مدیریت send و recieve در شبکه

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام به همه
یه سوال که شاید یه کم خنده دار باشه
می خوام با mmb یه برنامه بنویسم که بتونه send و recieve کلاینت ها رو تو شبکه محلی بررسی کنه
نمیدونم اصلا میشه نوشت یا نه
فعلا هیچ ایده و الگوریتمی هم براش ندارم
اگه کسی چیزی میدونه برای اینکه ذهن من استارت بخوره راهنمایی کنه لطفا
thnx a lot
:rose:

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با بیلدر امکان پذیر نیست ، نوشتن همچین چیزی حتی در IDE های بسیار قوی مثل Delphi و ++VC هم کار مشکلی هست ، چون خود ویندوز به شما همچین اختیاری نمیده که بخواین مقدار Send و Recive رو بخونید یا مدیریت کنید ، پس برنامه ی شما باید دسترسی Kernel Mode یا Debug Privilege داشته باشه و اینکه پیعام های ویندوز رو هوک کنید و اطلاعات مورد نظر رو استخراج کنید .

در کل با دستورات بیلدر این کار محال هست ، البته خیلی وقته با بیلدر کار نکردم و نمیدونم پلاگینی برای این کار هست یا خیر که فکر هم نمیکنم باشه چون طرف دار چندانی نداره .

موفق باشید .

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام دوباره
كسي نيست يه كوچولو راهنمايي كنه ؟
thnx a lot

Silver Soft

من که برات توضیح دادم ، دیگه چه راهنمایی لازم داری ؟

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
من که برات توضیح دادم ، دیگه چه راهنمایی لازم داری ؟

ممنون از توضيحاتت دوست عزيز
اما از اونجايي كه راحت قانع نميشم (اينكه ميشه يا نميشه اگه ميشه چجوري ميشه اگه نميشه هم چجوري ميشه كه بشه) :green:
ميخوام نظر دوستان ديگه كه استادتر هستن رو بدونم.
منظورم از سوالم هم بيشتر اين بود كه ايده يا الگوريتمي كه دوستان به ذهنشون ميرسه رو بدونم. شايد ذهن بسته منم يكم قلقلكي شد
بازم از همه ممنون
thnx a lot

Silver Soft

ممنون از توضيحاتت دوست عزيز
اما از اونجايي كه راحت قانع نميشم (اينكه ميشه يا نميشه اگه ميشه چجوري ميشه اگه نميشه هم چجوري ميشه كه بشه) :green:
ميخوام نظر دوستان ديگه كه استادتر هستن رو بدونم.
منظورم از سوالم هم بيشتر اين بود كه ايده يا الگوريتمي كه دوستان به ذهنشون ميرسه رو بدونم. شايد ذهن بسته منم يكم قلقلكي شد
بازم از همه ممنون
thnx a lot

:shock::shock::shock:من که روش کار رو گفتم ، یا باید پلاگین پیدا کنید که فکر نکنم باشه ، یا با دلفی و VC بنویسید .

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
:shock::shock::shock:من که روش کار رو گفتم ، یا باید پلاگین پیدا کنید که فکر نکنم باشه ، یا با دلفی و VC بنویسید .

شايد نتونستم منظورمو درست بگم
قبل از اينكه برنامه نويسي رو شروع كنيم بايد الگوريتم برنامه رو بنويسيم
اينكه اين الگوريتم با چه زباني نوشته ميشه زياد مهم نيست يا از نظر اهميت در درجه دوم قرار داده . مهم خود الگوريتمه
من منظورم الگوريتم يا پيشنهادي براي شروع الگوريتمه. دنبال جواب مسئله نيستم دنبال راه حل حل مسئله هستم اونم فقط در حدي كه ذهن خودم شروع كنه به كار كردن
thnx a lot

Silver Soft

ببین دوست عزیز ، شما درک درستی از الگوریتم نداری ، برای اینکه Send و Recive یم شبکه رو مدیریت کنی به یک دیاگرام نیاز داری نه الگوریتم ، الگوریتم برای مسائلی هست که به نسبت کارهای دیگه ساده و قابل درک باشند ( مثلا به دست آوردن اعداد اول 1 تا 1000 ) که میشه براش الگوریتم نوشت و الگوریتم رو هرکسی که هیچ آشنایی با کامپیوتر و برنامه نویسی نداشته باشه بخونه میفهمه هدف شما چیه ، ولی در مورد مانیتور کردن Send و Recive شبکه این قضیه صحت نداره و من هر چی فکر میکنم نمیفهمم الگوریتم در این مورد چیه .

در کل حتی اگه بخوایم روال کار رو به عنوان الگوریتم در نظر بگیریم من میتونم براتون توضیح بدم چی کار باید بکنید ، ولی همونطور که گفتم با بیلدر بهش فکر نکنید .

جدیدترین ارسال ها

بالا