مسابقه طراحي لوگو با عنوان " ارتباط "

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
یعنی اینقدر بچه های مجید آنلاین فعال هستن.. من که بجای مدیرها خجالت کشیدم
خجالت؟!!
اون وقت براي چي بايد خجالت بكشيم؟!

مهدي جان اينجا يه انجمنه. هيچ كس نسبت به انجمن كاراي ديگران هيچ وظيفه اي نداره و اگر كمكي بشه از روي لطف اون طرف بوده و اگرم يه تاپيك اينچنيني 10 سال هم بدون جواب بمونه صاحب تاپيك نبايد ناراحت بشه چون كسي اينجا وظيفه اي نسبت به طراحي براي ديگران نداره.

منظورم اين نيست كه از فردا هيچ كس بهم كمك نكنه. من خودم تا حالا شايد بيشتر از 30 - 40 بار براي اين و اون كار زدم (تو اين فروم). منظورم اينه كه يكمي سطح توقعمون رو بايد بياريم پايين.

طراحي لوگوي درست و حسابي كه همه انتظار دارن به خدا كار راحتي نيست و اگر يه طراح لوگوي حرفه اي بخواد لوگو طراحي كنه زير 200 تومن پول نميگيره! (تعرفه طراحي لوگو براي صنف طراحان حداقل 300 هزار تومنه). نميگم بيايم از هم پول بگيريم چون خيلي قشنگ نيست ولي حداقل ميتونيم توقعمون رو با سطح درخواستمون يكي كنيم.

موفق باشيد.

rah

Member
جناب pendesign، مشتاق دیدار!!!!!!!!! ( 1 هفته از وعده مان )

pendesign

Member
دوستان گرامي ،
من رو بابت تاخير بيش حد ببخشيد . مشكلاتي پيش اومده بود كه بايد حتما بهشون رسيدگي ميكردم و كمي طول كشيد تا حل شدند . بايد بگم كه با وجود مدت زمان زيادي كه براي ارائه طرح هاي شما عزيزان گذاشتيم ، تعداد طرح ها و همچنين كيفيت طراحي به خواسته مد نظر ما نرسيد . متاسفانه زماني هم براي تمديد اين مسابقه نداريم . متاسفانه از نظز هيئت مديريت گروه تمامي طرح ها رد شدند ! من خيلي سعي كردم تا تمامي اعضاي هيئت رو از نظرشون منصرف كنم ولي قادر به انجامش نشدم . انشالله در مسابقات بعدي شما رو با طرح هايي بهتر ببينيم .
در نهايت
پوزش من و دوستانم رو بپذيريد .
منتظر هرگونه پيشنهاد و انتقاد شما هستم ؛
با تشكر فراوان .

جدیدترین ارسال ها

بالا