S4DEGH
Well-Known Member
خب من تاپيكي كه يكي از دوستان زده بود درباره اسكريپت هارو ديدم ... خيلي خوب بود ولي چند تا اشتباه داشت .. اول اينكه اين نوع تاپيك ها خلاف قوانين انجمن هست و قبلش بايد هماهنگ ميشد ..
دوم اينكه هيچ كدوم از لينك ا داخل كد قرار داده نشده بود ... توجه كنيد بايد حتما داخل كد قرار بگيره تا خروجي نداشته باشه كه خداي نكرده باعث بسته شده اينجا نشه !!
سوم اينكه هيچ توضيح درست و حسابي براي معرفي اون اسكريپت نشده بود !! خب بابا بايد توضيح باشه تا طرفيك ه ميخوا ددانلود كنه بدوني چي دانلود ميكنه !!!
======================================
پس از يك بررسي كه انجام شد تصميم گرفتيم كه اين تاپيك ايجاد بشه منتها به شرط و شروطي كه رعايت بشه اين مسائلش :
1 - اسم اسكريپت نوشته شود ...
2 - يك توضيح مختصر و مفيد درباره اش داده بشه ...
3 - لينك دريافتش داخل تگ كد
يعني :
قرار داده بشه لينك ها . تا خروجي نداشته باشه !
اگر همين ها رعايت بشه .. مطمئن هستم اين تاپيك مرجع كاملي ميشه !!
نكته آخر هم اينكه خواهشن هيچ كدوم از دوستان نيان پست هاي تشكر و يا غير از معرفي اسكريپت طبق فلوچارتي كه دادم بدن !!
فقط از دگمه تنكس استفاده كنن ..
باتشكر از همگي شما دوستان ...
دوم اينكه هيچ كدوم از لينك ا داخل كد قرار داده نشده بود ... توجه كنيد بايد حتما داخل كد قرار بگيره تا خروجي نداشته باشه كه خداي نكرده باعث بسته شده اينجا نشه !!
سوم اينكه هيچ توضيح درست و حسابي براي معرفي اون اسكريپت نشده بود !! خب بابا بايد توضيح باشه تا طرفيك ه ميخوا ددانلود كنه بدوني چي دانلود ميكنه !!!
======================================
پس از يك بررسي كه انجام شد تصميم گرفتيم كه اين تاپيك ايجاد بشه منتها به شرط و شروطي كه رعايت بشه اين مسائلش :
1 - اسم اسكريپت نوشته شود ...
2 - يك توضيح مختصر و مفيد درباره اش داده بشه ...
3 - لينك دريافتش داخل تگ كد
قرار داده بشه لينك ها . تا خروجي نداشته باشه !
اگر همين ها رعايت بشه .. مطمئن هستم اين تاپيك مرجع كاملي ميشه !!
نكته آخر هم اينكه خواهشن هيچ كدوم از دوستان نيان پست هاي تشكر و يا غير از معرفي اسكريپت طبق فلوچارتي كه دادم بدن !!
فقط از دگمه تنكس استفاده كنن ..
باتشكر از همگي شما دوستان ...