::: مسابقه طراحي :::

FashisT

Active Member
خب دوستان مجيد آنلايني سلام.
بعد از مجالس چند ساعته قرار بر اين شد كه يك مسابقه طراحي در اين انجمن براي بالا رفتن سطح معلومات كاربران صورت بگيره...
شركت در مسابقه در سه سبك برگزار ميشود:
طرحهاي آبسره
طرحهاي فانتزي
طرحهاي دارك آرت

خب دوستاني كه علاقه مند به شركت در مسابقه هستند (50.000 تومان ميريزند به حسابه من :lol: ) در يكي از قسمت ها يا در هر سه قسمت ميتوانند شركت كنند و طرحهاي خود را آماده كنند.
بعد از شروع مسابقه تا يك هفته بعد از آن مهلت داريد كارهاي خود را در تاپيكي كه مخصوصه هر بخش هست بگذاريد...
خب دوستاني كه مايلند در هر بخشي شركت كنند پست بدند كه در آخر اين تاپيك ليست شركت كنندگان در هر بخش معلوم شود...
راستي اگه پيشنهادي هم داريد بگيد تا شايد براي بهتر شدن اين مسابقه كمك كنه....
اينم نمونه:

طرح هاي دارك آرت:
dark-1.jpg
dark-2.jpg

طرح هاي آبسره:
ab-2.jpg
ab-3.jpg
ab-4.jpg

طرحهاي فانتزي: (در اين طرح دست شما باز است و ميتوانيد از همه ايده ها استفاده كنيد)

fa-2.gif
fa-3.jpg
fa-4.jpg

دوستان لطفا بعد از اعلام آمادگي بگيد كه در چه زمينه اي شركت ميكنيد
شركت كنندگان:
دارک آرت : aghahamidgol2 --- takavar --- ققنوس --- black-die --- mehdi_totti2003 -- abtin_khosravi -- shirazart -- ::>Necromancer<:: -- mehrdad-k
آبسره: aghahamidgol2 --- mamali132002 --- logical_82 --- 205 --- black-die --- abtin_khosravi -- everex -- mehdi_totti2003 -- shirazart -- miss marpel -- ::>Necromancer<:: -- mehrdad-k -- Se7eN3T -- babak_dj
فانتزی: aghahamidgol2 --- mamali132002 --- logical_82 -- d@nial --- mehdi_totti2003 -- abtin_khosravi -- shirazart -- Britney_Aghsar -- miss marpel -- ::>Necromancer<:: -- jasoosk -- Yashar.Y -- Se7eN3T -- zomorrod -- Mohi -- babak_dj

فعلا :arrow:

سلام به همگي .....

مثل اينكه شروع كرديد.....

من هم طرح ها رو همونجوري كه تو مسافرت بودم روشون كار كردم.....البته فقط به صورت ابتدايي ...

فقط بگيد تا كي بايد طرح ها رو بديم ؟

:: مخلصيم ::

ـــــفــــــرـــــــهــــــاـــــد

FashisT

Active Member
شاكر جان تو چه زمينه اي...
فرهاد فعلا وقت هست تا روزي كه حداقا دو سوم كارهاشونو بزارند
...
فعلا

armanbm

کاربر VIP
سلام
اگه ميشه ميخواستم منم بيام (در قسمت فانتزي)
در ضمن لينكي كه براي ابزار هاي مجاز دادين كار نميكنه:(

FashisT

Active Member
دوستان باشه من اسماتونو اضافه كردم ولي 20 دي مسابقه تموم ميشه پس كاراتونو سريع تر ارايه بدبد..
همين../
فعلا

FashisT

Active Member
دوسته من اين مسابقه يك ماه و حورده اي هست كه انجام شده.../
ولي درست ميگي اوجش خورده به وسط امتحانا..../
فعلا

جدیدترین ارسال ها

بالا