میگم کاشکی طرحاتون رو اتچ نمیکردید و تو جایی آپلود میکردید که در آخر در یک تاپیک مجزا اقدام به رای گیری کنیم!
در هر صورت دوستانی که طرحاشون رو گذاشتند برای رای گیری برای بهترین طرح ها اونو دوباره بعد از پایان مهلت مسابقه آپلود کنند تا راحت تر بتونیم به طرح ها دسترسی داشته باشیم!
از همه ممنون
فعلا
بابا خدائیش دم همتون گرم . خیلی باحاله . برای هیچکدوم از عکس ها نمیشه نظر داد . چون همشون واقعا محشرن . نشون میده که ذوق و هنر ایرانی ها واقعا وصف نا پذیره ...
بچه ها من یه نظر دارم میگم که یکی از بچه ها که از خط پرسرعت استفاده می کنه بعد از تموم شدن مهلت مسابقه بیاد همه کارا رو توی یه تاپیک بصورت مرتب قرار بده و مجموع کارای هر کسی رو تو یه پست قرار بده تا انتخاب بهترینش راحت انجام بشه چون اینجوری خیلی در هم بر همه!!!
به نظر من اگه یه سیستمی طراحی بشه که هر کس بتونه به طرح های مختلف یه امتیازی بده مثلا تا 10 امتیاز بعد هر طرحی امتیازش بیشتر شد اون طرح برنده اعلام بشه.
به نظر من اگه یه سیستمی طراحی بشه که هر کس بتونه به طرح های مختلف یه امتیازی بده مثلا تا 10 امتیاز بعد هر طرحی امتیازش بیشتر شد اون طرح برنده اعلام بشه.