ممنون مصطفی جان ، لطف داری عزیزسلام بر حسین جان عزیز... دوست خوبم... کارت عالیه... خیلی دلم گرفت بخصوص با تصویر سیاه و سفید... رنگ پردازی شده هم خوبه... کارت خیلی پر معنی بود...
به امید روزی که دوباره زاینده رود برای همیشه جاری باشه...![]()
مرسی مسعودجان از نظرتطرحي خوبي شده
اگه از يه اكشن آماده استفاده ميكردي به نظرم از اين هم بهتر ميشد.
و اين ماهي ها هم غيرطبيعي هستن بهتره برداريشون![]()
خیلی ممنون دوس عزیزخیلی خوبه
فقط ماهی ها پراکنده باشن و همه جلوی تصویر نباشن بهتره
مچکرم محمد عزیزجالب و زيبا شده
موفق باشي
از نظرت تشکر میکنم دوست منسلام خسته نباشی کارت عالی شده .
به نظر من هم اگر ماهی ها پراکنده تر بودند جالب تر بود .
باز هم ممنون
ممنونم دوس خوبمکار جالبی شده
فقط عکسی که سیاهو سفیده
ابرها خیلی تیره شدن مثل اینکه شبه ولی زمین روشنه و خورشید هم داره میتابه . فکر کنم ابرها رو خیلی تیره کردی
یه پیشنهاد : میتونستی به عکست یه فیلتر hdr اضافه کنی که دیگه اونوقت خیلی زیبا میشد کارت
اگه خاستی بگو لینک دانلودشو برات بفرستم
موفق باشی
ممنون دوس منسلام
طرحت واقعا خوب و زیبا شده و البته تاثیر گذار
داغ دلمو تازه کردی
![]()
آی دست رو دلم نزار...
مرسی دوست عزیز بابت نظر جالبت ، حتما سعی میکنم این پیشنهادت رو اعمال کنمصحنه ی زیبایی شده . تاثیر گزار و جالب . تنها مشکل کار به نظرم ابرها هستن که حالت طبیعی ندارن . معمولا اینجور ابرها وقتی توی اسمون
واقعی جمع میشن روی زمین سایه ایجاد میکنن . به نظرم می تونستی از یه مدل ابر دیگه استفاده کنی که با عکست که تم روشن داره ست
بشه . یا اینکه می تونی برعکس عمل کنی با اضافه کردن سایه و بالا بردن کنتراست تصویر عکس رو با ابرها ست کنی . کار ، کار جالبیه .
ممنون
ممنونم برهانی جان از لطفتسلامحسینجان
از آسمان هم جز فکر باران هم زیبنده نیست.
سینه تصویر و حرکت جلو اومده خشکی و قحطی و اون سی و سه پل بی مصرف مونده و تنها که عقب هست قدرت تنهایی خوبی داره.
به نظرم برداشت کنتراست و غیر عادی از ابرها میتونه نمایش بحران و قهر آسمان باشه و حتی میتونست بیشتر بشه.
توی مچ کردن قطعات و مونتاژ میشد ظریفکاری بیشتری داشت.
چیدمانها کمی شاید میتونستن جا به جا بشن. تصویر سایه و سفیدت بیشتر بحران و هشدارها رو نشون میده.
سفیدک زدن که معمولا بده میتونه تو این طرح قدرت و معنی دوبرابری ایجاد کنه
طرح رنگی امیدوارانه هست و شاید باران در راه باشه اما حس طرح سیاه و سفید معکوس هست.
در مورد انطباق سایه و نور که دوستان گفتند به نظرم نکته جالبیه و میتونست با دقت و ظرافت اجرا بشه.
از کارهایی که پیام دارند خوشم میاد.
کارت یه جور دعاست... دعای باران
ای کسی که مهرت را از بندگان دریغ نمیداری...
طراوت و زندگی را به ما دیگر بار ارزانی دار.
خدایا چشمه دل خشک ما را زودتر به آب حیات و ذخیره جهان روشنی ده
یا مهدی