مسابقات هفتگی طراحی Signature

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
سارا ساعت 1:17 دقیقه بامداد شد و هنوز از برگزاری مسابقه خبری نیست:-?
نکنه فراموشت شده حبیبی:)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بچه هايي كه دوست دارن امضاشون رو عوض كنن از اين استفاده كنن و به تاپيك مسابقه لينكش بدن.

sig2.png

اين هفته كه فرصت براي تصميم گيري نشد ولي احتمالا از هفته ي آينده روش راي گيري و قضاوت در مورد طرحها رو عوض خواهيم كرد.

متاسفانه يه سري از بچه ها اصلا روي اصول راي نميدن و بنظرم بهتره طرحها با روش بهتر و مطمئن تري انتخاب بشن.

آخرین ویرایش:
سارا خانم من ميخوام براي ولادت حضرت امام رضا (ع) كه در 8 آبان هست يك مسابقه راه اندازي كنم . لطفا راهنمايي كنيد ...
هم مسابقه طراحي والپيپر ، هم امضا ، هم تم ...

explosion

Banned
illad جان قرار بود تو پیغام خصوصی اعلام کنی قربون اون چشمای آبیت !
در مورد مسابقه آزادی مهدی نصیرپور عزیز مطالب جالبی رو ذکر کرد و با بیشترش موافقم .
فقط من باید ذکر کنم یکی از دلایلی که من این موضوع رو انتخاب کردم این بود که بچه ها آزادی رو از نظر خودشون به تصویر بکشن پس اگه اکثر طرح ها دید منفی یا آرزو مانند رو به تصویر کشیدن مطمئنا زاییده ذهن اونهاست و شکلی از آزادی هست که اونها میبینن .
موفق باشید دوستان .

SPD

Member
چيزي كه براي من تو اين قسمت (منظورم مسابقات امضاء) جالب هستش ... شركت نكردن هيچ مديري چه تو قسمت مسابقات و چه تو قسمت راي گيري مسابقات ...

جالبه كه مديران عزيز تو قسمت اسپم فوق العاده فعاليتشون شديد هستش ... ولي اصلا نديدم جز سارا خانم كسي از مديران سري به اينجا بزنه ... (( قابل توجه سارا خانم كه چرا فعاليت ضعيفه)

اينكه ما بخواهيم اين مسابقات شركت كننده زيادي داشته باشه بايد خود مسئولين سايت نيز خودشون با مسابقات وقف بدن ....

از يكي از دوستان پرسيدم كه چرا تو مسابقات امضاء شركت نميكني . جوابش خيلي جالب بود برام . اون گفت ::

(( گفت دونه دونه اين صفحات اين قسمت بخون ببين كدوم يكي از مديران اومدن نظر دادن راجب مسابقات ... يا كاربران عادي بودن يا كاربران ويژه يه تعداد خيلي كمي هم فعالين سايت بودن ... اما خبري از مديران نبودش ....
يه زموني مشكل مدارس و درس و دانشگاه گرفتن ... بعدش كه اين مشكلات رفع شد مشكل ديگه اي رو گرفتن ... پس ............))
البته ببخشيد كه اينطور مي رك حرف زدم .. شايد به خاطر اين حرفم هم مشكلاتي برام پيش بياد ...

اما بهتر سارا خانم برا هر چه بهتر كردن مسابقات اول از ريشه شروع كنيم و بعدش از بقي افراد ...

بعد گذشت سيزده هفته با اين كه كلي تلاش ميكنيد هنوز سطح كيفي مسابقات پايين ...

به نظرم اگه مي خواهيد اين مسابقه همينطور ادامه پيدا كنه بايد از همه كمك بگيريد تنها واقعا براتون سخت و مشكل ...

اگر هم كه نميشه خوب ديگه تعطيل بشه بره بهتره .... ... جالبه تو سه تا پست اول همين قسمت نظر دهي بريد و تعداد تشكر ها رو با رنگهاي مختلف مشاهده كنيد ...

ولي بعد اون زير امضا ها رو ميتونيد مشاهده كنيد ....حيف ............

اما يه چيزي هم راجب سارا به دوستان بگم ... سارا به جرات ميتونم بگم تنها مديري هست كه تو سايت اينطور فعال داره كار ميكنه ... خودتون حسابش رو بكنيد اين مسابقه راه اندازي و كنترلش يه طرف ... از اون طرف هم پاسخگويي به سوالات دوستان و نظراتونش در تاپيك ديگه انجمن هم يه طرف ...

من نميخوام با اين حرفم مديراي ديگه رو زير سوال ببرم اما خودتون ميتونيد از تعداد پست ها و تشكرات متوجه بشيد... به نظر من لياقت سارا حتي مديريت كل سايت هم هستش ... اين حرفم شايد خيلي ها يه چيز ديگه برداشت كنن اما منظورم اكتيو و فعال بودن ايشون تو سايت ... وقتي آنلاين ميشن تمام هدفشون خدمت تو تاپيك هاي غير اسپم هستش... و رفع نياز هاي دوستان///

به اميد سر زدن مديران سايت و شركت در اين مسابقات و يا به كل تعطيل شدن اين مسابقات .:rose:

illad جان قرار بود تو پیغام خصوصی اعلام کنی قربون اون چشمای آبیت !
در مورد مسابقه آزادی مهدی نصیرپور عزیز مطالب جالبی رو ذکر کرد و با بیشترش موافقم .
فقط من باید ذکر کنم یکی از دلایلی که من این موضوع رو انتخاب کردم این بود که بچه ها آزادی رو از نظر خودشون به تصویر بکشن پس اگه اکثر طرح ها دید منفی یا آرزو مانند رو به تصویر کشیدن مطمئنا زاییده ذهن اونهاست و شکلی از آزادی هست که اونها میبینن .
موفق باشید دوستان .
شرمنده حواسم نبود . پيغام فرستادم ...

absdostan

Active Member
illad
موفق باشید دوستان .

امیدوارم همه آزادیــ رو به معنی واقعی که خدا به انسان داده به تصویر بکشن ، ما که اخراجی شدیم امیدواریم دیگه اخراجی نداشته باشیم .
:paint:

absdostan

Active Member
illad
موفق باشید دوستان .

امیدوارم همه آزادیــ رو به معنی واقعی که خدا به انسان داده به تصویر بکشن ، ما که اخراجی شدیم امیدواریم دیگه اخراجی نداشته باشیم .

GFX Master

چيزي كه براي من تو اين قسمت (منظورم مسابقات امضاء) جالب هستش ... شركت نكردن هيچ مديري چه تو قسمت مسابقات و چه تو قسمت راي گيري مسابقات ...

جالبه كه مديران عزيز تو قسمت اسپم فوق العاده فعاليتشون شديد هستش ... ولي اصلا نديدم جز سارا خانم كسي از مديران سري به اينجا بزنه ... (( قابل توجه سارا خانم كه چرا فعاليت ضعيفه)

اينكه ما بخواهيم اين مسابقات شركت كننده زيادي داشته باشه بايد خود مسئولين سايت نيز خودشون با مسابقات وقف بدن ....

از يكي از دوستان پرسيدم كه چرا تو مسابقات امضاء شركت نميكني . جوابش خيلي جالب بود برام . اون گفت ::

(( گفت دونه دونه اين صفحات اين قسمت بخون ببين كدوم يكي از مديران اومدن نظر دادن راجب مسابقات ... يا كاربران عادي بودن يا كاربران ويژه يه تعداد خيلي كمي هم فعالين سايت بودن ... اما خبري از مديران نبودش ....
يه زموني مشكل مدارس و درس و دانشگاه گرفتن ... بعدش كه اين مشكلات رفع شد مشكل ديگه اي رو گرفتن ... پس ............))
البته ببخشيد كه اينطور مي رك حرف زدم .. شايد به خاطر اين حرفم هم مشكلاتي برام پيش بياد ...

اما بهتر سارا خانم برا هر چه بهتر كردن مسابقات اول از ريشه شروع كنيم و بعدش از بقي افراد ...

بعد گذشت سيزده هفته با اين كه كلي تلاش ميكنيد هنوز سطح كيفي مسابقات پايين ...

به نظرم اگه مي خواهيد اين مسابقه همينطور ادامه پيدا كنه بايد از همه كمك بگيريد تنها واقعا براتون سخت و مشكل ...

اگر هم كه نميشه خوب ديگه تعطيل بشه بره بهتره .... ... جالبه تو سه تا پست اول همين قسمت نظر دهي بريد و تعداد تشكر ها رو با رنگهاي مختلف مشاهده كنيد ...

ولي بعد اون زير امضا ها رو ميتونيد مشاهده كنيد ....حيف ............

اما يه چيزي هم راجب سارا به دوستان بگم ... سارا به جرات ميتونم بگم تنها مديري هست كه تو سايت اينطور فعال داره كار ميكنه ... خودتون حسابش رو بكنيد اين مسابقه راه اندازي و كنترلش يه طرف ... از اون طرف هم پاسخگويي به سوالات دوستان و نظراتونش در تاپيك ديگه انجمن هم يه طرف ...

من نميخوام با اين حرفم مديراي ديگه رو زير سوال ببرم اما خودتون ميتونيد از تعداد پست ها و تشكرات متوجه بشيد... به نظر من لياقت سارا حتي مديريت كل سايت هم هستش ... اين حرفم شايد خيلي ها يه چيز ديگه برداشت كنن اما منظورم اكتيو و فعال بودن ايشون تو سايت ... وقتي آنلاين ميشن تمام هدفشون خدمت تو تاپيك هاي غير اسپم هستش... و رفع نياز هاي دوستان///

به اميد سر زدن مديران سايت و شركت در اين مسابقات و يا به كل تعطيل شدن اين مسابقات .:rose:
مهدي جان اول اينكه ممنون بابت يه سري از حرفات.
در مورد اونها حرفي نميزنم و حرفي هم ندارم كه بزنم. چون به شخصه خودم رو مديون اين سايت ميدونم
و خيلي چيزا ازش تا حالا ياد گرفتم پس هيچ منتي ندارم.
در اين مورد هم صحبتي نكنيم كلا ممنون تر ميشم. :rose:

اما در مورد شركت مديراي ديگه.
اول اين رو بگم كه خوب بايد اين رو درك كنيم كه اين مسابقه يه مسابقه ي كاملا شخصي (متعلق به يك انجمن)
هست. الان اگر مثلا توي بخش طراحي وب يا بخش 3بعدي هم يه مسابقه برگزار بشه ممكنه من به شخصه
خيلي كم سر بزنم يا اصلا سر نزنم! دليلشم اينه كه اولا ممكنه سر رشته اي در اون موضوع نداشته باشم و
ثانيا واقعا كارهاي مهم تري داشته باشم كه در اولويت كارهام باشن.
به همين خاطر نميشه از هيچ كس (از مدير ارشد گرفته تا يك يوزري كه 1 روزه ثبت نام كرده) انتظاري داشت.
هر كسي مشكلات و كارهاي شخصي خودش رو داره. ولي خوب شركت در مسابقه هم نه نفعي براي من داره
نه هيچ كس ديگه. بزرگترين نفعش اينه كه اولا خودمون رو با ديگران ميسنجيم و ثانيا دور هم هستيم!

از طرفي اين موضوع رو بدون هيچ تعارفي ميگم كه اين سايت و اين انجمن در اصل براي يوزرهاش هست!
سايتي كه مثلا 20 تا مدير بسيار بسيار فعال داشته باشه ولي 4 تا يوزر هم نداشته باشه كه توش فعاليت كنن
به چه درد ميخوره؟ اين يوزرها هستن كه سايت بهشون نياز داره. پس مسابقه هم براي همين يوزرهاست.
از طرفي هيچ موقع نميشه روي عنوان كسي ، در مورد قضاوت كرد. همين الان بچه هايي هستن كه شايد
100 تا پست هم نداشته باشن ولي سطح كارهاشون از مدير يه انجمن هم خيلي بالاتره.

در هر صورت من چند بار گفتم بازم ميگم كه اين مسابقه تا زماني كه بچه ها بخوان هست.
اصلا شك ندارم كه مشكلات زياده ، حرفهاي مختلف رو از ادماي مختلف بايد بشنوي ، مخالف و موافق داري ،
قبل و بعد هر مسابقه كلي كار وجود داره و ... ولي خوب من با اين مسائل مشكلي ندارم و با جون و دل انجام
ميدم. تنها انتظاري كه دارم اينه كه بچه ها واقعا درك كنن كه اين فقط يك مسابقه براي بالاتر بردن سطح خودمون
هست. اينكه با انواع و اقسام كارا بخوايم يه طرحي بذاريم كه براي خودمون نباشه يا كاري كنيم كه حتما مقام
بياريم و ... چه كمكي مثلا به ما ميكنه؟

در كل من همين الان هم از همه ي مديرا و بچه هاي ديگه ميخوام كه اگر دوست دارن و وقت ميكنن حتما توي
اين مسابقه شركت كنن.
جالبته بدوني كه توي اون انجمن خارجي كه مسابقه رو برگزار ميكردن ، اصلا مديرها كوچكترين نقشي نداشتن.
و مسابقه كاملا بين يوزرهاي عادي برگزار ميشد و خودشون تمام كارها رو انجام ميدادن.

این قسمت رای گیری ها کجاست؟

شما اگر مدام امضاي من رو زير نظر داشته باشيد ، هميشه لينك تاپيك مسابقه يا لينك تاپيك راي گيري مسابقه ها
داخل وجود داره.

اين حرفا چيه! اخراجي يعني چي! :green:
خدا نكنه ...
مسابقه تمام قشنگيش به همينه ديگه.
يه نفر بمونه يكي حذف بشه و رقابت باشه و ...
بدون اين چيزا كه مسابقه شور و حالي نداره. :rose:

SPD

Member
خوب ... سارا جان حرفت رو خوندم ميشه گفت حرفهات متقاعدم كردش... خوب بابت حرفهايي كه زدم بخشيد و ممنون كه روشن كردي من رو . :rose:

GFX Master

موضوع اين هفته رو انتخاب كردن.

امضا و لينك تاپيك اين هفته رو هم توي امضام ميتونيد ببينيد.

در مورد داوري هم به احتمال زياد اين هفته يه تغييرات كلي خواهيم داد.

براي همين لطفا هر كسي پيشنهادي داره سريعا بگه كه به يك جمع بندي كلي برسيم.

به گيلاس عزيز هم تبريك ميگم. هم بابت 50 امتيازي شدن و هم بابت كاربر فعال شدن.

گيلاس جان ترتيب جوايزت رو امشب ميدم.

موفق باشيد.
flowerpot.gif

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ممنونم سارا جان
خسته هم نباشید
این هفته هم موضوعش خیلی عالی شد
انشاالله رقابت خوبی داشته باشیم:rose:

explosion

Banned
فکر میکنم قرار بود قوانین جدیدی ایراد بشه و البته برای رایگیری شیوه جدیدی ارائه بشه .
پیشنهاد میکنم که هر چه زودتر این تغییرات در شیوه ی اجرا و رای گیری رو قرار بدید تا بچه ها با شرایط جدید آشنا بشن .
در ضمن موضوع هفته قبل Freedom بود که به اشتباه peace ذکر شده .
البته این سوء تفاهم برای بچه ها هم ایجاد شده بود چون چند تا از طرح ها کاملا به موضوع صلح اشاره کرده بودن در حالی که موضوع انتخابی آزادی در معنای عامش بود .
با آرزوی حضور میلیونی در مسابقه کوروش بزرگ !!!
موفق باشید .

absdostan

Active Member
پیشنهــــــــــــــــاد

در مورد داوري هم به احتمال زياد اين هفته يه تغييرات كلي خواهيم داد.

براي همين لطفا هر كسي پيشنهادي داره سريعا بگه كه به يك جمع بندي كلي برسيم.

من با اجازه یه پیشنهاد داشتم .

این سیستم رای گیری که گذاشتید نفر اول و دوم و سوم خوبه اما یه پیشنهاد داشتم که اگر بخواهید اجراش کنید کمی کار رای گیری به نظرم سخت بشه

1 . یا برای هر طرح هر کس به نمره از 1 تا 5 بده . مثلاً 18 تا طرح شرکت انتخاب شدن به طرح پنجمی امتیاز 2 و یا طرح سومی امتیاز 5 بدن مثلا اینطوری بقیه طرح ها رو هم بچه ها امتیاز بدن . اینطوری به نظرم حق هیچ طرحی ظایع نمی شه.

2 . یا اینکه هر نفر 5 طرح رو انتخاب کنه و به هر کدوم یک امتیازی از 1 تا 5 بده بعد سه تایی که بیشتر رای آوردن رو انتخاب کنید .

:oops::oops:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا