سلام به همه 1 سوال داشتم من اگر بخواهم بخش مدیریت را فارسی کنم در مامبو باید چه کنم؟ ممنونم
H hamid_joon Member Apr 11, 2005 #1 سلام به همه 1 سوال داشتم من اگر بخواهم بخش مدیریت را فارسی کنم در مامبو باید چه کنم؟ ممنونم
iranpcg Active Member Apr 12, 2005 #2 ميتويند با پرداخت يه هزينه خيلي كم نسخه كامل را دريافت كنيد ( دوهزارتومان )
H hamid_joon Member Apr 12, 2005 #3 سلام این فایل مدیریت فارسی را من دانلود کردم تو اینجا هم هست برا اینکه ازش استفاده کنم چه کار باید کنم منظورم اینه کجا باید بریزمش
سلام این فایل مدیریت فارسی را من دانلود کردم تو اینجا هم هست برا اینکه ازش استفاده کنم چه کار باید کنم منظورم اینه کجا باید بریزمش
iranpcg Active Member Apr 18, 2005 #4 براي اينكار بايد پك زيپ adminlanguages را از سايت مامبو پورتال دات كام دانلود و بر روي فايلهاي موجود باز نويسي كنيد و بعد فايل مديريت زبان را در دايركتوري languages كپي كني
براي اينكار بايد پك زيپ adminlanguages را از سايت مامبو پورتال دات كام دانلود و بر روي فايلهاي موجود باز نويسي كنيد و بعد فايل مديريت زبان را در دايركتوري languages كپي كني