مسابقه طراحي لوگو با عنوان " ارتباط "

pendesign

Member
دوستان سلام .
خيلي دوست داشتم اين تاپيك رو در جاي مخصوص خودش ايجاد كنم ولي اين امكان رو از من گرفته اند ، نه تنها من بلكه اكثر كاربراني كه مدير نيستند . ما نميتونيم توي انجمن مسابقات ، تاپيك ايجاد كنيم ... .

گروه تخصصي كليك بر حسب نياز خود ، مسابقه اي برگزار ميكند كه به نفرات اول تا سوم جوايز زير اختصاص داده خواهد شد :

-- نفر اول : 500 مگابايت فضاي لينوكس و يا ويندوز + دامين
-- نفر دوم : 250 مگابايت فضاي لينوكس و يا ويندوز + دامين
-- نفر سوم : 100 مگابايت فضاي لينوكس و يا ويندوز + دامين

و اما مسابقه :
دوستاني كه تمايل به شركت در مسابقه مارو دارند ميتوانند با توجه به اطلاعات زير طرح خود رو پياده كنند :
1 - در طراحي لوگو مي بايستي از كلمه " ارتباط " استفاده شود .
2 - در انتخاب برنامه طراحي هيچگونه محدوديتي وجود ندارد و تنها اورجينال بود طرح مهم است .
3 - به خلاقيت و ابتكار ، رنگ بندي مناسب ، استفاده درست و بجاي تصاوير بيشترين امتياز داده خواهد شد .
4 - طرح هايي كه به نوعي به كپي برداري از طرح هاي مشابه پرداخته باشند ، رد خواهند شد .
5 - هر شخص ميتواند تنها يك طرح ارائه كند ، پس در طراحي و ارائه طرح خود داشته باشيد .

* در نهايت 5 طرح به تصميم گروه تخصصي كليك انتخاب ميشوند ، و در اين تاپيك در معرض تماشا و راي گيري قرار گرفته ميشوند و به سه طرح اول جوايز فوق اهدا خواهد شد .

* توجه داشته باشيد كه مهلت مسابقه از تاريخ : 15 تير لغايت 22 تير مي باشد .

در آخر طرح هاي خود را آماده و در اين تاپيك در معرض نمايش قرار دهيد .
اگر نظر ، پيشنهاد و يا سوالي داشتيد در اين همين تاپيك مطرح كنيد .
موفق باشيد ...

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
عذر میخوام جناب! اما اون تاپیک برای مسابقات سایت هستش! مسابقات معمولی غیر مرتبط به سایت، در همین بخش سوالات و درخواست ها انجام میگیرن
ممنون
موفق باشید

pendesign

Member
عذر میخوام جناب! اما اون تاپیک برای مسابقات سایت هستش! مسابقات معمولی غیر مرتبط به سایت، در همین بخش سوالات و درخواست ها انجام میگیرن
ممنون
موفق باشید

بله . متوجه منظورتون شدم ... به هر حال ممنون از اينكه جوابگو بوديد .

pythoN

Active Member
من حتما شرکت خواهم کرد فقط هر نفر چند لوگو میتونه رسم کنه و به نمایش بگزاره .

pendesign

Member
خوش حال ميشويم هرچه تعداد شركت كنندگان بيشتر باشه .
هر شخص ميتونه يك طرح بده ، پس سعي كنيد بهترين طرحتون رو در اينجا بگزاريد .

pendesign

Member
دوستان سوالاتي شده كه آيا بايد حتما از كلمه " ارتباط " در طراحي استفاده شود ويا خير ؟ در جواب بايد عرض كنم كه بلي . استقاده از اين كلمه در طراحي الزامي مي باشد .
موفق باشيد ...

aj-graphic

Member
سلام مسابقه ی خوبیییییی............ !فقط 1سوال؟ مبنای ارتباط شما چیست؟یعنی ارتباط مردمی-ارتباط دیجیتال و......ممنون می شم جواب بدید.

pendesign

Member
با سلام خدمت يكايك شما عزيزان .
بابت تاخير شرمنده ...
در جواب به دوست خوبم aj-graphic بايد بگم ، كلمه " ارتباط " بر مبناي ارتباط مردمي است . منتظر طرح هاي شما هستيم .
موفق باشيد.

pendesign

Member
دوستان ناميد كرديد بنده رو !
در حالي كه فقط 3 روز از مسابقه مونده هيچ كسي طرح نداده ...

aj-graphic

Member
طرح من:

Ertebat.png

البته نمی دونستم شما در چه نوعی می خواستین
وگرنه شاید بهتر می شد
(با کادر باشه یا بدون کادر)

سلام فکر کنم این شبیه لوگو نباشه! بیشتر شبیه طرح تبلیغاتیه!
البته این زنننده تاپیک خوب توضیح نداده......من هم میخواستم شرکت کنم ولی با این توضیخات کار خوبی نمی شه!

saeid.g

Member
سوال:
1- تا کی مهلت داریم؟
2-لوگو باید به صورت لوگوهای ویژه ی مهر ساختن باشه یا می تونه مثل لوگو های سایت یا نرم افزار با ترکیب رنگیه بیشتر باشه.
ممنون.

pendesign

Member
دوستان سلام .
شرمنده اگه دير به دير سر ميزنم . من فكر ميكردم جوايز ارزش كار كردن روي اين پروژه رو داشته باشند ولي متاسفانه من به جز دو نفر ، شحص ديگه اي علاقه نشون بده ... .
من مجددا مهلت مسابقه رو تمديد ميكنم تا شما وقت كافي رو براي طراحي داشته باشيد . آخرين مهلت تا تاريخ 15 مرداد 1386 .

سوال:
1- تا کی مهلت داریم؟
2-لوگو باید به صورت لوگوهای ویژه ی مهر ساختن باشه یا می تونه مثل لوگو های سایت یا نرم افزار با ترکیب رنگیه بیشتر باشه.
ممنون.

1 - فكر ميكنم جواب سوالتون رو گرفته باشيد .
2 - من به اين سوال شما به صورت عمومي پاسخ ميدم . . .
ما اين لوگو رو براي يك پروژه مالتي مديا نياز داريم . حتما از بك گراند Transparentاستفاده كنيد تا كار ما در استفاده از لوگو سخت نشه .
همچنان منتظر كارهاي شما هستيم .

Mahdi_20

Member
با سلام.. من تو این لوگو کلمه ارتباط رو نوشتم..اون دایره وسط میتونه کره زمین باشه..و در این لوگو دو نفر رو نشون میده که در کنار هم ایستاده اند..

خیلی ساده است ولی همه چیز داره.. البته این نظر خودمه .. اگر خواستید تغییرش هم میدم.
در ضمن کار رو کاغذ با طرححهای مختلف در 1 ساعت و در 3 سوت دو فتوشاپ کشیدم..منظورم اینه که با فتوشاپ زیاد بهش ور نرفتم..

پیوست ها

• logo.png
    logo.png
    7.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

pendesign

Member
من که هنوز نفهمیدم شما دقیقا چه جور لوگویی می خواهید
خوب توضیح بده تا دسگیرمون بشه

والا من موندم كه چطوري تو.ضيح بدم ! ديگه بيشتر از اين نميشه ...
خيلي راحت ، يك لوگو طراحي كنيد كه در اون مفهوم ارتباط و همچنين كلمه ارتباط گنجانده شده باشه . لوگو رو براي كار مالتي مديا مي خواهيم و بگ گراند Transparent باشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا