pendesign
Member
دوستان سلام .
خيلي دوست داشتم اين تاپيك رو در جاي مخصوص خودش ايجاد كنم ولي اين امكان رو از من گرفته اند ، نه تنها من بلكه اكثر كاربراني كه مدير نيستند . ما نميتونيم توي انجمن مسابقات ، تاپيك ايجاد كنيم ... .
گروه تخصصي كليك بر حسب نياز خود ، مسابقه اي برگزار ميكند كه به نفرات اول تا سوم جوايز زير اختصاص داده خواهد شد :
-- نفر اول : 500 مگابايت فضاي لينوكس و يا ويندوز + دامين
-- نفر دوم : 250 مگابايت فضاي لينوكس و يا ويندوز + دامين
-- نفر سوم : 100 مگابايت فضاي لينوكس و يا ويندوز + دامين
و اما مسابقه :
دوستاني كه تمايل به شركت در مسابقه مارو دارند ميتوانند با توجه به اطلاعات زير طرح خود رو پياده كنند :
1 - در طراحي لوگو مي بايستي از كلمه " ارتباط " استفاده شود .
2 - در انتخاب برنامه طراحي هيچگونه محدوديتي وجود ندارد و تنها اورجينال بود طرح مهم است .
3 - به خلاقيت و ابتكار ، رنگ بندي مناسب ، استفاده درست و بجاي تصاوير بيشترين امتياز داده خواهد شد .
4 - طرح هايي كه به نوعي به كپي برداري از طرح هاي مشابه پرداخته باشند ، رد خواهند شد .
5 - هر شخص ميتواند تنها يك طرح ارائه كند ، پس در طراحي و ارائه طرح خود داشته باشيد .
* در نهايت 5 طرح به تصميم گروه تخصصي كليك انتخاب ميشوند ، و در اين تاپيك در معرض تماشا و راي گيري قرار گرفته ميشوند و به سه طرح اول جوايز فوق اهدا خواهد شد .
* توجه داشته باشيد كه مهلت مسابقه از تاريخ : 15 تير لغايت 22 تير مي باشد .
در آخر طرح هاي خود را آماده و در اين تاپيك در معرض نمايش قرار دهيد .
اگر نظر ، پيشنهاد و يا سوالي داشتيد در اين همين تاپيك مطرح كنيد .
موفق باشيد ...
خيلي دوست داشتم اين تاپيك رو در جاي مخصوص خودش ايجاد كنم ولي اين امكان رو از من گرفته اند ، نه تنها من بلكه اكثر كاربراني كه مدير نيستند . ما نميتونيم توي انجمن مسابقات ، تاپيك ايجاد كنيم ... .
گروه تخصصي كليك بر حسب نياز خود ، مسابقه اي برگزار ميكند كه به نفرات اول تا سوم جوايز زير اختصاص داده خواهد شد :
-- نفر اول : 500 مگابايت فضاي لينوكس و يا ويندوز + دامين
-- نفر دوم : 250 مگابايت فضاي لينوكس و يا ويندوز + دامين
-- نفر سوم : 100 مگابايت فضاي لينوكس و يا ويندوز + دامين
و اما مسابقه :
دوستاني كه تمايل به شركت در مسابقه مارو دارند ميتوانند با توجه به اطلاعات زير طرح خود رو پياده كنند :
1 - در طراحي لوگو مي بايستي از كلمه " ارتباط " استفاده شود .
2 - در انتخاب برنامه طراحي هيچگونه محدوديتي وجود ندارد و تنها اورجينال بود طرح مهم است .
3 - به خلاقيت و ابتكار ، رنگ بندي مناسب ، استفاده درست و بجاي تصاوير بيشترين امتياز داده خواهد شد .
4 - طرح هايي كه به نوعي به كپي برداري از طرح هاي مشابه پرداخته باشند ، رد خواهند شد .
5 - هر شخص ميتواند تنها يك طرح ارائه كند ، پس در طراحي و ارائه طرح خود داشته باشيد .
* در نهايت 5 طرح به تصميم گروه تخصصي كليك انتخاب ميشوند ، و در اين تاپيك در معرض تماشا و راي گيري قرار گرفته ميشوند و به سه طرح اول جوايز فوق اهدا خواهد شد .
* توجه داشته باشيد كه مهلت مسابقه از تاريخ : 15 تير لغايت 22 تير مي باشد .
در آخر طرح هاي خود را آماده و در اين تاپيك در معرض نمايش قرار دهيد .
اگر نظر ، پيشنهاد و يا سوالي داشتيد در اين همين تاپيك مطرح كنيد .
موفق باشيد ...
آخرین ویرایش: