مدیریت پیشرفته بر روی فریم های یک شی

aminzamani68

New Member
با سلام خدمت همه خوبان
من تقریبا آموزش های مقدماتی و تکمیلی نسبتا خوبی در مورد as3 دیدم اما هیچ کس در این مورد اشاره خاصی نکرده بود
ما به کمک دستورهای
PHP:
nextFrame();
prevFrame();
gotoAndStop(2);
gotoAndStop("web2");
gotoAndPlay(2);
gotoAndPlay("web2");

میتونیم بین فریم ها عقب جلو و به فریم خاصی حرکت کنیم
اما سوال من اینجاست که هرچی هم در موردش سرچ کردم چیزی چیدا نکردم
1) ما به وسیله nextFrame از آنجایی که هستیم یک فریم به جلو میرویم حالا اگه بخوایم از همان جایی که هستیم 2 فریم یا 3 یا هر تعداد فریم دیگر جلو برویم چه دستوری باید بنویسیم و به همین صورت برای prevFrame
2) ما به وسیله ("?")gotoAndPlay از آن فریمی که هستیم به فریم مورد نظرمان که نام گذاری شده می رویم حال اگر بخوایم به لیبل بعدی فریم برویم باید چه دستوری استفاده کنیم، منظورم اینه که اگه یه MovieClip داشته باشیم که 100 تا فریم داشته باشه و فریم 10 و 20 و 30 و 40 و 50 و 60 و 70 و 80 و 90 و 100 آن را نام گذاری کرده باشیم با چه دستوری میتوانیم بدون اینکه نام فریم را ببریم بگوییم که به سومین فریمی برو که نام گذاری شده و در بین این 100 فریم سومین فریمی که نام گذاری شده فریم 30 است و به فریم سی برود :-? تشکر :rose:

++Hadi++

Active Member
در مورد رفتن به فریم هایی که خاصن من خودم نیازی به لیبل نداشتم...واسه همین می یومدم و شماره فریم های خاص رو تو آرایه می ریختم و بعدش :
PHP:
var arr:Array=[5,6,7,8,16,124,253];
var counter:int=0;
function GoToNextFrame():void
{
   gotoAndPlay(arr[++counter]);
}

aminzamani68

New Member
سلام هادی جان دوست عزیز
مرسی از راهنمایی خوبت، واقعا عالی بود کاملا متوجه شدم مرسی از زحمات خوبت، بذار اینجا که بحث آرایه ها رو آوردی وسط یه سوالی دیگه هم بپرسم
خیلی موقع ها شده که نیاز به نوشتن یه آرایه دارم که مثلا اعداد int برای مثال 1 تا 1400 رو داخل خودش داشته باشه که عضو صفر میشه 1 عضو 1 میشه 2 بلاآخر...
خوب طبیعی هست نوشتن چنین آرایه ایی خیلی زمان بر و حجیم است ، چطور می توان به آرایه فهماند که اعداد 1 تا 1400 رو توی خودت بریز
مثال زیر را برام تصحیح کنید
[PHPS]
var majidonline:Array = [ 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 ... 1395,1396,1397,1398,1399,1400 ] ;
[/PHPS]
و همینطور برای اعداد Number که خودش بین 1 تا 2 کلی اعداد ریز دیگر است :shock: تشکر :rose:

saeed2013

New Member
با اجازه آقا هادی

کافیه یه for تعریف کنی که 1400 بار تکرار بشه

[PHPS]var array:Array = new Array();

for(var i:Number = 1; i<1401; i++)
{
array.push(i)
}[/PHPS]

aminzamani68

New Member
کارایی دستور frame به تنهایی

مرسی سعید جان بسیار روش صحیح و کارآمد و خوبی بود بازم تشکر از همه دوستان
مبحث تاپیکی که من زدم در مورد مدیریت پیشرفته بر روی فریم های یک شی بود
حال سوال دوباره من اینجاست که دستور frome به تنهایی چه کارآیی داره؟
برای مثال من یه مووی کلیپ به نام box2 دارم که میخوام با کلیک بر روی box1 ، اگر عبارت شرطی برقرار بود ، چاپ شه اوکی
فایل ضمیمه را نگاه کنید و اشتباه منو تصحیح کنید ممنون
میخواهم بگم اگر box2 در فرم 20 بود اوکی را چاپ کن بدون اینکه در فرم 20 box2 دستوری بنویسم

PHP Code:

box1.addEventListener(MouseEvent.CLICK , tab1 , false , 0 , true ); function tab1 (evt:MouseEvent):void { if ( box2.frame == 20 ) trace ("ok"); }

سوال دیگر اینکه ما با دستور if میگوییم اگر این شرط برقرار بود اینکار رو انجام دهد،
حال اگر بخواهیم بگوییم اگر این شرط برقرار شد اینکار رو انجام بده چگونه به صورت صحیح باید از دستور if یا دستور دیگری استفاده کنیم
منظورم اینه که دستور if میگوید در همین لحظه اگر چنین دستوری برقرار بود اینکارو انجام بده آیا روشی هست که بتوان گفت اگر این شرط در هر لحظه اتفاق افتاد اینکار رو انجام بده اگه با ذکر مثال بگید ممنون میشن
با تشکر از همه خوبان :rose:

پیوست ها

• boxFrame.zip
    6.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا