Sherlock_Holmes
Active Member
آقا يه فكري براي اين فايل بكنيد...
ثواب داره...
ثواب داره...
مشكل تو دانلود فايل Obj هست.
من مكس 9 ندارم مجبورم 4.5 مگ ايشون رو دانلود كنم! كه نميشه.
گويا چند نفر ديگه هم همين مساله رو دارند.
راستي من نفهميدم چطور بايد كار رو تحويل بديم. احسان گفت يه تاپيك بزنيم اما كار محمد رو آقاي Iranfox تو اين تاپيك پست كردند!! سيستم چجوريه؟
::نوع ثبت نام::
در اين دوره شما ميتوانيد کارهاي خود را با ایجاد تاپیکی با نام خودتان به همراه تغیيرات وارد کرده به صورت عکس
از 2 طرف و اگر هم خواستيد 3 طرف در اينجا بگذاريد و نظرات دوستان خودتون رو در مورد کاراتون جویا باشید.
راستی ارایه اطلاعاتی در مورد نرم افزار و موتور رندر و ... رو فراموش نکنید تا مسابقه جنبه ی آموزشی بیشتری داشته باشه.
من که دیگه error دادم. هرچی آپلود میکنم بعد از چند ساعت به مشکل میخوره.
احسان جان سلام و ممنون كه دوباره آپلود كرديد.در مورد نحوه ی شرکت هم فکر کنم با دقت متن رو نخوندین!
چه جالب بود! اما من نميدونستم كجاش بايد فايل آپلود كرد؟با یک اکانت جیمیل که لوگین کنی توش میتونی 5 تا سایت راه بندازی که هر کدوم 100 مگ فضا میدن. بعد میشه خوراک اپلود فایل با لینک مستقیم.
مشکلی نداره. شما تاپیک بزن، بسم ا...ما كه فرصت نشد در مسابقه شركت كنيم و از اين بابت بشدت ناراحتم...
براي همه آرزوي موفقيت ميكنم...
اما احسان جان نگفتي پيشنهاد براي موضوع مسابقات بعدي رو چجوري مطرح كنيم. تاپيك بزنيم تا همه نظر بدن؟
با 9 ساخته شده بود... با 8 نميشد...من که همیشه دیر می رسم ولی 10 روز پیش فایل گرفتم نتونستم با مکس 8.0 بازش کنم + یک سری فایلموقع ایمپورت میخواست که من نداشتم