال گرفتم .هیچ تنظیماتی ندادم . فقط حالتشو گذاشتم رو preview .

* کار با مایا هست .. و میخوام اگه بشه با منتال ری رندر بگیرم البته به کمکه دوستان .

پیوست ها

• 1.jpeg
    1.jpeg
    238.1 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    135.7 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    72.2 کیلوبایت · بازدیدها: 12
آخرین ویرایش:

rezaoptic

Well-Known Member
سلام :rose:

من شروع کردم اماکمی مشکل دارم . ....
من از خط خطی های مداد ایده گرفتم ! یعنی داشتم خط خطی میکردم بعد دیگه گفتم ساعتش کنم ببنم چی میشه !

اول اینکه تو رندر شیشه مشکل دارم .. یعنی اصلا بلد نیستم ... یکی کمکم کنه :sad:

بعد مشکل دوم اینه که هرکار میکنم کار smooth بشه نمیشه !
Warning: No polygonal objects selected were in smooth preview mode.

* الان این رندر رو با منتال گرفتم .هیچ تنظیماتی ندادم . فقط حالتشو گذاشتم رو preview .

* کار با مایا هست .. و میخوام اگه بشه با منتال ری رندر بگیرم البته به کمکه دوستان .

بهش متریال dielectric رو بدین بعد Index of Refrection رو روی 1.3 بزارید .
تنظیمات منتال ری قسمت Quality قسمت Raytracing رو به ترتیب
2
2
4
2
1
1
اینجوری شیشتون درست میشه البته با تغییر این اعداد اون چیزی که میخواین درست میشه.

کاربر VIP
آفرین Immortal Silence تا اینجا کارت عالیه ادامه بده. من مایا و منتال ری کار نکردم . در کل کارت رو خوب شروع کردی آفرین ادامه بده. سعی کن فکرت رو محدود نکنی، بزار آزادانه برای خودش بگرده. مطمئن باش نتیجه خیلی خوبی میگیری.:paint:
خوب دوستان
دیگه الان کارها رو رو کنید :green:. الا زود باشید:)
موفق باشید:rose:

hesam_sn

کاربر VIP
من تا اینجا کار کردم. بشینید اینا رو سر هم کنید ببینید چی در میاد :green: اینا قسمت بالای ساعت هست. یه جاهاییش رو هم با متریال باید در بیارم

پیوست ها

• ww.jpg
    ww.jpg
    147.1 کیلوبایت · بازدیدها: 26

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
افرین افرین خیلی از مدلت خوشم اومد حسام جان فکر کنم مدلشو تو نت دیده بودم ...:green:

همینجوری تمیز ادامش بده...

موفق باشی

منم که هنوز توی انتخاب موضوع گیر کردم.. :green:

خدایا برای تو مسابقه میدهم و از تو یاری میخواهم :rose: (هم شوخی هست و هم جدی)
سلام بر همــسابقه ای های عزیز
:rose:
من دو سه تا طرح کاغذی و ذهنی زدم اما هر روز فرصت نمیشه روش کار کنم.
یه خطی نوشتم که بگم با کم و زیادش هستیم.
درباره دوست منتال کار هم من از بخش کوچکیش استفاده میکنم و اگه میتونستم کمک میکردم.
روی یه مدل چند حجمی و نیمه ترنسپرنت و متداخل دارم فکر میکنم که یه قاتل مهربون باشه.
پس ببینید من خیلی جلوم لطفا برسید. البته به ایدم که نمیتونید اما به یه چیزی برسید خلاصه.
موفق باشید
کنار خط منتظرتونم. چه خط پایان و چه خط آغاز.:rose:
یا علی

hesam_sn

کاربر VIP
این شکل رو باید چطور درآورد؟ مدل کردنش که کار من نیست. با متریال هم فکر نمیکنم بشه اینجوری در آورد

پیوست ها

• dfg.JPG
    dfg.JPG
    32.1 کیلوبایت · بازدیدها: 23

کاربر VIP
سلام
ایول . کارها خیلی خوبند. حسام کارت خوب شده ادامه بده .

برهانیجون سلام
آقا مشتاقم اون طرحهای زیبات رو ببینم. یاد مسابقه نوروز افتادم. حال پرندت چطوره؟ کوکوکه له :green: این طرحت هم مثل اون باشه عالیه.
موفق باشید:rose:

hesam_sn

کاربر VIP
الان میزارم بعد پلیسا از در و دیوار میریزین تو خونه منو میبرن. :green:
بذار خود مرتضی( gs-graphic) بیاد بگه. مرتضی بودی دیگه؟:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا