مرا درباره بخش هاي مختلف سايتم کمک کنيد

mhofayyaz

Member
--------------------------------------------------------------------------------

با سلام خدمت همه دوستان زحمت کش !
راستش مدتي است که سايتي را بسيار ساده و اوليه ساخته ام که مشکلات بسيار زيادي با آن دارم . لطفاً مرا در طراحي بهتر آن راهنمايي کنيد :
1- هنگامي که مي خواهم مطلب جديد در آن نشر کنم بايد در نرم افزار فرونت پيج آن را ثبت سپس کنم . علاوه بر آن براي ثبت کردن بخش نظرات مجبورم از بخش نظرات وبلاگم کمک بگيرم که بايد هايپر لينک شود . بعد از آن صفحه اي جديد براي ادامه مطلب بايد به وجود بياورم .
2- بخشي را براي ارسال نامه به ايميلم مي خواهم بسازم که کاربر بتواند مطالب خود را به آدرس ايميلم بفرستد .
3- مي خواهم بخشي را به وجود بياورم که کاربران بتوانند در آن عضو شوند و مطالب خود را در صفحه اول سايت به نشر برسانند .
با توجه به درخواست هاي بالا خلاصه بگويم که :‌1- بخشي را مي خواهم بسازم که کاربر بتواند در آن عضو و سپس مطلب را در صفحه اول نشر کند که بخش نظرات و ادامه مطلب در آن به طور خودکار باشد . 2- بخشي براي ارسال مطلب به آدرس ايميلم

لطفاً مرا راهنمايي کنيد . ناگفته نماند که من از فضاي لينوکس استفاده مي کنم .
لطفاً در صورت امکان مرا دقيق و گام به گام راهنمايي کنيد چون تازه واردم .

msnasiri

Member
خب دوست عزیز می خوای این کارا رو با چه زبونی انجام بدی؟
سرورت php رو ساپورت می کنه یا asp؟
اصلاً خودت می خوای بنویسی یا اینکه منظورته که یه جایی رو معرفی کنیم که از اونجا استفاده کنی
یه سر به این سایت بزن شاید بدردت خورد
http://bravenet.com/

mhofayyaz

Member
دوست عزيز msnasiri با سلام !
سرور من php رو ساپورت مي کنه !
و من php بلد نيستم . مشکل عمده من نشر مطلب است که هر دفعه بايد در فرنت پيج با تحمل يک عالمه درد سر آن را بايد نشر کنم . حالا از شما دوستان عزيز تقاضا دارم که مرا راهنمايي کنيد و يا مرجعي را براي اينکار براي من معرفي کنيد که تا حال نتوانسته ام مرجع درستي پيدا کنم .

msnasiri

Member
من می دونم چی می گی و چه مشکلی داری و دردسرهاشو هم می دونم
من توصیه می کنم یه کم php یاد بگیر
می بینی چه تأثیری داره و چقدر کارت رو راحت می کنه

mhofayyaz

Member
من می دونم چی می گی و چه مشکلی داری و دردسرهاشو هم می دونم
من توصیه می کنم یه کم php یاد بگیر
می بینی چه تأثیری داره و چقدر کارت رو راحت می کنه

از راهنمايي شما بسيار متشکرم .
راستي دوست عزيز مي توني برنامه phpmyAdmin را برام گير بياري ؟ راستي مرجع کوچکي براي سهولت کارم درباره يادگيري پي اچ نيز اگر داري معرفي کن .
Id: mhofayyaz

msnasiri

Member
اگر منظورت اینه که روی کامپیوتر خودت بخوای این کارو انجام بدی اگه با easy php کار می کنی خودش داره
وگر نه می تونی از سایتش دانلود کنی
روی سرور هم که دوستمون گفت
تو مهمترین چیزی که داخل php بدردت می خوره با این توضیحات استفاده از دستور include هست.
بقیش رو شاید لازم نداشته باشی
ولی یاد بگیری خیلی بدردت می خوره

msnasiri

Member
می شه بیشتر توضیح بدی که cms چیه
چون منم شنیدم ولی دنبالش نرفتم که چیه
شاید درست بگید
چون برنامه نویسی یه چیز کامله

mhofayyaz

Member
از Cms ها استفاده کن.چرا برنامه نویسی؟

دوست عزيز با سلام
مي شود درباره Cms توضيحاتي بيشتري بدهي !
اگر مي تواني بعد از درج توضيحات بيشتر اموزش کوچکي هم درباره استفاده از ان بده
آيا مي تواند مشکلات من را حل کند ؟
اگر مي تواند ، لطفاً درباره آن مرا راهنمايي کن

parsjax

Banned
Cms ها یا همون سیستمهای مدیریت محتوا یه سری برنامه های از پیش ساخته هستند که بعضی هاشون رایگانن و بعضی هاشون پولی . اینا یه جوری طراحی شدن که بدون نیاز به هیچ گونه برنامه نویسی بشه باهاشون یه سایت داشت . اطلاعات من در موردشون زیاد نیست میتونی از اساتیدی که تو این زمینه فعالیت دارن کمک بگیری

جدیدترین ارسال ها

بالا