مذاکره

ntfs_eror

Member
سلام و عرض ادب و احترام.
بنده مدیر تبلیغات یک سایتی هستم و برای جذب کاربر بیشتر، قصد دارم به مناسبت روز پدر، طبق معرفی و نظرسنجی 500 مگابایت فضا برای ساخت سایت رو به یکی از کاربران هدیه بدم.
با توجه به اینکه اکثر فعالان این بخش از تالار، مدیر یک سرور هستند، اگر دوست عزیزی مایل هست که 500 مگابایت فضا به ما بده که ما در مقابلش تبلیغات متنی رو، در صفحه اول انجمن، انجمن تبلیغات و همچنین امضای خود بنده قرار بدیم، لطف بکنه فقط در همین پست به من جواب بده. ( لطفاً پیغام خصوصی نفرستید )
بنده در این رابطه با مدیر سایت هم صحبت کردم و ایشون تایید کردند.
البته همونطور که عرض کردم به علت پایین بودن سرعت اینترنت در ایران و اینکه اون فروم یک مقدار دیر بالا میاد ( به خاطر گرافیک وب ) تبلیغات رو به صورت متنی قرار خواهیم داد.
در ضمن بازدید سایت روزانه متغیر بین 500 تا 1000 بازدیده. ( البته فعلاً به خاطر اینکه جدیدا راه اندازی شده و ما با اینکار میخوایم مخاطب بیشتری داشته باشیم. )
ممنون از شما:rose:

با سلام.
دوست عزیز ما میتوانیم به شما بدیم.البته ای کاش فضای کمتری میدادی و این رو تقریبا به 3 یا 5 نفر اهدا میکردی.اگه لازم داشتین به ما اطلاع بدید.در ضمن آدرس سایتتون رو هم ننوشتید.
با تشکر

ntfs_eror

Member
با سلام.
دوست عزیز ما میتوانیم به شما بدیم.البته ای کاش فضای کمتری میدادی و این رو تقریبا به 3 یا 5 نفر اهدا میکردی.اگه لازم داشتین به ما اطلاع بدید.در ضمن آدرس سایتتون رو هم ننوشتید.
با تشکر
سلام.
این پشنهاد رو به مدیر سایت دادم ایشون قبول کردن.
برای شما ایمیل زدم.
به ایمیل cicahostco [at] yahoo [dot] com

با سلام.
در صورتی که هنوز اسپانسری تهیه نکرده اید ما این فضا را به شما هدیه می کنیم.
در صورتی که فضای بیشتری هم لازم بود در خدمتیم.

با ما تماس بگیرید.
www.iranianserver.net
[email protected]

آدرس سایت رو هم ذکر کنید.

موفق و پیروز باشید.

ntfs_eror

Member
با سلام.
در صورتی که هنوز اسپانسری تهیه نکرده اید ما این فضا را به شما هدیه می کنیم.
در صورتی که فضای بیشتری هم لازم بود در خدمتیم.

با ما تماس بگیرید.
www.iranianserver.net
[email protected]

آدرس سایت رو هم ذکر کنید.

موفق و پیروز باشید.
سلام.
برای شما ایمیل ارسال کردم و ادرس سایت هم دادم.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا