AliReza Bahrami
مدیر انجمن
سلام
سارا ساعت 1:17 دقیقه بامداد شد و هنوز از برگزاری مسابقه خبری نیست
نکنه فراموشت شده حبیبی
سارا ساعت 1:17 دقیقه بامداد شد و هنوز از برگزاری مسابقه خبری نیست

نکنه فراموشت شده حبیبی
شرمنده حواسم نبود . پيغام فرستادم ...illad جان قرار بود تو پیغام خصوصی اعلام کنی قربون اون چشمای آبیت !
در مورد مسابقه آزادی مهدی نصیرپور عزیز مطالب جالبی رو ذکر کرد و با بیشترش موافقم .
فقط من باید ذکر کنم یکی از دلایلی که من این موضوع رو انتخاب کردم این بود که بچه ها آزادی رو از نظر خودشون به تصویر بکشن پس اگه اکثر طرح ها دید منفی یا آرزو مانند رو به تصویر کشیدن مطمئنا زاییده ذهن اونهاست و شکلی از آزادی هست که اونها میبینن .
موفق باشید دوستان .
illad
در مورد مسابقه آزادی مهدی نصیرپور عزیز مطالب جالبی رو ذکر کرد و با بیشترش موافقم .
فقط من باید ذکر کنم یکی از دلایلی که من این موضوع رو انتخاب کردم این بود که بچه ها آزادی رو از نظر خودشون به تصویر بکشن پس اگه اکثر طرح ها دید منفی یا آرزو مانند رو به تصویر کشیدن مطمئنا زاییده ذهن اونهاست و شکلی از آزادی هست که اونها میبینن .
موفق باشید دوستان .
illad
موفق باشید دوستان .
مهدي جان اول اينكه ممنون بابت يه سري از حرفات.چيزي كه براي من تو اين قسمت (منظورم مسابقات امضاء) جالب هستش ... شركت نكردن هيچ مديري چه تو قسمت مسابقات و چه تو قسمت راي گيري مسابقات ...
جالبه كه مديران عزيز تو قسمت اسپم فوق العاده فعاليتشون شديد هستش ... ولي اصلا نديدم جز سارا خانم كسي از مديران سري به اينجا بزنه ... (( قابل توجه سارا خانم كه چرا فعاليت ضعيفه)
اينكه ما بخواهيم اين مسابقات شركت كننده زيادي داشته باشه بايد خود مسئولين سايت نيز خودشون با مسابقات وقف بدن ....
از يكي از دوستان پرسيدم كه چرا تو مسابقات امضاء شركت نميكني . جوابش خيلي جالب بود برام . اون گفت ::
(( گفت دونه دونه اين صفحات اين قسمت بخون ببين كدوم يكي از مديران اومدن نظر دادن راجب مسابقات ... يا كاربران عادي بودن يا كاربران ويژه يه تعداد خيلي كمي هم فعالين سايت بودن ... اما خبري از مديران نبودش ....
يه زموني مشكل مدارس و درس و دانشگاه گرفتن ... بعدش كه اين مشكلات رفع شد مشكل ديگه اي رو گرفتن ... پس ............))
البته ببخشيد كه اينطور مي رك حرف زدم .. شايد به خاطر اين حرفم هم مشكلاتي برام پيش بياد ...
اما بهتر سارا خانم برا هر چه بهتر كردن مسابقات اول از ريشه شروع كنيم و بعدش از بقي افراد ...
بعد گذشت سيزده هفته با اين كه كلي تلاش ميكنيد هنوز سطح كيفي مسابقات پايين ...
به نظرم اگه مي خواهيد اين مسابقه همينطور ادامه پيدا كنه بايد از همه كمك بگيريد تنها واقعا براتون سخت و مشكل ...
اگر هم كه نميشه خوب ديگه تعطيل بشه بره بهتره .... ... جالبه تو سه تا پست اول همين قسمت نظر دهي بريد و تعداد تشكر ها رو با رنگهاي مختلف مشاهده كنيد ...
ولي بعد اون زير امضا ها رو ميتونيد مشاهده كنيد ....حيف ............
اما يه چيزي هم راجب سارا به دوستان بگم ... سارا به جرات ميتونم بگم تنها مديري هست كه تو سايت اينطور فعال داره كار ميكنه ... خودتون حسابش رو بكنيد اين مسابقه راه اندازي و كنترلش يه طرف ... از اون طرف هم پاسخگويي به سوالات دوستان و نظراتونش در تاپيك ديگه انجمن هم يه طرف ...
من نميخوام با اين حرفم مديراي ديگه رو زير سوال ببرم اما خودتون ميتونيد از تعداد پست ها و تشكرات متوجه بشيد... به نظر من لياقت سارا حتي مديريت كل سايت هم هستش ... اين حرفم شايد خيلي ها يه چيز ديگه برداشت كنن اما منظورم اكتيو و فعال بودن ايشون تو سايت ... وقتي آنلاين ميشن تمام هدفشون خدمت تو تاپيك هاي غير اسپم هستش... و رفع نياز هاي دوستان///
به اميد سر زدن مديران سايت و شركت در اين مسابقات و يا به كل تعطيل شدن اين مسابقات .![]()
این قسمت رای گیری ها کجاست؟
امیدوارم همه آزادیــ رو به معنی واقعی که خدا به انسان داده به تصویر بکشن ، ما که اخراجی شدیم امیدواریم دیگه اخراجی نداشته باشیم .
![]()
من که نفهمیدم این رای گیری کجاست
اگر ممکنه لینک بدین
در مورد داوري هم به احتمال زياد اين هفته يه تغييرات كلي خواهيم داد.
براي همين لطفا هر كسي پيشنهادي داره سريعا بگه كه به يك جمع بندي كلي برسيم.