مسابقه فیلم کوتاه رایتل به مناسبت ماه رمضان

arash.111

Member
سلام . رایتل یه مسابقه توی آپارات برگزار کرده که جوایز خوبی هم داره . گفتم شاید از بچه های مجید آنلاین باشه کسی که ایده خوبی داره و میتونه توی بخش فیلم کوتاهش شرکت کنه :
http://www.aparat.com/mahekamel

[h=3]برنده های بخش فیلم کوتاه:[/h]نفر اول : یک سیم کارت دیتای رایتل + یک مودم دانگل +Imac MD093-21.5 Inch
نفر دوم : یک سیم کارت دیتای رایتل + یک مودم دانگل +Macbook pro MD101-13 Inch
نفر سوم : یک سیم دیتای رایتل +Iphon 5-16GB
[h=3]برنده های بخش عکس:[/h]نفر اول : یک سیم کارت دیتای رایتل + یک مودم دانگل + دوربینCanon6D(body),Canon Ef 18-55 Lenz
نفر دوم : یک سیم کارت دیتای رایتل + یک مودم دانگل + دوربینCanon 700D
نفر سوم : یک سیم کارت دیتای رایتل + یک مودم دانگل + دوربین

شرایط مسابقه :

1. از همین الان تا شب عید فطر همه می تونن توی مسابقه شرکت کنن
  2. هیچ محدودیتی در انتخاب تکنیک فیلم نداریم مهم اینه که با موضوع مسابقه بخونه و قابلیت لایک جمع کردن داشته باشه
  3. سعی کنید حجم فیلمها خیلی سنگین نباشن ( حداکثر 100 مگا بایت )
  4. داشتن آرم لوگو و یا سازنده بر روی فیلمهای باعث میشه تا از دور مسابقه خارج بشن
  5. از همین الان داریم می گیم شرکت توی مسابقه به منزله صدور اجازه شما برای استفاده از آثارتون توسط برگزارکننده مسابقه است ( البته با ذکر نام صاحب اثر)
  6. حتما این مساله رو هم خودتون می دونید که آثاری در مسابقه شرکت داده می شن که با موازین شرعی و عرفی کشور عزیزمون ایران همخوانی داره
  7. حتما قبول دارید که قوانین خیلی ساده و منطقیه پس اگر اثری رو برای شرکت در مسابقه آپلود کردین ولی توی صفحه مسابقه شرکت داده نشدین یه بار دیگه قوانین رو مرور کنید تا دلیل شرکت داده نشدن را پیدا کنید
  8. چنانچه از فرد یا افرادی فیلم تهیه می کنید، باید از اشخاص، رضایت‌نامه مکتوب داشته باشید. بدیهی است کلیه مسائل حقوقی بر عهده شرکت کننده می باشد
  9. تنها در صورتی برنده جایزه خواهید شد که خالق و یا صاحب امتیاز اثر ارسالی باشید.
  10. و نکته آخر اینکه شرکت دادن اثر به تنهایی کافی نیست و خود شمائید که با تلاشتون در به اشتراک گذاشتن اثر میان دوستانتون و جمع کردن لایک بیشتر باعث برنده شدن اثرتون خواهید شد و یادتون باشه که به ازای هر 10000 لایک از طرف شرکت رایتل یکی از آرزوهای کودکان سرطانی بهنام دهش پور برآورده میشه
پس منتظر چی هستید اثرتون رو آپلود کنید و موفق باشید .

dust

Member

arash.111

Member
دمت گرم حاجی.یه 4 تا لایک با اکانتهای مختلف واست زدم! از بقیه دوستان مجید آنلاین هم خواهش میکنم لایکش کنن چون اگه برنده بشه بالاخره میتونه یه افتخاری هم واسه مجید آنلاین باشه!
ولی فیلمت چند تا اشکال داشت مثلاً اون ساعته رو اگه خودت ننوشته بودی اصلاً به چشم نمیومد یا میزانسن صحنه حساب شده نبود یا نور توی ساعتای مختلف هیچ تغییری نمی کرد و... در کل کمی گنگ بود ولی چون واسش زحمت کشیدی و البته عضو مجیدآنلاینی حقشه که لایک بشه. من خودم یه 10 تا لایک دیگه هم واسش میزنم!
امیدوارم تو کارهای بعدی بهتر عمل کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا