مدیر محترم سایت سوالی دارم؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammad50

Member
سلام و درود
از مدیریت محترم سایت انتظار دارم به این سوال پاسخ دهند:
برایم 3 پیغام خصوصی آمده و در آن عنوان شده تمام نوشته های من در تاپیک: افترافکت فقط برای مبتدی ها -حرفه ای ها وارد نشن- پاک شد.
اولا" چرا پاک شده. مگر خلاف موازین و قوانین بحثی انجام شد.
دوما" اصلا" چرا تاپیک پاک شد؟ والله خلافی در این جستار انجام نگرفته بود
ناراحتی من اینست چرا دلیل پاک شدن نوشتار من و گلا" تاپیک بدون عنوان نمودن دلیل و یا دلایل پاک شده؟

آخرین ویرایش:

aligraphic

Well-Known Member
دوست عزیز قبل از همه چیز خواهشا احترام خودتونو نگه دارید!
منم وقتی که تازه تو فروم عضو شده بودم و با مدیرا و کاربرا آشنا نبودم مثل شما یه سری افکار اشتباه داشتم!!!
ولی الان پشیمونم، چون الان میدونم که کار من اشتباه بوده نه آقا رضا یا حسین یا ایمان.... .
دوست عزیز رضا جان که تاپیک شما رو حذف کرده حتما دلیلی داره منم اون وقتا ... رضا یکی دوتا از تاپیک هامو حذف کرد! خوب حقم داشت یه بحث بی ربط رو دنبال میکردم! یا تکراری زده بودم! مثلا تاپیکی زده بودم که کاربرا 3 ماه قبل از من رو همچین موضوعی بحث کرده بودن...
ببینید الان شما هم یه خرده اون حالت قدیم منو دارید... انشالا به مرور زمان با شناخت بیشتر بچه ها همه چی حل میشه!

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
MTP1376
مدیریت بخش فیلمسازی چند ماهی هست که با من و رضا هست و ایشون قبل ازمن هم مدیر این بخش بودن .

تاپیکهای ویرایش شده یا پاک شده بیشترش برای شما بوده یا پست های خودتون تو اون تاپیکها بوده که بیشتر از 90 درصد پستهاتون مشکل داشت .

مطمئننا مهمترین دلیلش پستهای تند و همینطور پست های حاشیه ساز شما بوده .
اینجا با کسی دشمنی نداریم که از روی عمد پست یا تاپیک کسی رو خدایی نکرده پاک بشه .

موفق باشید .

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
اول از همه خدمت جناب mohammad50 صاحب تاپیک عرض کنم که اگه تاپیکی هم پاک شده باشه ، باوجود اینکه به صلاحدید مدیر انجمن بوده و صرفا نیازی به ارائه دلیل نیست ، اینجا یه محیط دوستانه هست و من سعی میکنم قبل از مدیر بودن دوست کاربران عزیز باشم. شما میتونید تو پیام خصوصی از بنده دلیل رو بپرسید ، نه اینکه تو یه بخش نامربوط تاپیک بزنید که هم موجب صحبت های نامربوط کاربران دیگه بشه ، هم دوباره پاک بشه.
راجع به دلیل پاک شدن اون تاپیک: اون تاپیک نصف بیشترش اسپم بود و پست های "ممنون" و "منم ممنون" و...
اصلا هم هویت خاصی نداشت. هر تاپیک باید یه موضوع خاص داشته باشه ، نه اینکه مثل چت روم هرکی بیاد یه چیزی بگه و بپرسه و یکی دیگه هم جواب بده.

جناب MTP1376 از شما هم میخوام که این رفتار و طرز صحبتتون رو تصحیح کنید.
باوجود اخطار هایی که قبلا توسط من و حسین جان بهتون داده شده ، این بار هم فقط یک اخطار دریافت میکنید ، در صورت تکرار مجبور میشم که برخورد دیگه ای با شما داشته باشم.
اگه به خودتون زحمت بدید و قوانین سایت رو بخونید ، خودتون متوجه اشتباهاتتون میشید :wink:
تاپیک رو هم فقط قفل میکنم و پاک نمیکنم.
موفق باشید:oops:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا