مدیریت ضعیف ، سقوط مجید آنلاین !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinless

Member
با عرض پوزش بابت دیر جواب دادن به این مطلب
البته بنده پیگیر این تاپیک بودم تا ببینم سر انجام نتیجه منطقی چی چیز خواهد شد، تا اینکه تصمیم به شرکت کردن گرفتم!
خاطرم هست چند وقت پیش مشکل ورود به سایت پیش امده بود، که کابران لطف کرده بودن و ابراز نگرانی خودشون رو اعلام کردن، در این حین چند نفر هم اعلام کرده بودن که برای کمک کردن به مجید آنلاین حاضرند و تعدادی راهکار هم ارائه دادند.
این داستان گذشت تا اینکه بنده تاپیک همکاری با مجید آنلاین رو راه اندازی کردم(به امضای من مراجعه کنید) ، در اون تاپیک از کسی کمک بلاعوض درخواست نشده بود بلکه اعلام ایجاد همکاری شده بود. قریب به اتفاق کاربرانی که در این تاپیک شرکت کردند تمایل به دونستن شرایط سرمایه گذاری رو داشتن که وقتی از اونها اطلاعات تماسی درخواست می شد دیگه خبری از اونها نبود. البته نا گفته نمونه که تعدادی از دوستان پاسخ دادن که به دلیل اینکه تعداد پاسخ های رسیده خیلی کم بود (2 - 3) این طرح فعلا متوقف شد!!
البته غیر از سرمایه گذاری دو مورد دیگه هم وجود داشت: اولی در زمینه تبلیغات و دومی ایجاد ارتباط بین مجید آنلاین و دیگر بنگاه های اقتصادی و سایت ها که مورد دوم تاثیر به سزای در گسترش مجیدآنلاین داره و از طرفی دیگر سود قابل ملاحظه رو هم نسیب شخص می کرد. که هیچ کس به اونها توجهی نکرد.
در هر صورت بهبود اوضاع احتیاج به همکاری کابران هم داره! ضعف بیشتر به دلیل اینکه به جنبه های آموزشی سایت توجه ویژه ای شده و کسی توجه خاصی به بخش اقتصادی سایت نداره! سر پا نگه داشتن سایت هزینه های زیادی داره که مسئولیت پرداختش هم با مسئولین سایته و شکی هم درش نیست و این باعث افتخاره که سایت تا الآن محبوبیت خودش رو حفظ کرده و کاربر ها اینقدر به سایت خودشون لطف دارند!
با این حال مشارکت کاربران کمک بسزایی در بهبود فعالیت های سایت داره!
باز هم اگر نارضایتی وجود داره پوزش می طلبیم!
امیدوارم که مجید آنلاین هر روز در ارائه خدمات بهتر بشه و کاربران همیشه راضی باشند!

ممنون:rose:

SPD

Member
سلام .......

يه جورايي خيلي كارها رو سر مديران نبايد شكوند ...

اينو جدي ميگم من خودم به شخصه كاري هم با كسي ندارم ، به اين سايت و كاربران داخلش چه عادي و چه مدير بدهكارم ... شايد بيشتر اون چيزي رو كه من بلد هستم و ميدونم مديون اين سايت و دوستاني باشم كه تو اين سايت واقعا بهم كمك كردن ...

1. هنوز هيچ انجمن تخصصي ( تاكيد ميكنم تخصصي ) مثل مجيد آنلاين راه نيافتاده كه اينطور مديرانشون و كاربر هاشون با هم متحد هستن و به مشكلات و سوالات هم رسيدگي ميكن .. ..

2. هر فردي تو زندگيش مشكلات شخصي زيادي داره ... خيلي از سايت هايي كه ميشناسيم به خاطر مشكلاتي كه داشتن (كاربرهاي اصليشون ) مجبور به بستن انجمن هاشون شدن ...

هم من ميدون هم شما ...

همون طور كه سروش عزيز گفت مديريت سايت واقعا كار سختي ... شخص بايد از خيلي از مسائل روز مره خودش بزنه تا بتونه بياد تو انجمن ...
خيلي از مديران اومدن و رفتن ... خيلي ها بازنشسته شدن ...همه مي آن و ميرن ... اما سايت داره كار خودش و هدف خودش ادامه مي ده ...

با اين همه مشكلات اين انجمن واقعا داره درست و منطقي به فعاليت هاي خودش ادامه ميده ... كلي مشكلات براش پيش اومد مثل فيلــ*ترينگ و ........

پس ميبينيد مديريت اين سايت به هيچ عنوان غلط نيست ...

هر زمان كه وارد سايت ميشيد سمت راست تعداد كاربران آنلاين رو ميبينيد با رنگ هاي متفاوت ... از كاربران عادي گرفته تا مديران و ناظم ...

نامردي نكنيد ... خيلي هاتون از اين انجمن چيز هايي ياد گرفتيد و كسب درآمد كرديد ...

بهتره اين انجمن و مديرانش رو به خاطر اينكه يه مدت كوتاهي يه قسمت از انجمن درست فعاليت نكردش توبيخ نكنيد ...

به هر حال نظر و انتقاد و پيشنهاد براي بهتر كردن سايت هستش ....

موفق باشيد همگي :rose:
SPD

آخرین ویرایش:

30min

Banned
با صحبت های SPD موافقم .
در اینکه مدیران مجیدآنلاین زحمت میکشن شکی نیستش و اگر زحمت نمیکشیدن مطمئنا سایت به اینجایی که الان هستش نمیرسید .
اما باید این نکته رو در نظر داشته باشید که این سایت یک سایت تخصصی و البته حرفه ای هستش .
پس در اون مسائل احساسی رو باید کنار بگذاریم .
اینکه مدیران وقت نمیکنن فعالیت کنن یا اینکه مدتی نباشن شاید در یک سایت معمولی قابل قبول باشه اما در یک سایت حرفه ای به هیچ وجه برای کاربران قابل قبول نیست .
به زبانی دیگر باید بگم در این گونه مجموعه ها احساس جای خودش رو به منطق میده !
کاربر میاد و با خودش میگه چرا مدتی است که فعالیت کم شده مسابقه برگزار نمیشه تاپیک هایی بدون توجه رها میشن و ......
مطمئنا خیلی از کاربران مجیدآنلاین از این سایت چیزهای زیادی یاد گرفتن اما آیا به نظرتون این دلیلی است بر اینکه یک مدیر بگه خوب حالا که من این کارها رو کردم پس دیگه یک مدتی هیچ کاری نمیکنم .
در ضمن این رو هم بگم که منظورم شخص خاصی نیست چون خیلی خوب هم مدیران سه بعدی رو نمیشناسم غیر از شرلوک هولمز و دکتر واتسون ! :wink: که مقالات Vray ایشون رو خوندم .
موفق باشید .

Farrokh

Active Member
نه خوب

سیمین خانوم

اولا منم قبول دارم که مدیران زحمت زیادی می کشند
و اساسا این همون دلیلیه که هممون داریم تو این تاپیک نظراتمون رو می گیم و برامون مهمه !

ثانیا
من فکر می کنم مدیریت یه همچین سایتی مسولیت خیلی سنگینیه
هرچند فقط یکی از بخش هاش دست آدم باشه (با این اخلاق های هموطنان که هم دزدی ئه آثار و به نام خود زدن رو دیدیم و هم دعوا و شیون و هم خیلی چیزای دیگه )
گذشته از اون خود شما بیا هر روز به تک تک تاپیکا سر بزن

این کار واقعا طاقت فرسا هست و در شرایط فعلی فقط بر حسب مرام و رفاقت و علاقه اجرا می شه

من خود نوعیمو مثال می زنم
خیلی وقته یه تشکر خشک و خالی از ایمان (شرلوک هلمز ) نکردم
با اینکه می بینم همه کارای انجمن سه بعدی رو دوش اونه

ولی خوب حق هم می دم به حرفای دوستان
فکر می کنم خیلی زود تر از اینها می بایست به موضوع دست تنها بودن ایمان فکر می شد (توسط کاربران دلسوز و نه فقط مدیران )

بهر حال باز هم می گم
اگه بشه تعداد مدیران بیشتر بشه خیلی چیز ها خود به خود حل می شه
بالاخره چند نفر خیلی بیشتر و راحت تر از یک یا دو نفر مدیریت می کنند

کاش مدیران ارشد نظراتشونو در مورد پیشنهادات من می گفتند (هم در این پست و هم پستای قبلی )

همچین بحث هایی در خارج از مرزهای ایران به هیچ وج قابل درک نیست ، می دونید چرا!؟

چون هیچ اروپایی حاضر نیس به خاطر مرام و معرفت و این جور چیزا وقت با ارزششو هدر بده.
مرام . معرفت؟!!!؟ اینی که می گی چی هست آخه !!!؟؟ باهاش نون می شه خرید ؟؟؟؟
آخه تا کی می خواین به خاطر اینجور چیزا ازتون استفاده بشه؟؟؟

چرا واسه خودتون هدف انتخاب نمی کنید ، چرا مثه گلوله به طرف هدفتون نمی رید ، چرا همش دیگران رو مقصر می دونید؟؟؟؟
دارید از کی دفاع می کنید ؟؟؟ از مرام و معرفت یا شخص خاصی ؟؟؟ آیا در ازای این دفاع شما ،مبلغی به حسابتون واریز می شه؟؟؟

من دوست نداشتم این مطلب رو بگم اما واقعا احساس کردم لازمه ، من حدود 8 سال سابقه حرفه ای در زمینه فتـوشاپ دارم و تا حالا چندین سایت بهم پیشنهاد مدیریت دادن اما من قبول نکردم( چون راستش حاضر نیستم واسه مرام و این چیزا واسه کسی کار کنم)
من فتوشاپ رو از هیچ سایت ایرانی یاد نگرفتم.

اگه همه مثه من فکر کنن قطعا واسه مدیریت اینجور فروم ها حقوق در نظر گرفته می شه .....بعدش هم دیگه منتی باقی نمی مونه..

Silver PC

Well-Known Member
سلام !
بهر حال باز هم می گم
اگه بشه تعداد مدیران بیشتر بشه خیلی چیز ها خود به خود حل می شه
بالاخره چند نفر خیلی بیشتر و راحت تر از یک یا دو نفر مدیریت می کنند

کاش مدیران ارشد نظراتشونو در مورد پیشنهادات من می گفتند (هم در این پست و هم پستای قبلی )

موافقم ... !

و بعضی قسمتها که اصلا مدیر نداره ... !

موفق باشید !

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
همچین بحث هایی در خارج از مرزهای ایران به هیچ وج قابل درک نیست ، می دونید چرا!؟

چون هیچ اروپایی حاضر نیس به خاطر مرام و معرفت و این جور چیزا وقت با ارزششو هدر بده.
مرام . معرفت؟!!!؟ اینی که می گی چی هست آخه !!!؟؟ باهاش نون می شه خرید ؟؟؟؟
آخه تا کی می خواین به خاطر اینجور چیزا ازتون استفاده بشه؟؟؟

چرا واسه خودتون هدف انتخاب نمی کنید ، چرا مثه گلوله به طرف هدفتون نمی رید ، چرا همش دیگران رو مقصر می دونید؟؟؟؟
دارید از کی دفاع می کنید ؟؟؟ از مرام و معرفت یا شخص خاصی ؟؟؟ آیا در ازای این دفاع شما ،مبلغی به حسابتون واریز می شه؟؟؟

من دوست نداشتم این مطلب رو بگم اما واقعا احساس کردم لازمه ، من حدود 8 سال سابقه حرفه ای در زمینه فتـوشاپ دارم و تا حالا چندین سایت بهم پیشنهاد مدیریت دادن اما من قبول نکردم( چون راستش حاضر نیستم واسه مرام و این چیزا واسه کسی کار کنم)

اگه همه مثه من فکر کنن قطعا واسه مدیریت اینجور فروم ها حقوق در نظر گرفته می شه .....بعدش هم دیگه منتی باقی نمی مونه..

دوست عزيز

ميشه بگيد شما راه رفتن رو چجوري و از كي يادگرفتيد؟ غذا خوردن رو چطور؟ رياضي و فارسي و علوم و ...

آيا همه چيزايي كه تو زندگي يادگرفتيد رو بابتش پول داديد؟

آيا همه چيزايي كه يادميگيريد رو بابتش پول ميديد؟

شايد واقعا فتوشاپ رو از جايي غير از سايتهاي ايراني ياد گرفته باشيد اما آيا واقعا از اين سايت هيچ چيزي ياد نگرفتيد؟ (اگه نه پس چرا اينجا سر ميزنيد؟ چرا وقتتون رو جايي كه هيچ منفعتي براتون نداره هدر ميديد؟)

پول و پول و پول

همه چيز رو از دريچه پول نگاه كردن تو فرهنگ 2500 ساله ايراني نميگنجه دوست من.

شايد براي به قول شما اروپايي ها اين چيزا خنده دار باشه و اونا به خاطر مرام و معرفت و ... وقت با ارزششون رو از دست ندن. (گرچه تو اين زمينه با شما همعقيده نيستم. اگه شما چيزايي شنيديد من بينشون زندگي كردم)

اما حتي اگه فرضيه شما رو هم تا حدي قبول كنيم. يك نكته رو فراموش كرديد اينكه اونجا اروپاست و اينجا ايرانه. آيا ميتونيد تو ايران زندگي كنيد و فرهنگ غير ايراني داشته باشيد؟

البته در اينكه بايد زيرساخت و مديريت سايت تقويت بشه و يكي از فاكتورهايي كه ميتونه تقويت كنه اين مديريت رو پول هست (دوباره تاكيد ميكنم يكي از فاكتورها نه همه) شكي نيست.

اما منتي هم نيست. هيچ كس بر هيچ كس. چون اينجا همه ياد ميدن و ياد ميگيرن. همه دارن هزينه آموخته‌هاشون رو با آموختن به ديگران ميپردازن.

پيشنهاد دوستانه من اينه كه نگاه مادي گرايانه تون رو كمي تعديل كنيد زندگي قشنگتر از اون چيزي خواهد بود كه الان هست.

ببخشيد اگه اسپم شد اما احساس ميكردم لازمه پاسخ دوستمون رو بدم.

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member

خب شما دوست عزیز اینگونه به مدیریت نگاه میکنید، باید این نکته رو هم درک کنید که مدیریت در معلومات تخصصی فرد خلاصه نمیشه !!
خیلی ها مثل شما توی این فروم فعالیت میکنن که میزان مهارت اونها از 8 سال هم فراتر رفته ولی هیچ وقت اینگونه به جایگاهی نگاه نکردند.

یک سری المانهایی وجود داره برای انتخاب مدیر که انشالله اگر روزی مدیر شدید بیشتر با این روال آشنا میشید.

در قبال زحماتی که مدیران هر بخش شبانه روز میکشند فکر کنم کمی انصاف هم داشته باشیم بد نیست. درسته مدیر یک قسمت کوچیک از این مجموعه هستم، ولیکن همیشه خودم رو یک کاربر معمولی بین دوستان میدونستم و میدونم.

فکر کنم صبر داشته باشید تا تغیرات اعمال بشه بد نیست.
:rose:

Mandana

Active Member
با عرض سلام مجدد :دی
مهذرت خواهی می کنم اولن.چون به علت اسباب کشی و تغییر پورت و سایر کاغذ بازی های اداری از نعمت اینترنت پر سرعت! محروم بودم بنکلن
و اما در مورد تعدد مدیران
با فرخخ ( غلط املایی عمدی ست :دی) کاملن موافقم.به نظرم بهتره چند نفر که واجد شرایط مدیریت هستن( هم از لحاظ وقت هم رفتار با کاربران هم اطلاعات و موارد دیگه)رو انتخاب کنیم و بعنوان همکار فعالیت کنن.بعد یکماه اگر احساس کردن از پس این وظیفه بر میان دسترسی مدیریت بهشون داده بشه:green:
امشب با ایمان جان صحبت می کنم و چند نفر رو انتخاب می کنم
راجع به سایر تغییرات بخش سه بعدی هم که ایمان هاین توضیح دادن :>
راستی بازم ببخشید این چند روز نیومدم :"> :اسمایل شرمساری
موفق بباشین:rose:

من واقعا دیگه نمی دونم چه جوری مطلب رو بیان کنم که به حاشیه کشیده نشه.

اول یه نکترو بیان کنم که سو تفاهم نشه.. من توی فروم های مختلف عضو هستم و تا حالا تاپیکهای مختلفی زدم اما حقیقت امر اینه که تا حالا توی هیچ تاپیکی به چیزی که می خواستم نرسیدم و در نهایت مجبور شدم خودم در اینترنت سرچ کنم.
من نگفتم لیاقت مدیر شدن رو دارم ، منظورم این بود که منم می تونستم مدیریت رو قبول کنم اما به خاطر سنگین بودن این وظیفه و اینکه سودی هم نداشته ازون صرف نظر کردم.

خوب حالا از بحث خارج نشیم...

اگر کاری واسه کسی سود نداشته باشه (چه مالی چه غیر مالی) شخص نباید اون کار رو قبول کنه چون زمان که با ارزشترین نعمت خداست رو از دست می ده و جایگزین هم نمی تونه بکنه ...
اما اگه کار را قبول کرد ینی واسش سود داره پس در مقابل اون مسئول هست و نباید توجیه کنه...

من راه رفتنم رو ،غذا خردنم رو و خیلی چیزای دیگرو از معلمهایی یاد گرفتم که هیچ وقت چهرشون رو فراموش نمی کنم ،اما از همون ها یاد گرفتم که :

هیچ وقت از کسی که در وظیفه خودش کم کاری می کنه دفاع نکنم.
مسائل رو سطحی نگاه نکنم و همه چیز رو با احساسات تلفیق نکنم.
به اعتراض به جنبه توحین یا بی حرمتی نگاه نکنم .
به جای اینکه روی انتقاد ها سرپوش بذارم، اونهارو حل و فصل کنم.

و یاد گرفتم که باید برای به دست آوردن هر تجربه ای بهایی پرداخت بشه( چه عمر ،چه پول) من عمرم رو گذاشتم ،اما به تو پیشنهاد می کنم گزینه دوم رو انتخاب کنی چون هیچی تو دنیا مجانی نیس، اشتباه نکن.

در آخر این نکترو بگم که اگه من در این فروم عضو هستم ، مطمئن باش واسم سود داره و خواهد داشت و هر بار که وارد مجید آنلاین می شم مطمئن باش واسه اونم سود داره.:wink:

البته مدیر جدید باسه بخش سه بعدی انتخاب شده و قرار بود امروز یا فردا دسترسی ایشون بعنوان سورپرایز باز بشه:green:در مورد مدیران کاملن باهاتون موافقم نوید جان که فرصت نمی کنه سر بزنه ایمان هم که بی انصافی نکنید، خداییش قبل از اینکه مرخصی بگیره واقعن همه جوره بچه ها رو ساپورت می کرد.العان هم با وجود اینکه مرخصی گرفته و عملن می توننه بنکلن سایت نیاد، اما بازم احساس مسئولیت می کنه و به سایت سر می زنه( هر چند خیلی کمتر ولی باز هم میگم چون مرخصی گرفته همین مقدار هم لطفشو می رسونه)
حقیقتش اینکه انتخاب مدیر باسه بخش سه بعدی انتقدر به درازا کشید این بود که انتخابها خیلی زیاد بود و واقعن نمیشد راحت تصمیم گرفت.
اما در مورد بخش اسپید مدلینگ باهاتون مخالفم.اون بخاطر مدیریت نیست.ببینید توی سی جی تاک که مسابقه های هفتگی برگزار میشه کدومش جایزه داره؟هیچ کدوم
اما خیلی از بچه هایی که می گفتن اسپید مدلینگ رو ساپورت نمی کنیم، بخاطر این بود که می گفتن باسش جایزه در نظر بگیرید
براییک هفته، دو هفته یا یک ماه میشه جایزه ای هر چند کوچیک باسش در نظر گرفت اما مطمئنم هم نظرید که برای مدت طولانی نمی تونه این کار انجام بشه
اگر هم مشکل مهم کردن مبحث بود، خوب بجای مدیران بخش سه بعدی میشد به می بگید، مهم کردن مبحث کار سختی نبود:wink: ولی مشکل اینجاست که دائم سعی می کنیم بهانه ای برای عدم فعالیت کاربران پیدا کنیم
نمیگم حرفهاتون راجع به کم فعالیت کردن مدیران بخش سه بعدی رو قبول ندارم.دلیلشو هم توضیح دادم
دسترسی نوید جان هم با اجازه اش برمیدارم...شرلوک هم که قبلن اطلاع داده باسه نیومدنش
و اگر با حرفهاتون موافق نبودم مطمئنن به دنبال مدیر جدید باسه انجمن سه بعدی نبودیم
ولی در مورد اسپید مدلینگ حرفهاتونو قبول ندارم.اینکه بچه ها خودشون تمایلی به شرکت در اون مسابقه ندارن واقعن تقصیر مدیر نیست
شرایط اسپید مدلینگ با مسابقه هفتگی سی جی تاک چه فرقی دارن؟ البته سی جی تاک هیچ وقت موضوع خاصی نذاشته و باسه همین همه بچه ها می تونن شرکت کنن راحت.ولی باسه اسپید مدلینگ خود زننده ی تاپیک موضوع انتخاب کرد و هر سری از روی جسم خاصی مدلینگ انجام میشه
تا اینجاش مشکلی نداره ولی می که بر فرض تابحال ساعت یا یخچال مدل نکردم، یک دفعه اومدم توی مسابقه شما شرکت کنم دیدم اصلن موضوعش با حیطه فعالیتم جور در نمیاد و بیخیال شدم:green:
ببینین شما با انتخاب موضوع عملن تعداد افراد شرکت کننده رو به نصف کاهش دادین.ینی نصف افرادی که می تونستن شرکت کنن بخاطر اینکه حیطه فعالیتشون چنین چیزی نیست بیخیال شرکت در این مسابقه شدن
از اون تعدا نصف باقیمونده هم، تعداد کمی حاضرن بدون جایزه وقت بذارن و هفته ای یک مدل درست کنن که شاید تا آخر عمرشون به دردشون نخوره.چون بهر حال الحمد لله انقدر آبجمت های آماده مشابه باسه ساعت، یخچال و آباژور زیاد هست که دیگه فکر نکنم هیچ سه بعدی کاری در حالت دیفالت بشینه وقت بذاره باسه مدل کردن اینها
هر قسمت حرفم غیر منطقی هست خوشحال میشم جواب منطقی اش رو بشنوم
مورد دوم دلیل کم شرکت کردن بچه ها اینه که میخوان حتمن اتفاق خاصی بیافته بعد مسابقه.در سایت های دیگه، مسابقات مشابه فقط با هدف تعیین سطح کاربرا باسه خودشون برگزار میشه.نه از کاپ خبری هست نه جوایز نقدی و غیر نقدی
و الا می با همین مدیریت ضعیفم هم یک مدت لینک اسپید مدلینگ رو توی امضام گذاشته بودم.ولی باز هم میگم تا خود کاربران نخوان نمیشه مسابقه رو ادامه داد
می خودم هم اگر خاطرتون باشه چیزی شبیه این تاپیک زده بودم و هر هفته خودم رو ملزم می کردم یک مدل کامل کنم.اما ازش هیچ استقبالی نشد.بنابراین باید قهر کنم یا دلخور بشم یا بگم مدیریت ایراد داره؟
بیخیال شدم و تاپیک اش رو پاک کردم و خودم به تنهایی هر هفته باسه خودم مدلینگ می کنم و بیخیال بقیه شدم.
در مورد عدم فعالیت بچه ها واقعن کاری از دست مدیر بر نمیاد.این خود یوزرها هستن که باید دست به دست همدیگه بدن و جریان رو منطقی جلو ببرن.
درسته شاید مدیریتم ضعیف باشه ولی فقط مسئولیت کارهایی که می تونستم انجام بدمو ندادم رو بر عهده می گیرم.مسئولیت کارهایی که از حد توانم خارج هست رو نوچ:green:
باز هم میگم بیس مسابقه اسپید مدلینگ کمی دچار تناقض هست.اگر موضوع آزاد باشه شرط می بندم ( شرطبندی شرعی البته
40nkitg.gif
) که تعداد مسابقه دهندگان دو برابر میشه
دیگه این بستگی به خود شماها داره می تونین کمی انعطاف نشون بدین یا همچنان تقصیر ها رو بر گردن یک شخص خاص بندازین
4zul1t.gif

ببخشید زیاد حرف زدم اما ترجیح دادم مسائل رو روشن کنم تا این وسط کسی از کسی نرنجه.
موفق بباشین:rose:

سلام من کم می ام اینجا و کسی بهم نگفته بود وگر نه جواب بسیار است
من 2 ماه پیش به مدیران فعالیت کم مدیران رو اعلام کردم و با تلاش بسیار عالی مدیر ان کل گفتن که مدیر جدید انتخاب کردن و گفتن ایمان (شرلوک مدیر سه بعدی) مرخصی هستن حالا جواب ها یی که من دارم اینکه یعد از دو ماه هنوز هیچ مدیری مطرح نشده و خود ماندانا گفتن که خیلی قبلتر هم انتخاب شده بود پس این که راهی به جایی نبرد دوم اینکه ایمان رفته مرخصی از 2 سال پیش همین جوری افت فعالیت داشتن یعنی یکسال پیش هفته ای نیم ساعت به سایت می اومدن این هم بهونه ی الکی
ماندانا خانوم توی این تاپیک بحث رو عوض کرد و هیچکی نفهمید ما اصلا در باره ی مسابقه حرف نزدیم ولی یکی از مشکلات این بوده در مورد موضوع که شما می گین توی این تاپیک من خودم توی پی سی درست کردم توی مسابقه ی ساعت مچی 12 نفر شرکت کردنند تو موس 17 نفر چرا چون مدیر انجمن بعد از اینکه من تاپیک رو زدم اومد و تشکر کرد و گفت مسابقه ی خوبیه با همین حرکت .....
این هم ادرس :
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=413597
شما دوستان سایت رو با سایت ها خارجی مقایسه کردین برای همین بهونه به دست مدیران کل دادین چرا با سایت پی سی ورلد مقایسه نمی کنید که یکی مدیر این جا ما داشتیم یکی اونجا ....
ولی فعالیتشون کلی باهم فرق داره مثلا هر تاپیک که خوبه از پست اون کاربر تشکر می کنه ولی اینجا نه اینکه اصلا تاپیکی وجود داره زمان انلاین بودن حدود 3، 4 ساعت در روز هست ولی اینجا نیم ساعت در روز هم نیست در هفته هست این ماه چون من به مدیر کل گفتم و ایشون هم به مدیر سه بعدی گفتن فعالیتشون زیاد شده وگرنه ...
در مورد کاربر فعال و ویژه باید بگم که اصلا براشون اهمیت نداره مثلا مهدی 44 یا اون مهدی که مدرسه ی امیر المومنین رو درست کرد این ها لیاقت ندارند شاید تاپیک ها مهدی 44 رو دیدید که تا 1 گیگ رو اپ کرده با پسورد سایت مجید انلاین ایشون لیاقت ندارند و کاربر ها فعال که بالای 5 ، 6 تا داریم ولی اگه یکی از دوستان بتونه نیاز خود مدیر رو بر طرف کنه یا کاربر فعال می شه یا کاربر ویژه یعنی اگه مدیر درخواستی داشته باشه جواب بده بعد دو تا یا سه تا پست یکی از کاربران فعال یا ویژه می شه
یا به کاربران قدیمی اهمیت بیشتری می دن اینکی که خیلی حرص من رو در اورد.......
حالا خدا به دادمون برسه با مدیر جدید مدیر قبلی که انتخاب کردن ماهی یکبار سر می زد شد مدیر ..

حالا از سه بعدی خارج می شم:
توی انجمن دو بعدی 3 تا مدیر داریم و لی الان سه بعدی یکی مدیر ...
تاپ گالری فقط شده جای 2 بعدی اصلا به کار ها سه بدی توجه نمی شه .....
این رو کلا می گم بعضی مدیرها به دوستانشون اهمیت می دن یا به قدیمی ها یا کاربر فعالشون می کنند یا کاربر ویژه شاید اصلا هم لیقات نداشته باشند.......

تا الان 4 ، 5تا مدیرها پست زدن اگه بخونید و این پست رو هم بخونید متوجه می شید که جواب قانع کننده ای ندادند و کسانی برای جلب توجه از پستاشون تشکر کردن اصلا شاید پست رو نخوندند

-
-
-
-
-
-
واقعا متاسفم

Ultra3D

Well-Known Member
داش ممد دلت خیلی پره ( امیدوارم خالی شده شده باشه)

من اولین بار هست که این تاپیک رو می بینم و موافق هستم که مدریت الان ضعف داره و تالار گفتگو نظم خودش رو نداره و یکی میاد و یکی میره...

اصلا ً کاربرها هدف ندارن و هر کی یه ور می ره ... بعضی وقت ها که کسی مشکل فنی داره میاد و تاپیک می زنه و اون هم 90 % اون تاپیک ها تکراری هستن و قبلا ً بهشون جواب دادن ولی اختاری از طرف مدیر انجمن دیده نمی شه!

من خیلی از بی توجهی مسئول های سایت به مدرسه گرافیکی امیرالمونین شاکی هستم

آموزش هایی که تو این مدرسه وجود داره و امکاناتی که داره ( لینک مستقیم دانلود که آقا مهدی خودشون خریدن ، داوطلبان ارسال آموزش ها به کل کشور ) تو هیچ جای اینترنت نیست و آموزش ها کامل هستن

مدیران چند ماهی که می گن برای مدرسه یک جای اختصاصی می دن ولی هیچی ندیدیم

خیلی از سایت و فروم ها حاضرند کلی امتیاز و پول بدن تا کسی مثل آقا مهدی ( Mehdi_Lover3dsmax ) بیان و آمار سایتشون رو ببرن بالا ولی اینجا مدرسه گرفیکی امیر المونین مونده یه گوشه زیر انجمن آموزش ها 3 بعدی

درباره کاربرهای فعال و ویژه هم همینطور ... الان اگه به سابقه ، نوع فعالیت ، تعداد تشکرها ازش ، تعداد پست هاش نگاه کنید می بینید که واقعا ً لقایت کار بر ویژه رو داره
البته من Mehdi_Lover3dsmax رو مثال می زنم و فقط یکی از کسایی که به علت بی توجی مدیران احساس می کنم که بهش داره ظلم می شه
من همیشه مجیدآنلاین رو خونه خودم می دونم و حتی وقتی که ف ی ا ت ر شد دلم نمی اومد برم یه فروم دیگه ... ولی این وقت ها حی دل آدم این جا می شکنه ( به خاطر این که این همه وقت و انرژی می زاریم تو انجمن ولی به خاطر مدیریت نادرست به جایی نمی رسیم و حی درجا می زنیم)

ای بابا حی ما می گیم ولی کسی نیست که گوش بده ...

Mandana

Active Member
سلام من کم می ام اینجا و کسی بهم نگفته بود وگر نه جواب بسیار است
من 2 ماه پیش به مدیران فعالیت کم مدیران رو اعلام کردم و با تلاش بسیار عالی مدیر ان کل گفتن که مدیر جدید انتخاب کردن و گفتن ایمان (شرلوک مدیر سه بعدی) مرخصی هستن حالا جواب ها یی که من دارم اینکه یعد از دو ماه هنوز هیچ مدیری مطرح نشده و خود ماندانا گفتن که خیلی قبلتر هم انتخاب شده بود پس این که راهی به جایی نبرد دوم اینکه ایمان رفته مرخصی از 2 سال پیش همین جوری افت فعالیت داشتن یعنی یکسال پیش هفته ای نیم ساعت به سایت می اومدن این هم بهونه ی الکی
ماندانا خانوم توی این تاپیک بحث رو عوض کرد و هیچکی نفهمید ما اصلا در باره ی مسابقه حرف نزدیم ولی یکی از مشکلات این بوده در مورد موضوع که شما می گین توی این تاپیک من خودم توی پی سی درست کردم توی مسابقه ی ساعت مچی 12 نفر شرکت کردنند تو موس 17 نفر چرا چون مدیر انجمن بعد از اینکه من تاپیک رو زدم اومد و تشکر کرد و گفت مسابقه ی خوبیه با همین حرکت .....
این هم ادرس :
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=413597
شما دوستان سایت رو با سایت ها خارجی مقایسه کردین برای همین بهونه به دست مدیران کل دادین چرا با سایت پی سی ورلد مقایسه نمی کنید که یکی مدیر این جا ما داشتیم یکی اونجا ....
ولی فعالیتشون کلی باهم فرق داره مثلا هر تاپیک که خوبه از پست اون کاربر تشکر می کنه ولی اینجا نه اینکه اصلا تاپیکی وجود داره زمان انلاین بودن حدود 3، 4 ساعت در روز هست ولی اینجا نیم ساعت در روز هم نیست در هفته هست این ماه چون من به مدیر کل گفتم و ایشون هم به مدیر سه بعدی گفتن فعالیتشون زیاد شده وگرنه ...
در مورد کاربر فعال و ویژه باید بگم که اصلا براشون اهمیت نداره مثلا مهدی 44 یا اون مهدی که مدرسه ی امیر المومنین رو درست کرد این ها لیاقت ندارند شاید تاپیک ها مهدی 44 رو دیدید که تا 1 گیگ رو اپ کرده با پسورد سایت مجید انلاین ایشون لیاقت ندارند و کاربر ها فعال که بالای 5 ، 6 تا داریم ولی اگه یکی از دوستان بتونه نیاز خود مدیر رو بر طرف کنه یا کاربر فعال می شه یا کاربر ویژه یعنی اگه مدیر درخواستی داشته باشه جواب بده بعد دو تا یا سه تا پست یکی از کاربران فعال یا ویژه می شه
یا به کاربران قدیمی اهمیت بیشتری می دن اینکی که خیلی حرص من رو در اورد.......
حالا خدا به دادمون برسه با مدیر جدید مدیر قبلی که انتخاب کردن ماهی یکبار سر می زد شد مدیر ..

حالا از سه بعدی خارج می شم:
توی انجمن دو بعدی 3 تا مدیر داریم و لی الان سه بعدی یکی مدیر ...
تاپ گالری فقط شده جای 2 بعدی اصلا به کار ها سه بدی توجه نمی شه .....
این رو کلا می گم بعضی مدیرها به دوستانشون اهمیت می دن یا به قدیمی ها یا کاربر فعالشون می کنند یا کاربر ویژه شاید اصلا هم لیقات نداشته باشند.......

تا الان 4 ، 5تا مدیرها پست زدن اگه بخونید و این پست رو هم بخونید متوجه می شید که جواب قانع کننده ای ندادند و کسانی برای جلب توجه از پستاشون تشکر کردن اصلا شاید پست رو نخوندند

-
-
-
-
-
-
واقعا متاسفم

نمی دونم چرا شما دائم اصرار دارید فقط حرف خودتون رو به کرسی بنشونید! توی پیغام خصوصی میگید فلان کس رو فعال کن فلانی رو فلان کن.بعد هم میگم امکانش نیست دلخور میشید
فکر کنم باید کمی سطح توقعتونو پایین بیارید و اینطور انتظار نداشته باشید که هر کس هر چی شما میگید بگه چشم
برای العان نمیگم...کلی عرض می کنم چه اینجا چه جامعه.خیلی ها ممکنه زیر بار حرف زور برن ولی می تا چیزی رو منطقی نبینم قبول نمی کنم!
ببخشید اینطور رک باهاتون صحبت می کنم اما چه توی پیغام خصوصی چه هر جا می رسه میایید تیکه میندازید که فقط دوستان خودشونو بها میدن و به بقیه اهمیت نمیدن.شاید از نظر خودتون حرف ساده ای باشه ولی به می گرون میاد وقتی اینطور حرف می زنید
اگر قرار بر این بود دوستانم رو کاربر فعال کنم افرادی مثل nima_dsnr یا mega_wave یا 30min یا alionline1366 یا Drsaeed یا هزار و یک نفر دیگه رو کاربر فعال می کردم.اگر خواستید براتون لیست 20000 تایی بدم از دوستانم که هیچ کدوم نه کاربر فعال اند نه چیزی.با اینکه ممکنه 3 یا حتی 4 سال بیشتر باشه میشناسمشون و در دنیای واقعی هم ببینمشون
بهتون اجازه نمیدم هر طور خواستین متهمم کنید و هر رفتار زشتی رو بهم نسبت بدین!!! فکر کنم اونقدر بزرگ شده باشم که رفاقت و کار رو از هم جدا بدونم!
طرز رفتارتون با می به شخصه درست نیست و یادم نمیاد اجازه داده باشم هم کسی اینطور باهام صحبت کنه و هر رفتار نامناسبی رو بهم نسبت بده.
شما می فرمایید دو ماه هست بنده چنین قولی به شما دادم در حالی که هنوز یکماه نشده که بعد از مرخصیم به سایت برگشتم! فکر کنم روزها برای شما خیلی آروم سپری میشن!
و مورد بعدی در مورد مدیران، بله آقای فرخ تابنده مسئولیت قسمتی از بخش سه بعدی رو قراره به عهده بگیرن.ولی چون دیدیم بخش ها زیاد هستن قرار شد برای هر بخش، یک مسئول در نظر گرفته بشه.برای سه تا از بخشها پیدا کردیم و برای یکی از بخش ها دیروز شخص مناسب رو پیدا کردم و به ایمان اس ام اس زدم تا اگر تائیدشون می کنن در لیست مسئولان بخش سه بعدی قرار بگیرن که موافق بودن
و افراد لازم که حالا پیدا شدن مجید دسترسی های لازم رو ایجاد کنه و می هم بقیه کارهاشو به عهده بگیرم
دلیلی نمی بینم همون وقتی که می تونم صرف انجام کارهای سایت بکنم، روزانه وقت بذارم و به شما لیست کارهایی که دارم امروز انجام میدم رو اطلاع بدم.
شما تمایل دارین در لحظه لحظه جریانات کار قرار بگیرید و بهتون هم حق میدم.اما امکانش وجود نداره هر هفته کارهایی که مدیران در حال انجام اون هستن رو به شما اطلاع بدم....

ترجیح میدم بهم وصله ی تنبلی یا بی حواسی یا خودخواهی نسبت داده بشه و با اطمینان کامل کارم رو انجام بدم تا اینکه برای اینکه بقیه رو راضی نگه دارم از روی عجله شخص نامناسبی رو انتخاب کنم یا کاری کنم که بعد پشیمون بشم.و همون موقع هم باز انگشت اتهامات به سمت می بر میگرده.خود شما اولین هستید که اگر مدیر ضعیفی انتخاب کنم دوباره میگید حتمن دوستش بوده یا هر چی! در حالی که می یادم نمیاد توی سایت با کسی دشمن بوده باشم و جز با کسانی که خودشون می رو دوستشون نمی دونن، با همه دوستم!

در مورد تاپ گالری! نمی دونم واقعن چرا باید مساله ای به این واضحی رو براتون توضیح بدم ولی حداقل امیدوارم با توضیحم، برای اولین و آخرین بار این مساله مطرح بشه
ببینم هر کار دو بعدی، در حالت خیلی زیاد وقت گذاشتن چقدر طول می کشه؟ شاید سه چهار روز
کار سه بعدی چطور؟ فقط سه چهار روز مدلینگ طول می کشه! در حالت خیلی ساده

کار مدل شده بدون رندر یا نور یا متریال درست و حسابی رو کدوم سایت بعنوان کار برگزیده توی تاپ گالریش میذاره؟
البته منظورم سایت با کاربران زیاد هست

و الا اسایتهایی مثل سی4دی پورتال انقدر کاربر کم دارن که هر مدل مسخره ای رو میذارن تاپ گالری

اما تاپ گالری جای کارهای "به اتمام رسیده" برگزیده هست! اینکه کار سه بعدی حداقل سه، چهار برابر کار دوبعدی زمان می بره دیگه دست می یا مسئول تاپ گالری نیست!خود شما چند کار به اتمام رسیده سه بعدی در سایت گذاشتین؟

در مورد مدرسه امیر المومنین هم به این دلیل اتفاقی نیافتاده چون ایمان خواستن اول ببینن روند جریانات اون چطور پیش میره که اگر امکانش بود توسعه پیدا کنه
ایمان با خود مهدی هم صحبت کردن و خود مهدی در جریان مسائل هست که قرار هست دسترسی های خاصی براش باز بشه و غیره.اما شمایی که با مهدی صحبت نکردین و در جریان اون نیستید بعنوان یک شخص ثالث که در جریان پیغام خصوصی های مهدی و ایمان نیستید میایید و میگید چرا مهدی کاربر فعال نشده یا هر چی!

در حالی که اگر مسئول مدرسه امیر المومنین خودش در جریان امور نبود، مطمئن باشید تابحال یا دلسرد شده بود یا اعتراضی کرده بود! خیلی زودتر از اینکه شما بخواید از طرف ایشون صحبت کنید!

پس ازتون درخواست می کنم اگر اطلاعی در مورد وضعیت کاربران دیگه ندارید، در مورد اونها صحبت نکنید و اجازه بدید هر کسی از زبون خودش صحبت کنه
اینطوری نه سو تفاهمی پیش میاد و نه از طرف کسانی صحبت خواهید کرد که خودشون در جریان امور هستن و مشکلی در سایت ندارن!

پیشاپیش از همکاریتون ممنونم

در موقع مناسب کارها انجام میشه و از طریق زدن تاپیک بهتون اطلاع داده میشه!
ممنون و موفق باشید

Mandana

Active Member
ای بابا Ultra3Dجان شما هم که همینو میگید :))
مهدی خودش در جریان کارها هست.ساخت یک زیر مجموعه جدید طوری که توانایی جذب محصل با سطوح مختف رو داشته باشه کار راحتی نیست!
خود مهدی هم قراره بعنوان مسئول اون بخش در نظر گرفته بشن و تا اونجایی که می دونم در جریان کار هستن!
باز هم میگم خواهش میکنم از طرف دیگران قضاوت نکید و اجازه بدید هر کس از طرف خودش صحبت کنه تا اینطور سو تفاهم به وجود نیاد!
ممنون:rose:

Sherlock_Holmes

Active Member
من نمیدونم دوستان چرا اینقدر وقت خودشون رو اینجا هدر میدن!
نصف وقتی که طول میکشه تا این پستهای بلند بالا تایپ بشه رو اگر صرف ترجمه یک مقاله یا حتی سرچ یک مقاله میکردند بیشتر به آرزوهاشون توی سایت میرسیدند..

موضوعاتی که بعد از پست من و ماندانا و مجید مطرح شد دیگه حالت تکراری پیدا کرده.. من هیچ لزومی نمیدیدم دوباره توش شرکت کنم تا اینکه این دوست عزیزمون داش ممد دوباره موضوعی رو مطرح کردند.. ببین دوست من اصلا به شما ارتباطی نداره که چرا کسی کاربر فعال شد یا نشد.. اینو از سر غضب نمیگم.. برای خودتون میگم تا بیش از این خودتون رو درگیر این مسایل نکنید..

مقایسه این سایت با سایتای دیگه خارجی و داخلی خوبه اما بهتره از طرف دیگه هم قضیه رو ببینی.. من چنین عناوین جو زده ای هم توی انجمنهایی که شما گفتی ندیدم.. منظورم عنوان همین تاپیک هست.. البته همه ما همیشه در وجود خودمون دوست داریم فضایی برای انتقاد پیش بیاد تا تمام حرفهایی که قبلا سر مصلحت و تعارف در مورد مسایل بازگو نکردیم رو یکدفعه بازگو کنیم.. و چه بهتر که یکی به جز خودمون استارتش رو بزنه..
در مورد مسابقه ای که گفتید مدیر اون سایت تشخیص دادند میشه انجامش داد.. اینجا ما تشخیص دادیم نمیشه انجامش داد.. اونجا من نه بخش جدایی برای اینکار دیدم نه جایزه ای نه کاربر ویژه ای و نه هیچی.. شما تاپیک زدی و سیل نمونه کارها ارسال شد.. اینجا تاپیک زدی از فرداش بحث قسمت جدید و جایزه و کاربر ویژه و سقوط شد!
قضاوتش رو میذارم با خودت..

در مورد مدرسه گرافیکی و مهدی و فعالیت بقیه دوستان امیدوارم بار آخر باشه که از خویشتنداری و عزت نفس این دوستان کسی به نفع حرفهای خودش استفاده میکنه..

.

این تاپیک به جز جنبه ی محترم انتقادش یک نتیجه ی خوب دیگه هم داشت.. اونم اینکه کاربرایی که عنوان فعال گرفتند واقعا لیاقتش رو داشتند و کسایی بودند که کار کردند، وقت گذاشتند و هیچوقت فکر نکردند کسی باید جورشون رو بکشه.. اینرو وقتی پستای اکثر کاربرای فعال رو با بعضی پستای دوستان تازه وارد مقایسه میکنیم راحت میشه فهمید..

در مورد انتخاب و انتصاب مدیران جدید هم ماندانا توضیحات رو دادند..
من توضیحی ندارم تا زمانیکه کاری که بایدانجام بشه، انجام بشه..

من نمیدونم دوستان چرا اینقدر وقت خودشون رو اینجا هدر میدن!
نصف وقتی که طول میکشه تا این پستهای بلند بالا تایپ بشه رو اگر صرف ترجمه یک مقاله یا حتی سرچ یک مقاله میکردند بیشتر به آرزوهاشون توی سایت میرسیدند..

موضوعاتی که بعد از پست من و ماندانا و مجید مطرح شد دیگه حالت تکراری پیدا کرده.. من هیچ لزومی نمیدیدم دوباره توش شرکت کنم تا اینکه این دوست عزیزمون داش ممد دوباره موضوعی رو مطرح کردند.. ببین دوست من اصلا به شما ارتباطی نداره که چرا کسی کاربر فعال شد یا نشد.. اینو از سر غضب نمیگم.. برای خودتون میگم تا بیش از این خودتون رو درگیر این مسایل نکنید..

مقایسه این سایت با سایتای دیگه خارجی و داخلی خوبه اما بهتره از طرف دیگه هم قضیه رو ببینی.. من چنین عناوین جو زده ای هم توی انجمنهایی که شما گفتی ندیدم.. منظورم عنوان همین تاپیک هست.. البته همه ما همیشه در وجود خودمون دوست داریم فضایی برای انتقاد پیش بیاد تا تمام حرفهایی که قبلا سر مصلحت و تعارف در مورد مسایل بازگو نکردیم رو یکدفعه بازگو کنیم.. و چه بهتر که یکی به جز خودمون استارتش رو بزنه..
در مورد مسابقه ای که گفتید مدیر اون سایت تشخیص دادند میشه انجامش داد.. اینجا ما تشخیص دادیم نمیشه انجامش داد.. اونجا من نه بخش جدایی برای اینکار دیدم نه جایزه ای نه کاربر ویژه ای و نه هیچی.. شما تاپیک زدی و سیل نمونه کارها ارسال شد.. اینجا تاپیک زدی از فرداش بحث قسمت جدید و جایزه و کاربر ویژه و سقوط شد!
قضاوتش رو میذارم با خودت..

در مورد مدرسه گرافیکی و مهدی و فعالیت بقیه دوستان امیدوارم بار آخر باشه که از خویشتنداری و عزت نفس این دوستان کسی به نفع حرفهای خودش استفاده میکنه..

.

این تاپیک به جز جنبه ی محترم انتقادش یک نتیجه ی خوب دیگه هم داشت.. اونم اینکه کاربرایی که عنوان فعال گرفتند واقعا لیاقتش رو داشتند و کسایی بودند که کار کردند، وقت گذاشتند و هیچوقت فکر نکردند کسی باید جورشون رو بکشه.. اینرو وقتی پستای اکثر کاربرای فعال رو با بعضی پستای دوستان تازه وارد مقایسه میکنیم راحت میشه فهمید..

در مورد انتخاب و انتصاب مدیران جدید هم ماندانا توضیحات رو دادند..
من توضیحی ندارم تا زمانیکه کاری که بایدانجام بشه، انجام بشه..

برخورد شما اصلاً مناسب نیست دوست من !

عملاً داری به این دوستمون میگی " به تو هیچ ربطی نداره " ، فکر میکنم اگر کمی لحن گفتار تغییر کنه بهتره.

اگر ناراحت هستید که در نقش مدیریت به شما توهین شده یا علیه شما صحبتی شده باید بگم روش های منطقی تری هم هست.
عملاً شما هم مجبور نیستی اینجا مدیر بخش سه بعدی باشی تا اینقدر ناراحت بشی !

Borhan72

خسته‌ی خسته...
من پست های اين 8 صفحه رو نميتونم بخونم... زيادن....
ولی با توجه به پست صفحه اول و عنوان تاپيك و اين حرفا، متوجه شدم كه موضوع چيه و خودم هم به ظعف مديريت اين سايت اعتراض دارم...
من حدودآ دو سال هستش كه عضو اين سايتم....
وقتی عضو شدم، انقدر اين سايت فعاليت داشت و جالب بود كه عاشق اين سايت شدم...
با اينكه خودم زياد فعاليت نميكردم ولی خيلی از مطالب و كارای دوستان لذت ميبردم....
چند وقتی يادم رفته بود كه به اينجا سر بزنم، ولی 4-5 ماه پيش كه دوباره اومدم تو اين انجمن ، واقعآ احساس كردم انجمن مرده...
ديگه از اون صميميت ها، فعاليت ها، و حتی آموزشها و مطالب مفيدش خبری نيست....
به نظرم بايد كاری بكنيد تا مثل بقيه انجمن ها ، اينجا هم دوباره به چرخش بيفته و حيات انجمن ادامه پيدا كنه....
چون اگر به همين صورت پيش بره، همه اينجارو ترك ميكنن...

aghahamidgol2

Active Member
برخورد شما اصلاً مناسب نیست دوست من !

عملاً داری به این دوستمون میگی " به تو هیچ ربطی نداره " ، فکر میکنم اگر کمی لحن گفتار تغییر کنه بهتره.

اگر ناراحت هستید که در نقش مدیریت به شما توهین شده یا علیه شما صحبتی شده باید بگم روش های منطقی تری هم هست.
عملاً شما هم مجبور نیستی اینجا مدیر بخش سه بعدی باشی تا اینقدر ناراحت بشی !

این همه سال که تو مجید آلاین عضو بودم و در کنار دوستان مطلب یاد گرفتم این همه بچه بازی و بحث بی مورد ندیده بودم. حرف Sherlock_Holmes را از دید یک کاربر عمومی ببین نه یک مدیر اتفاقا خیلی هم منطقی گفته ... از حرف ایشون بیشتر این نتیجه حاصل می شه که بیشتر برای وقت نازنین شما نگران هستند که دارید با بحث های کودکانه هدر می دهید.
یکم بیشتر به هدف و موقعیتمان فکر کنیم :rose::rose::rose:

این همه سال که تو مجید آلاین عضو بودم و در کنار دوستان مطلب یاد گرفتم این همه بچه بازی و بحث بی مورد ندیده بودم. حرف sherlock_holmes را از دید یک کاربر عمومی ببین نه یک مدیر اتفاقا خیلی هم منطقی گفته ... از حرف ایشون بیشتر این نتیجه حاصل می شه که بیشتر برای وقت نازنین شما نگران هستند که دارید با بحث های کودکانه هدر می دهید.
یکم بیشتر به هدف و موقعیتمان فکر کنیم :rose::rose::rose:
فقط میتونم بگم متاسفم !

خوب توی این انجمن اگه باشیم که بیشتر وقتمون مسوزه .

حداقل اومدیم اینجا یه نتیجه ای بگیریم نه اینکه سر وقت همدیگه دلسوزی به خرج بدیم .

aghahamidgol2

Active Member
فقط میتونم بگم متاسفم !

خوب توی این انجمن اگه باشیم که بیشتر وقتمون مسوزه .

حداقل اومدیم اینجا یه نتیجه ای بگیریم نه اینکه سر وقت همدیگه دلسوزی به خرج بدیم .

دوست عزیز من ، نمی دونم از چی متاسفی اما به نظرم اینقدر وقتتان باید براتون ارزش داشته باشه که اگه فکر می کنی اینجا به دردت نمی خوره دیگه نیا ، من اگر یک جایی وقتمو تلف می کنه مثل فیسبوک کمتر سر می زنم یا دیگه نمی رم این که سادست !!
اگر هم اینجا اومدید چیزی یاد بگیرید با یکم مهربانی برخورد کردن و منطقی بودن هم یاد میگیری هم یاد می دی ! :rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا