مراحل زدن سایت فروش هاست.

با سلام خدمت دوستان و عزیزان.
بنده میخواستم با چنتا دیگه از دوستام یه وبسایت فروش هاستینگ و ثبت دامین بزنیم خواستم ببینم ارزش داره؟
سودش چقدره؟
چقد هزینه میبره(میخوام whmc نصب کنم به همراه پرداخت انلاین هم داشته باشه و اتوماتیک سفارش مشتری رو فعال کنه ئ نمایندگی ثبت دامنه رو هم انجام بدم.و...)
چیکار باید کنم؟از کجا شروع کنم؟لطفا راهنمایی کنید.سپاس.

nima s

Member
سلام دوست عزیز ؛

تو این بازار برای ثبت دامنه بین المللی مثل دات کام و ............ اصلآ اصلآ سود نداره ، یعنی شما پول رو مستقیم از مشتری می گیرید و به رجیستر کننده اصلی واریز می کنید ، سودش می شه 1000 تومان اون مبلغ هم بابت کارمزد 500 تومنش می مونه که با 500 تومن دیگش هم می شه یک ساندیس خورد :lol: این از دامین ، حالا بحث هاست
شما برای ابتدا اگر واقعآ مدیریت سرور و استفاده از برنامه هایی مثل WHMCS و پنل های مختلف مثل Cpanel و Direct Admin رو بلدید برید سرور مجازی یا سرور اختصاصی تهیه فرمایید و از همون ابتدا با قدرت شروع به کار کنید .

ولی حالا اگر شما می خواید با هزینه کم شروع کنید بعد که مشتریاتون زیاد شد سراغ سرور مجازی و اختصصی بروید ، از نمایندگی یا اصطلاحآ ( ریسلری ) استفاده کنید که شما یک مبلغی رو به سرویس دهنده می پردازید و اون ها به شما یک فضایی رو اختصاص می دن و شما می تونید تمام اون فضا را بفروشید !! این کار برای شروع به نظر من بهتر هستش .:wink:

البته : هیچ وقت شما نمی تونید یک شبه همه ی این کار ها رو بکنید ، برای این کار سال اول همش ضرر هستش و از سال دوم ممکن پولی که بابت ریسلر یا سرور دادید رو برگردونه .

----
موفق باشید

rambod35

New Member
سلام
من میخوام یه نمایندگی هاست یا همون ریسلری بگیرم توی سایت فروشنده زده مثلا سالی سیصد تومن حالا سوالم اینهکه اگه من یه سال نمایندگی بگیرم و چندتا پکیج هم توش راه بندازم یا سایت طراحی کنم حالا اگه بعد از یه سال نخوام ریسلری رو تمدید کنم تکلیف سایتائی که توی اون هاست راه انداختم یا فروختم چی میشه ؟

MohammadGh

Well-Known Member
برای نمایندگی دامنه آی از از رجیستر وب یا فراسو می تونی استفاده کنی که نمایندگی میدم رجیستر وب بهتره چون 3500 میده ....
برای whmsc هم بستگی داره می تونی ماهانه 8 هزار تومن بدی یا یک جا همشو بدی ...........

جدیدترین ارسال ها

بالا