مرتبط کردن دو فایل swf

سلام دوستان
اول بگم خیلی گشتم ولی دقیقا اون چیزی رو میخواستم نتونستم تو AS3 پیداش کنم. حالا سوال من اینه:

من دو تا فایل کار کردم. یکی اصلی یکی فرعی.
حالا میخواستم تو اصلی یه دکمه ای بسازم تا موقع کلیک فایل فرعی رو فراخوانی کنه و محتویات صفحه ی اصلی هم دیده نشه یعنی به کل بره روی فایل swf فرعی.
و همچنین تو فایل فرعی یه دکمه بازگشت داشته باشم تا با کلیک به فایل swf اصلی برگشت داده بشه.
به عبارت دیگه این دوتا فایل رو بهم مرتبط کنم.

اگه ممکنه یه سمپل برام بذارین ضروریه. خیلی متشکر

1w2w3w4w

Member
سلام
این کد رو به دکمه ای که میخوای فایل فرعی رو لود و آنلود نه بده

[PHPS]movieClip_1.addEventListener(MouseEvent.CLICK, fl_ClickToLoadUnloadSWF);

var fl_Loader:Loader;

//This variable keeps track of whether you want to load or unload the SWF
var fl_ToLoad:Boolean = true;

function fl_ClickToLoadUnloadSWF(event:MouseEvent):void
{
if(fl_ToLoad)
{
fl_Loader = new Loader();
fl_Loader.load(new URLRequest("http://www.helpexamples.com/flash/images/image1.jpg"));
addChild(fl_Loader);
}
else
{
fl_Loader.unload();
removeChild(fl_Loader);
fl_Loader = null;
}
// Toggle whether you want to load or unload the SWF
fl_ToLoad = !fl_ToLoad;
}

[/PHPS]

متشکر از بایت پاسختان
این کار رو انجام دادم اما فایل فرعی که لود میشه اندازش بهم ریخته است. میشه در مورد کدها یکم بیشتر توضیح بدین؟
آیا نمیشه من تو فایل اصلی یه مووی کلیپ بذارم تا فایل فرعی رو در همون اندازه ای که خودم به مووی کلیپ دادم اجرا بشه؟

فایل پیوستی رو بی زحمت ببینید.

پیوست ها

• swf 3.rar
    260 کیلوبایت · بازدیدها: 54

1w2w3w4w

Member
برای من که خیلی خوب لود شد و مشکلی نداشت

فایل شما داخل fl_Loader لود میشه مثلا میتونید مکان فایلتون رو تغییر بدید مثلا fl_Loader.x = 333

برای من که خیلی خوب لود شد و مشکلی نداشت

فایل شما داخل fl_Loader لود میشه مثلا میتونید مکان فایلتون رو تغییر بدید مثلا fl_Loader.x = 333

سلام
آره شما درست می گفتید فایل به درستی اجرا میشه. اما من بازم دوتا مشکل دارم:
1- در مورد تغییر مکان اجرای فایل فرعی میشه بیشتر توضیح بدید. در مورد همون fl_loader. کدومشو تغییر بدم.
2- مشکل دوم من اینه که موقعی که فایل swf فرعی رو تو پروژم فراخوانی و اجرا میکنم و دوباره میخوام به فایل اصلی برگردم محتویات swf فرعی مخفی نمیشه و روی همون فایل اصلی نشون داده میشه.
نمونه رو پیوست کردم ببینید متوجه منظورم میشید. برای حلش چیکار باید کرد؟
ضمناً از راهنماییتان متشکرم

پیوست ها

• swf 3.rar
    578.5 کیلوبایت · بازدیدها: 50

1w2w3w4w

Member
اخه اون دکمه اجرای بازیه که فایل رو swf رو لود و یا آنلود میکنه شما دکمه بازگشت رو گذاشتین...!یه راه حل ساده اینه که دکمه بازگشت رو تا موقعی که بازی اجراس غیر قابل کلیک کنید.

- در مورد تغییر مکان اجرای فایل فرعی میشه بیشتر توضیح بدید. در مورد همون fl_loader. کدومشو تغییر بدم.

چیز خاصی نیست مثلا شما یه موی کلیپ رو که بخواین مثلا با کد مکان دهی کنید و یا سایر کارا... mc.x = 44 یا mc.alpha = 0.5 و... حالا fl_Loader هم میشه باش این کارها رو کرد. تغییر نباید بدی آخر کارت اینو بنویس مثلا

متشکر بابت راهنماییتون
اصلا میدونید من چرا این کارا رو میکنم؟ واسه اینه که سورس یه بازی رو دارم و میخوام اونو تو پروژم بیارم. اما نمیتونم. مثلا من میخوام تو پروژم در فریم 20 یه دکمه داشته باشم تا با کلیک بر روی اون بتونم بازی رو به فرض تو فریم 50 اجرا بدم و دکمه ی بازگشت هم داشته باشم.
چون نتونستم اون کار رو بکنم به همین دلیل از بازی خروجی گرفتم تا با روش فراخوانی swf این کار رو انجام بدم که متاسفانه تا الان نتونستم اون کاری رو که میخوام دقیقا پیادش کنم.
به نظر شما آیا راهی هست تا من بیخیال همین روش بشم و بتونم کد های بازی رو تو پروژه ی اصلی جا بدم؟ یا نه باید از همین روش فراخوانی استفاده کنم؟ در صورت روش دوم چجوری اون مشکل بالا رو حل کنم؟ همون مشکل دکمه ی برگشت رو
. شرمنده چون با اکشن اسکریپت 3 آشنایی چندان ندارم واسه همین این قدر سوال می پرسم.

1w2w3w4w

Member
بازیهایی که میخواید تو پروژه اعمال کنید ممکنه با زبان های as1,2 و یا 3 نوشته شده باشن همن لود کردن روش خوبیه گفتم که تنها مشکل شما دکمه بازگشته خوب اونو وقتی که بازی اجرا میشه حذف کنید و وقتی دوباره بازی رو آنلود میکنید ظاهر کنید تا مشکلی پیش نیاد این ساده ترین روشه...:-?

بازیهایی که میخواید تو پروژه اعمال کنید ممکنه با زبان های as1,2 و یا 3 نوشته شده باشن همن لود کردن روش خوبیه گفتم که تنها مشکل شما دکمه بازگشته خوب اونو وقتی که بازی اجرا میشه حذف کنید و وقتی دوباره بازی رو آنلود میکنید ظاهر کنید تا مشکلی پیش نیاد این ساده ترین روشه...:-?

البته روش شما رو نتونستم من عملیش کنم اما یکی از دوستان گفتند فایلی رو که میخوام لود کنم داخل مووی کلیپ قرار بدم همراه با خود دکمه ی اجرا و کد.
این کار رو اجرا کردم مشکلم حل شد.

یه سوال دیگه اونم اینکه آیا میشه فایلی رو که لود میکنم اندازشو خودم از قبل تعیین کنم چون بعضی فایلها اندازه ی کادرشون بزرگتر از فایل اصلی هستش.

1w2w3w4w

Member
برای بار سوم عرض میکنم :green: شما میتونید خصوصیات fl_Loader رو بعد از اینکه addachild کردین "یعنی یه نمونه ازش تو stage بوجود اوردین" رو تغییر بدین برای این منظور بعد از اونجایی که نوشتین addChild(fl_loader) میتونید این خصوصیات رو بدید مثلا fl_Loader.scaleX = 0.3; که قبلا هم مثال هایی براتون زدم

برای بار سوم عرض میکنم :green: شما میتونید خصوصیات fl_Loader رو بعد از اینکه addachild کردین "یعنی یه نمونه ازش تو stage بوجود اوردین" رو تغییر بدین برای این منظور بعد از اونجایی که نوشتین addChild(fl_loader) میتونید این خصوصیات رو بدید مثلا fl_Loader.scaleX = 0.3; که قبلا هم مثال هایی براتون زدم
چه کنم استاد بالاخره تازه واردم دیگه.
آره یادمه شما در مورد خصوصیات fl_Loader بهم توضیح دادین اما اگه به اون scaleX و scaleY هم اشاره میکردین مطلبو همون اول میگرفتم.
scale رو الان یاد گرفتم قبلا نمیدونستم.
این مشکل هم حل شد. با اینکه فک نکنم مشکلی جدیدی در این رایطه پیش بیاد ولی اگه احیاناً مشکلی پیش بیاد بازم مزاحمتون میشم.

m0hsen.a

Member
اخه اون دکمه اجرای بازیه که فایل رو swf رو لود و یا آنلود میکنه شما دکمه بازگشت رو گذاشتین...!یه راه حل ساده اینه که دکمه بازگشت رو تا موقعی که بازی اجراس غیر قابل کلیک کنید.

چیز خاصی نیست مثلا شما یه موی کلیپ رو که بخواین مثلا با کد مکان دهی کنید و یا سایر کارا... mc.x = 44 یا mc.alpha = 0.5 و... حالا fl_Loader هم میشه باش این کارها رو کرد. تغییر نباید بدی آخر کارت اینو بنویس مثلا

سلام
من توي مكان لود فايل مشكلي ندارم. يعني همونطور كه شما عرض كردي در مختصات x و y ميتونم مشخص كنم كجا لود بشه.
مشكل من توي ابعاد هست. يعني مثلا اگه فايل لود شده ي من 600*800 هست من ميخام وقتي لود ميشه توي ابعاد 300*400 لود بشه و ديگه تغيير نكنه.
در صورتي كه لطف شما شامل حال من شد و به مسئله ي من پاسخ دادين اون رو در " پاسخ با نقل قول " قرار بدين تا بتونم جوابتونو راحت پيدا كنم.
بازم ممنونم

abasaleh_2014

New Member
سلام دوست عزیز
لطفا اگر میشه سرس کاری رو که انجام دادید رو برای من بزارید
من هر کاری کردم نشد که وقتی بر میگردیم بازی از حالت اجرا خارج بشه
خیلی ممنون

me_gorji

New Member
سلام خسته نباشید، وقت همگی بخیر :rose:
من با یه مشکل بر خوردم:cry:، من دو تا مووی رو با هم لود می کنم که یکی از اونها محتوی کد های اصلی برنامه است که چون من با as2 آشنایی بیشتری دارم همه رو با اون نوشتم، اما در مووی دوم چون به کنترل فریم ریت نیاز داشتم مجبور شدم کداشو با as3 بنویسم، حالا مساله اینجاست که تو مووی دوم چجوری به variable های مووی اول دسترسی پیدا کنم؟ ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه!:rose:
ضمنا این رو هم باید اضافه کنم که ابن دو تا مووی خودشون child یه مووی دیگه هستن!!!!!!!!:shock:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا