مرجع مفید آموزشی vray

30min

Banned
سلام خسته نباشید همگی :)
اول از همه تشکر میکنم از گردآورندگان مجموعه های آموزشی ویدئویی vray که در مدرسه امیرالمونین این سایت هستش و خب من دانلود کردم و خیلی هم استفاده کردم ازش .
اما در نهایت احترام باید خدمتتون عرض کنم همینطور که میدونید و خب خود مدرس ( آقای شیرازو :D ) میدونن خیلی از گزینه ها رو ایشون بهش اشاره ای نمیکنن یا به صورت مفهومی توضیح داده نشده و خب تو یه جمع دوستانه ازش گذشتن حالا به هر دلیل ...
چیزی که هست خب مطمئنا میدونید که vray رو نمیشه مثل مکس از آموزش های خارجی به خوبی یاد گرفت چون توضیحات در وی ری خیلی بیشتر و خب از آموزش های خارجی ویدئویی به سختی میشه آموخت نکاتش رو .
میخوام بدونم چطور میشه ریزه کاریهای وی ری رو یاد گرفت ؟! طوری که در صحنه های مختلف بدونم چیکار کنم ؟! کدوم گزینه نتیجه بهتری بهم میده و بطور کلی وی ری رو بصورت بیسیک یاد بگیرم و بتونم پیشرفت کنم .
در حال حاضر یه سری کلیت رو بلدم اما چیزی که هست مثلا وقتی دو موتور رو انتخاب میکنم یکی Iridiencemap و دومی هم حالا هر چی مثلا lightcash . این چیزی که نتیجه خوبی میده و من از آموزش ها یاد گرفتم اما کاملا توضیح داده نشده که چرا باید این دو انتخاب بشن ؟! هر کدوم تو چه صحنه هایی جواب میده !؟ یا خیلی از گزینه ها در آموزش های مدرسه به عنوان " کیفیت رو میبره بالا !!!! " ذکر شده که خب مطمئنا توضیحی بیش از این لازم داره !
خلاصه که لطفا من و راهنمایی کنید :)
راستی چرا بخش واسه vray و موتورهای رندر نداریم تو بخش بندی ؟!

mehrdad2all

New Member
سلام خسته نباشید همگی :)
اول از همه تشکر میکنم از گردآورندگان مجموعه های آموزشی ویدئویی vray که در مدرسه امیرالمونین این سایت هستش و خب من دانلود کردم و خیلی هم استفاده کردم ازش .
اما در نهایت احترام باید خدمتتون عرض کنم همینطور که میدونید و خب خود مدرس ( آقای شیرازو :D ) میدونن خیلی از گزینه ها رو ایشون بهش اشاره ای نمیکنن یا به صورت مفهومی توضیح داده نشده و خب تو یه جمع دوستانه ازش گذشتن حالا به هر دلیل ...
چیزی که هست خب مطمئنا میدونید که vray رو نمیشه مثل مکس از آموزش های خارجی به خوبی یاد گرفت چون توضیحات در وی ری خیلی بیشتر و خب از آموزش های خارجی ویدئویی به سختی میشه آموخت نکاتش رو .
میخوام بدونم چطور میشه ریزه کاریهای وی ری رو یاد گرفت ؟! طوری که در صحنه های مختلف بدونم چیکار کنم ؟! کدوم گزینه نتیجه بهتری بهم میده و بطور کلی وی ری رو بصورت بیسیک یاد بگیرم و بتونم پیشرفت کنم .
در حال حاضر یه سری کلیت رو بلدم اما چیزی که هست مثلا وقتی دو موتور رو انتخاب میکنم یکی Iridiencemap و دومی هم حالا هر چی مثلا lightcash . این چیزی که نتیجه خوبی میده و من از آموزش ها یاد گرفتم اما کاملا توضیح داده نشده که چرا باید این دو انتخاب بشن ؟! هر کدوم تو چه صحنه هایی جواب میده !؟ یا خیلی از گزینه ها در آموزش های مدرسه به عنوان " کیفیت رو میبره بالا !!!! " ذکر شده که خب مطمئنا توضیحی بیش از این لازم داره !
خلاصه که لطفا من و راهنمایی کنید :)

سایت 3dxpromotion.com یه دوره آموزش وی ری در معماری به زبان فارسی داره که همه چیز رو کامل و اصولی یاد میده. چند تا ویدیوی مجانی برای نحوه کار داره که میتونید دانلود کنید و اگر خوشتون اومد دوره رو بخرید. من کل ویدیوها رو دارم و وی رو هم بصورت اصولی از اونجا یاد گرفتم. پیشنهاد میکنم حتماً تهیه کنید. چون هم ویدیوها به زبان فارسی هستش و هم اینکه تمام گزینه ها رو بصورت حرفه ای به شما کاملاً آموزش میده و واقعاً درک خواهید کرد که چرا تنظیم هر گزینه کار رو با کیفیت میکنه!

Ultra3D

Well-Known Member
انتظار توضیح کامل رو تو آموزش های ویدئویی نداشته باشید ... خوب همونطور که گفتید تنظیمات زیادی داره

وی ری یک کتاب جامع برای آموزشش داره که جواب همه سوالات شما هست . حدود 1000 صفحه هست و همه گزینه ها رو عملی و در مقایسه با سایر گزینه ها آموزش داده البته انگلیسی هست و به صورت PDF ولی خیلی هم نمی خواد انگلیسیت خوب باشه

یک کتاب فارسی هم هست که مختص وی ری هست و از نویسندش که می پرسیدم گفت که تا مقداری همون ترجمه کتاب جامع است البته با یک سری حذف و اضافات .... به نام Vray 2.0 انتشارات پویا گران و ترجمه و تالیف رسول نصبری .... می تونید تو نمایشگاه کتاب تهران راحت پیداشون کنید ... تازه معمولا خود آقای نصیری هم هست

البته کتاب جامع فقط کارایی گزینه ها رو معرفی و مقایسه می کنه و باعث می شه درکتون از وی ری بالا بره ولی ترکیب گزینه ها و این که چه تنظیماتی بیشترین کیفیت و در عین حال کمتزین زمان رو طلب کنه ، به خود شما و تجربتون بستگی داره
ا

hvo

Member
سلام خسته نباشید همگی
خلاصه که لطفا من و راهنمایی کنید
سلام توی لینک زیر کلی مطالب آموزشی معرفی کردم . به نظر من بهترین آموزش vray از fxphd است
http://forum.majidonline.com/threads/202138-درخواست-سایت-دانلود-تاتوریال

behdadkad

New Member
سلام این کتاب پی دی اف که فرمودید رو از کجا میشه دانلود کرد . اگر ممکنه راهنمائی بفرمائید سپاسگزارم

gafarsydi

Member
آموزش مدلسازی و رندر خارجی:

توی این آموزش یک صحنه رو مدلسازی و برای 4 فصل بهار و پاییز و زمستان، متریال و نور پردازی و رندر میگیره:

springVISCORBEL%20-%204%20SEASON%20TUTORIAL.jpg

00002.jpg
00003.jpg
0004.jpg

دانلود درس اول با زیرنویس فارسی- (تنظیمات اولیه و مدلسازی زمین)
دانلود درس دوم با زیرنویس فارسی - (متریال دهی زمین و رودخانه)

توی یک هفته 280 نفر این رو دانلود کردن.وفقط 5 نفر تشکر کردن!!!
بشکنه این دست که نمک نداره:mad:

آخرین ویرایش:
سلام
لطفا فايل ترجمه را جداگانه آپلود كنيد. چون من كل اين آموزش رو كه چند گيگ به صورت كامل است، دانلود كردم و فقط فايل ترجمه رو ميخواستم
ممنون ميشم
موفق باشيد

gafarsydi

Member
بچها اون آموزش بالا تمرین خوبی برای رندرهای خارجی هست.بیشتر تمرکزش روی فضاسازی است.و پلاگین جنگل و درخت و چمن وبرف و .... رو آموزش میده.

میخواهم این آموزش رو ترجمه کنم.لطفا نظر بدید.کسی این رو قبلا دیده؟؟؟؟
از یه جایی اون رو دانلود کردم.دیدم روسی حرف میزنه(نامرد).کسی نسخه انگلیسی اش رو داره ترجمه کنم؟هرکس داشت،لطفا پیام خصوصی یا ایمیل بده:green:

http://www.evermotion.org/modelshop/show_product/the-archviz-training-dvd/6475/0/0

f30709cb93-3dmaxstuff_com_Evermotion_The_Archviz_T.jpg

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا