مدیریت ضعیف ، سقوط مجید آنلاین !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
فکر نمیکنید کمی مدیریت انجمن ها ضعیف شده !؟
فکر نمیکنید وقتش شده یک حرکتی بکنید !؟
مجید آنلاین از تمام سایت های خارجی و ایرانی عقب مونده !

خوب یک حرکتی بکنید بد نیست دیگه ...
از نوروز 87 تا الآن حتی یک مسابقه کوچک 3D هم برگزار نکردید.
انجمن ول شده به حال خودش و فقط یه عده هستن که یا پست و تاپیک قفل و باز کنن.
اینقدر همینجوری موند تا آخرش کاربرا مجبور شدن خودشون یه مسابقه Speed Modeling راه بندازن ، اونم که هرچی کردن رسمی نشد.
مدیر انجنمنش اومد گفت " آره ما با شما هستیم ، حمایت میکنیم " بعدش دیدیم همه شاکی ان!
حتی مدیر اون بخش حاظر نشد برای اون مسابقه یک زیر مجموعه در بخشش بزاره.
باور کنین بچه های اون بخش به یک جایزه که زیر آواتارشون بیاد هم راضی ان ، حتماً نمیخواد ولخرجی کنید فلش 2 گیگاباتی بدین! :mad:
از خوشی نیست ما تو ایران یک انجمن فعال نداریم و باید دوستان ایرانی خودمون رو در سایت evermotion و cgtalk پیدا کنیم.
باور کنید همه چیز یک سایت مرجع فروشگاه اینترنتیشو و بخش تبلیغاتش نیست ها !
بخش های دیگه هم قابل رسیدگی هستن ... !!!
اگه هر چند وقت یک بار یک مسابقه برگزار بشه ، از مسابقات کوچک و بزرگ که توی این سایت اکثراً توسط کاربران عادی راه اندازی ، مدیریت و حذف میشوند درست حمایت کنید مطمئن باشید سختی زیادی رو متحمل نمیشید.

امیدوارم مدیران مجید آنلاین رویای پشت میز نشینی مدیران ایرانی در واقعیت رو نداشته باشند که البته از ظاهر امر اینگونه پیداست.
باور کنید اینجا یک سایت اینترنتیه و کسی پشت میز نیست ، پس کمی دل بسوزونید.

پ.ن : از اینکه خیلی تند نوشتم ناراحت نیستم و از کسی عذرخواهی نمیکنم . پاک کردن این تاپیک نشانه عدم توجه شما به کاربران سایت خواهد بود!
حداقل قبل از پاک کردن تاپیک دلیل موجه بیارید.

از کاربران عزیز حداقل انتظار رو دارم از این تاپیک حمایت کنند !

آخرین ویرایش:

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
تاپیک انتقاد هیج موقع بدون جواب قانع کننده برای کاربران بسته یا حذف نشده و یه قول مثال این جا که پی سی ورلد نیست
استفاده از عنوان سقوط ... خیلی برای یه انتقاد هر چند به جا مناسب نیست
صبر کنید مدیران مربوطه پاسخ سوالات شما بدن
ممنون

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من هم کم و بیش موافقم.
انگاری توی سایت البته توی بخش سه بعدی که ما سر می زنیم خبری از مدیر نیست. توجه به سایت و بچه های بخش خیلی کم شده.
مثلا الان ببینید یکی از مدیران بخش سه بعدی ایشون هستن:
اگه یه نگاه به آمار ایشون بندازید می بینید اینو:
آخرین نوشته: یکی از کارای بچه های تو تلویزیون دیدم حالا با اجازه گذاشتن یا نه نمیدنم /!!؟؟ 22 اسفند 1388 18:14
یعنی از 22 اسفند تا حالا ایشون نیومدن توی سایت.
خب این چه مدیریتیه. بابا اگه نمی رسن مدیریت رو واگذار کنند به کسی که وقت سر زدن به سایت رو داشته باشه و بتونه به مسائل رسیدگی کنه. مدیر هر چند هم که خوب باشه وقتی نیست که هیچ فایده ای نداره. بازم یه مدیر ضعیف تر اگه باشه خیلی بهتره.
خواهشا یه تجدید نظر کنید برای انتخاب مدیران جدید تا بخش سه بعدی مجید آنلاین از این سوت و کوری بیاد بیرون. کم کم همه ی حرفه ای های سایت دارن از اینجا دلسرد می شن و میرن.
به امید رسیدگی.

.:. soroosh .:.

Active Member
طبق عادت همیشگیم اول سلام میکنم به همگی.
اگه خاطر تمام دوستان باشه که حتما هست تاپیک های مشابه این تاپیک زیاد داشتیم.
و همیشه یک پاسخ گرفتید و اون هم این بوده که تمام انجمن ها چه ایرانی و چه غیر ایرانی کاربر اصلیشون فقط و فقط اعضاء اون هستن.
مدیران هم جزء عضوهای عادی انجمن حساب میشن. ( با اجازه مدیران محترم البته )
متاسفانه مشکل اصلی انجمن های ایرانی این هست که تمام افراد به هم نگاه میکنن که چرا فلان مدیر حرکتی انجام نمیده یا ...
همیشه گفتیم که مدیران فقط نقش رسیدگی به انجمن ها و مرتبط کردن اونها یا جا به جایی پست ها یا رسیدگی به مشکلات انجمن ها را دارن، اما متاسفانه همه به اشتباه این انتظار را دارید که بیان جلوتون فرش قرمز پهن کنن و باز بزننتون و شما هم فقط از مطالب انجمن استفاده کنید.
حتما باید یک مدیر بیاد و یک مبحث را شروع کنه و ادامه بده ؟!
یا مشکل شما فقط مسابقات هست ؟!
تو همون انجمنی که شما مثال میزنید ( مثلا سی جی سوسایتی ) زمانی که یک مسابقه شروع میشه تمام انجمن را با امضاهاشون و بنر و پیغام خصوصی و ... پر میکنن که فلان مسابقه شروع شده و با قسم و خواهش و ... در یوزرها درخواست میکنن بیان برای شرکت در مسابقه ؟!
یا اینکه یوزرها خودشون به فکر رشد و افزایش توانائیهای خودشون هستن و در این موارد شرکت میکنن و حرکت مثبتی دارن ؟
مدیریت یک انجمن به قدری درد سر و رسیدگی نیاز داره که طرف باید از خیلی از کارهای شخصی خودش بگذره تا بتونه به موارد و مسائل عادی انجمن رسیدگی کنه چه برسه به ...
هیچ وقت نشینید که یکی بیاد و با فشار حرکتتون بده یا پله ها را برای شما بالا بره یا ...
باز هم من به عنوان یک کاربر عادی ( اما شاید با تجربه های مختلف و متعدد ) خدمت دوستان عزیزم میگم که از مدیران توقع نداشته باشید اصلا و تا همینجا که همراه هستن باید کلی هم ازشون تشکر کرد .
مدیران تنها وظیفه رسیدگی به مشکلات و حکم ناظم انجمن را دارن همشون .
نه معلم هستن و نه استاد دانشگاه و یا ...
اینجا معلم و استاد و شاگرد و ... همه اعضاء انجمن هستن حالا گاهی ماندانا خانم میشن استاد و گاهی شاگرد ( امیدوارم البته راضی باشن که ایشون را مثال زدم، چون خودم تا حالا نقش استاد را نداشتم و همیشه شاگرد بودم نمیشد بگم خودم ... )
پس به جای اینکه وقت بزارید و هی بگید که چرا انجمن مدیریت نمیشه یا چرا مسابقه نمیزارید یا چرا فلان انجمن یخ زده یا فلان مدیر چرا تو انجمن نیست یا فلانی چرا تعداد پست هاش کم هست اما عضو فعاله یا فلانی چرا امضاش کوچیکه، اون یکی آواتارش فلانه و ... بیاید وقت بزارید رو مطالب و مباحث مفیدی که میتونه در زمینه گرافیک مطرح بشه که هیچ وقت هم تمومی نداره و میتونه تا ابد ادامه پیدا کنه ...
البته از مدیران محترم هم عذرخواهی میکنم که پا تو کفششون کردم و یه پاسخ کوچیکی به این عزیزان دادم یا بهتر بگم نظر شخصی خودم را گفتم که امیدوارم دوستان هم با من موافق باشن.
ممنون که وقت گذاشتید و پست من را خوندید.
موفق باشید. :rose:

طبق عادت همیشگیم اول سلام میکنم به همگی.
اگه خاطر تمام دوستان باشه که حتما هست تاپیک های مشابه این تاپیک زیاد داشتیم.
و همیشه یک پاسخ گرفتید و اون هم این بوده که تمام انجمن ها چه ایرانی و چه غیر ایرانی کاربر اصلیشون فقط و فقط اعضاء اون هستن.
مدیران هم جزء عضوهای عادی انجمن حساب میشن. ( با اجازه مدیران محترم البته )
متاسفانه مشکل اصلی انجمن های ایرانی این هست که تمام افراد به هم نگاه میکنن که چرا فلان مدیر حرکتی انجام نمیده یا ...
همیشه گفتیم که مدیران فقط نقش رسیدگی به انجمن ها و مرتبط کردن اونها یا جا به جایی پست ها یا رسیدگی به مشکلات انجمن ها را دارن، اما متاسفانه همه به اشتباه این انتظار را دارید که بیان جلوتون فرش قرمز پهن کنن و باز بزننتون و شما هم فقط از مطالب انجمن استفاده کنید.
حتما باید یک مدیر بیاد و یک مبحث را شروع کنه و ادامه بده ؟!
یا مشکل شما فقط مسابقات هست ؟!
تو همون انجمنی که شما مثال میزنید ( مثلا سی جی سوسایتی ) زمانی که یک مسابقه شروع میشه تمام انجمن را با امضاهاشون و بنر و پیغام خصوصی و ... پر میکنن که فلان مسابقه شروع شده و با قسم و خواهش و ... در یوزرها درخواست میکنن بیان برای شرکت در مسابقه ؟!
یا اینکه یوزرها خودشون به فکر رشد و افزایش توانائیهای خودشون هستن و در این موارد شرکت میکنن و حرکت مثبتی دارن ؟
مدیریت یک انجمن به قدری درد سر و رسیدگی نیاز داره که طرف باید از خیلی از کارهای شخصی خودش بگذره تا بتونه به موارد و مسائل عادی انجمن رسیدگی کنه چه برسه به ...
هیچ وقت نشینید که یکی بیاد و با فشار حرکتتون بده یا پله ها را برای شما بالا بره یا ...
باز هم من به عنوان یک کاربر عادی ( اما شاید با تجربه های مختلف و متعدد ) خدمت دوستان عزیزم میگم که از مدیران توقع نداشته باشید اصلا و تا همینجا که همراه هستن باید کلی هم ازشون تشکر کرد .
مدیران تنها وظیفه رسیدگی به مشکلات و حکم ناظم انجمن را دارن همشون .
نه معلم هستن و نه استاد دانشگاه و یا ...
اینجا معلم و استاد و شاگرد و ... همه اعضاء انجمن هستن حالا گاهی ماندانا خانم میشن استاد و گاهی شاگرد ( امیدوارم البته راضی باشن که ایشون را مثال زدم، چون خودم تا حالا نقش استاد را نداشتم و همیشه شاگرد بودم نمیشد بگم خودم ... )
پس به جای اینکه وقت بزارید و هی بگید که چرا انجمن مدیریت نمیشه یا چرا مسابقه نمیزارید یا چرا فلان انجمن یخ زده یا فلان مدیر چرا تو انجمن نیست یا فلانی چرا تعداد پست هاش کم هست اما عضو فعاله یا فلانی چرا امضاش کوچیکه، اون یکی آواتارش فلانه و ... بیاید وقت بزارید رو مطالب و مباحث مفیدی که میتونه در زمینه گرافیک مطرح بشه که هیچ وقت هم تمومی نداره و میتونه تا ابد ادامه پیدا کنه ...
البته از مدیران محترم هم عذرخواهی میکنم که پا تو کفششون کردم و یه پاسخ کوچیکی به این عزیزان دادم یا بهتر بگم نظر شخصی خودم را گفتم که امیدوارم دوستان هم با من موافق باشن.
ممنون که وقت گذاشتید و پست من را خوندید.
موفق باشید. :rose:

نخیر آقا از این خبرا نیست !
کسی منتظر فرش قرمز نیست.
اگه شما یک نگاهی به تاپیک speed modeling بندازی , متوجه میشی من چی میگم.
تاپیکی که چندماهه توسط چندتا کاربر راه افتاده و چندتا کاربر دور هم به سختی و بدبختی نگهش داشتن.
به خاطر همون تاپیک و عدم رسیدگی مدیرا به اونجا تا الآن 2 تا اعضای فعال بخش سه بعدی از سایت مجید آنلاین خداحافظی کردن.
بهتر نیست کمی هم شما طرف کاربران باشید !؟
همون سایت های خارجی که میفرمایید ، هفتگی مسابقه speedmodeling رسماً برگزار میکنند و البته ماهانه و سالانه مسابقات زیادی دارند که اگه بیشتر توجه کنید حتماً میبینید.
به نظر من گویا ما کاربرا باید برای مدیرا فرش قرمز پهن کنیم تا بیان یه مسابقه بزارن ، که البته این اواخر گویا فرش قرمز هم کارساز نیست! :lol:
من دلم برای سایت های فارسی زبان میسوزه ، فقط همین !
وگرنه تا الآن اونچیزهایی که از بچه های cgtalk و cgarch و ... یاد گرفتم صدها برابر چیزهایی بوده که تو مجید آنلاین دیدم !:sad:

.:. soroosh .:.

Active Member
خب ببین دوست عزیز :
شما اگه فقط مشکلتون این هست که تاپیک مسابقه را باید یک مدیر ایجاد کنه که بگید ... !!!
تاپیک مسابقه ایجاد شده حالا یا توسط مدیران یا اعضاء، اینکه چرا اعضاء فعال نیستن به مدیرا ربطی نداره دوست من.
شما مثلا تو همون سایت سی جی سوسایتی که میری بخش wip را نگاه کن ... به سرعت آپدیت میشه ...
به نظرت چرا ؟ مدیرا جایزه میدن یا ...
به نظرتون انجمن های ایرانی فقط بخش مسابقشون میلنگه ؟!
این انجمن با تمام کاستی هایی که داره هنوز اگر هم نخوایم بگیم بهترین اما یکی از بهترین انجمن های تخصصی فارسی زبان هست.

اما من هم نمیگم که مدیران بی تاثیر نیستن در روند کاری انجمن، اما ۹۹ درصد از فعالیت انجمن دست خود یوزرهاست .
به هر حال من گفتم که فقط نظر شخصیم بود و حتما دوستانی هستن که با نظرات من مخالفن و من هم به نظراتشون احترام میزارم.
تا ببینیم مدیران انجمن چه نظری در این مورد دارن ...

هر چند که من جز گروه برو بچه های 2 بعدی کارم اما لازم دونستم این مطلب رو بیان کنم.

توجیه نکنید و دلیل نیاورید(برایان تریسی _کتاب هدف)

یکی از مشکلات جهانه سومیا اینه که بجای اینکه مسائل رو حل و فصل کنند و نقاط ضعف رو پوشش بدن مرتب به فکره توجیه کردن هستن و حتی برای توجیه خود دلیل هم میارن.

من فک می کنم چیزی که ما باید توی این انجمنهای ایرونی یاد بگیریم آموزش فلان نرم افزار نیس بلکه ما باید یاد بگیریم که مسئولیت پذیر باشیم و تعهدی که بر دوشمون هس رو انجام بدیم تا بتونیم با تیم حرکت کنیم.

من خودم تا حالا چندین بار با برو بچه های اینترنی تیم تشکیل دادیم اما به دلیل فقدان این طرز تفکر هیچ کدوم پای تعهد خودمون وانستادیم و تیم از هم پاشیده.

امیدوارم از حرفام رنجیده خاطر نشده باشید.

30min

Banned
با سروش حد زیادی موافقم .
اما یک نکته هست اون هم تعریف مدیر و ناظم در انجمن هستش .
شما این مدیر که در این انجمن هستش رو نمیتونید با مدیر در دنیای واقعی مقایسه کنید .
شاید بشه گفت مدیر کل سایت وضیفه رسیدگی و نظارت و مدیریت رو بر عهده داره .
ناظم انجمن هم همونطور که مشخصه وظیفه حفظ نظم و تلاش برای ایجاد انجمن منظم رو وظیفه خودش میدونه .
حالا مدیران چرا بخش بندی شدن ؟! یک مدیر فلش یکی مدیر فتوشاپ یکی مدیر سه بعدی و .... .
مطمئنا با تخصصی که در این رشته دارن و با نظر مدیریت کل .
حالا وظیفشون چیه ؟!
مطمئنا یکی از وظایف همین رسیدگی به پیشنهادات کاربران در بخش مربوطه هستش .
مثلا این رسیدگی در مورد مسابقه SpeedModeling رخ نداد در حالی که به نظرم خیلی ساده میشد با مهم کردن این تاپیک یا تبلیغاتی برای این تاپیک بچه ها رو تشویق به شرکت در این مسابقه کنن .
به نظر من در حال حاضر در این انجمن این مدیران بخش دو بعدی هستن که دارن فعالیت مفیدی میکنن و حضور فعال دارن که یکی از ارکان مدیریت هستش .
باز هم تاکید میکنم که مدیریت در دنیای مجازی قابل مقایسه با مدیریت در دنیای واقعی نیست چون در دنیای واقعی مدیران یک سری زیر دست و پرسنل دارن و مسئولیت هماهنگی و مشخص کردن وظایف اونها رو دارن البته این در حالی است که پرسنل زیر دست منافعی مثل حقوق دارن اما در دنیای مجازی یا همین فروم مدیریت باید تعریف متفاوتی داشته باشه .
مطمئنا نباید مسئولیت مدیران به پاسخگویی به سئوالات و همینطور حذف و انتقال و قفل و Bann و مسائلی مثل این باشه که به نظرم در حوضه وظایف ناظم انجمن هم هست .
امیدوارم نتیجه خوبی داشته باشه این تاپیک .
موفق باشید .

Farrokh

Active Member
من حمایت های خوبی رو از مدیران این سایت دیدم

ولی فکر می کنم این مساله که مدیران منفعتی از مدیریت نمی برند یه مقدار کیفیت کارشون و میزان علاقمندیشونو پایین می بره
این در حالی هست که فوروم های جهانی اساسا مدیرانشون رو استخدام می کنند

شاید بشه روی این مساله فکر کردو با توجه به امکانات انجمن مزایای بیشتری رو به مدیران داد و مدیران موفق رو طی مراسمی معرفی و تشویق کرد و توی هر بخشی تعداد بیشتری مدیر گذاشته بشه

من هم قبول دارم
واقعا حیفه
این انجمن پتانسیل بسیار بالایی برای پیشرفت داره و می تونه با مدیریت صحیح و هدفمند در عرصه ی گرافیک پیش گام و نو آور باشه

موفق باشید

فک می کنید چرا باید یه مدیر توی این انجمن مدیر باشه با وجود اینکه حقوقی نمی گیره؟

آیا کسی یه نفر رو مجبور به انجام این کار می کنه؟؟

چرا یه مدیر در دنیای مجازی با دنیای واقعی فرق داره؟ آیا فقط پرسنل باید باشن تا یه مدیر معنا پیدا کنه؟

ایا واقعا توی یک انجمن یه مدیر سودی نمی بره؟ آیا یه مدیر به خاطر خدا توی یه انجمن مدیرت می کنه؟

هر وقت که بشه به این سوالات جواب قانع کننده ای داد شاید اون موقع بشه گفت که یه نفر سعی داره خودش رو تبرعه کنه یا حق با اونه؟

مشکل اینجاس که توی دنیای واقعی هم بازم می شه توجیه کرد، ینی اگه غیره این بود وضعیت اینی نیود که الان هست.

Xkaliv

New Member
به نظر من مدریت کاملا اختیاریه ! فروم مجید آنلاین یکی از معروف ترین انجمناس ... مدیریت توش یه نوع افتخار محسوب میشه...کسی که این افتخار و مسئولیت قبول میکنه باید بخاطر علاقه ای که به انجمن داره فعالیت کنه نه چیزای دیگه !

دنیای مجازیو با دنیای واقعی یکی نبینید !

majideptp

Member
من به این دوستمون یه پیشنهاد میکنم. شما ببین برای اینکه به عنوان مدیر بخش خودت انتخاب بشی چه مراحلی رو باید طی کنی.

اون مراحل رو طی کن . انشاالله وقتی مدیر شدی مدیریت رو به بقیه یاد بده.

هر مدیری بالاخره نواقصی تو کارش داره. هیچ کس کامل نیست. بهتر بود این مسائله رو با خود مدیر مطرح میکردی. قسم نخورده که تمام وقت و انرژی خودش رو بای من و شما بزاره اگر کم کاری داره حتما مشکلی داره.

نکنه انتظار داری اینجا هم مثل اداره جات بیرون تا یه مدیر سرما میخوره فوری یکی دیگرو بزارن جاش بشینه.

خیلی مسابقه دوست داری؟ خوب من با اجازه مدیریت سایت شمارو معاون بخش خودت معرفی میکنم. یه دوئل بین بچه های 3d راه بنداز اونرو مدیریت کن یاد بده به بقیه.

به قول دوستمون اگه ضعفی میبینی دنبال علت و حلش باش.

سرو کله زدن با هزار تا فکر و نظر و انتقادو ... (البته بدون خسته نباشید گفتن) و از همه بدتر راضی نگه داشتن همه اونا از پنچری قطار گرفتن سخت تره.

الحمدالله همه میتونن پست بزنن یه پست مسابقه میزاشتی یه جایزه هم میزاشتی هنرتون رو به رخ همه میکشیدیت

از سارا هم میخواستیم کارت رو تا برای همیشه بزاره تاپ گالری.

کار نشد نداره.

البته خوب حقم داری مجید آنلاین انتظارات همه رو بالا برده اما بر آورده کردن این انتظارات به عهده مدیریت نیست. این سایت با معلومات اعضاء جون گرفته و پیشرفت کرده حالا اگه خیلی عذاب وجدان گرفتی از بهترین های 3d شو و نزار کسی از اینجا بره.

دوستمون حرف قشنگی نوشته :توجیه نکنید و دلیل نیاورید امسال سال کار مضاعف مثلا بیشتر تلاش کنیم:)
همه این حرف ها یه طرف اما مدیر بخش3d اگر واقعا مشکلی در راهبری بخش دارید شاید این مشکل موقتی باشه من نمی دونم (مطمئنا شکی در توانایی شما نیست که اگه اینطور بود اصلا مدیر انتخاب نمی شدید) شاید بهتر باشه اینجور مواقع زیر امضاتو ن بنویسید (مدتی نیستم - مسافرتم یا هر چیز دیگه) تا اعضاء اتهام کم کاری نزنن.

اگرچه من به شخصه از انتقاد این دوست حمایتی نمیکنم اما مطمئناً مشکلی هست که معترض شدن. حالا واقعا مشکل مسابقه و جایزه هاشه یا چیزه دیگه الله و اعلم و خود شما می دونی و این دوستمون.

در کل با نظرات سیمین و سروش موافقم

Mandana

Active Member
البته مدیر جدید باسه بخش سه بعدی انتخاب شده و قرار بود امروز یا فردا دسترسی ایشون بعنوان سورپرایز باز بشه:green:در مورد مدیران کاملن باهاتون موافقم نوید جان که فرصت نمی کنه سر بزنه ایمان هم که بی انصافی نکنید، خداییش قبل از اینکه مرخصی بگیره واقعن همه جوره بچه ها رو ساپورت می کرد.العان هم با وجود اینکه مرخصی گرفته و عملن می توننه بنکلن سایت نیاد، اما بازم احساس مسئولیت می کنه و به سایت سر می زنه( هر چند خیلی کمتر ولی باز هم میگم چون مرخصی گرفته همین مقدار هم لطفشو می رسونه)
حقیقتش اینکه انتخاب مدیر باسه بخش سه بعدی انتقدر به درازا کشید این بود که انتخابها خیلی زیاد بود و واقعن نمیشد راحت تصمیم گرفت.
اما در مورد بخش اسپید مدلینگ باهاتون مخالفم.اون بخاطر مدیریت نیست.ببینید توی سی جی تاک که مسابقه های هفتگی برگزار میشه کدومش جایزه داره؟هیچ کدوم
اما خیلی از بچه هایی که می گفتن اسپید مدلینگ رو ساپورت نمی کنیم، بخاطر این بود که می گفتن باسش جایزه در نظر بگیرید
براییک هفته، دو هفته یا یک ماه میشه جایزه ای هر چند کوچیک باسش در نظر گرفت اما مطمئنم هم نظرید که برای مدت طولانی نمی تونه این کار انجام بشه
اگر هم مشکل مهم کردن مبحث بود، خوب بجای مدیران بخش سه بعدی میشد به می بگید، مهم کردن مبحث کار سختی نبود:wink: ولی مشکل اینجاست که دائم سعی می کنیم بهانه ای برای عدم فعالیت کاربران پیدا کنیم
نمیگم حرفهاتون راجع به کم فعالیت کردن مدیران بخش سه بعدی رو قبول ندارم.دلیلشو هم توضیح دادم
دسترسی نوید جان هم با اجازه اش برمیدارم...شرلوک هم که قبلن اطلاع داده باسه نیومدنش
و اگر با حرفهاتون موافق نبودم مطمئنن به دنبال مدیر جدید باسه انجمن سه بعدی نبودیم
ولی در مورد اسپید مدلینگ حرفهاتونو قبول ندارم.اینکه بچه ها خودشون تمایلی به شرکت در اون مسابقه ندارن واقعن تقصیر مدیر نیست
شرایط اسپید مدلینگ با مسابقه هفتگی سی جی تاک چه فرقی دارن؟ البته سی جی تاک هیچ وقت موضوع خاصی نذاشته و باسه همین همه بچه ها می تونن شرکت کنن راحت.ولی باسه اسپید مدلینگ خود زننده ی تاپیک موضوع انتخاب کرد و هر سری از روی جسم خاصی مدلینگ انجام میشه
تا اینجاش مشکلی نداره ولی می که بر فرض تابحال ساعت یا یخچال مدل نکردم، یک دفعه اومدم توی مسابقه شما شرکت کنم دیدم اصلن موضوعش با حیطه فعالیتم جور در نمیاد و بیخیال شدم:green:
ببینین شما با انتخاب موضوع عملن تعداد افراد شرکت کننده رو به نصف کاهش دادین.ینی نصف افرادی که می تونستن شرکت کنن بخاطر اینکه حیطه فعالیتشون چنین چیزی نیست بیخیال شرکت در این مسابقه شدن
از اون تعدا نصف باقیمونده هم، تعداد کمی حاضرن بدون جایزه وقت بذارن و هفته ای یک مدل درست کنن که شاید تا آخر عمرشون به دردشون نخوره.چون بهر حال الحمد لله انقدر آبجمت های آماده مشابه باسه ساعت، یخچال و آباژور زیاد هست که دیگه فکر نکنم هیچ سه بعدی کاری در حالت دیفالت بشینه وقت بذاره باسه مدل کردن اینها
هر قسمت حرفم غیر منطقی هست خوشحال میشم جواب منطقی اش رو بشنوم
مورد دوم دلیل کم شرکت کردن بچه ها اینه که میخوان حتمن اتفاق خاصی بیافته بعد مسابقه.در سایت های دیگه، مسابقات مشابه فقط با هدف تعیین سطح کاربرا باسه خودشون برگزار میشه.نه از کاپ خبری هست نه جوایز نقدی و غیر نقدی
و الا می با همین مدیریت ضعیفم هم یک مدت لینک اسپید مدلینگ رو توی امضام گذاشته بودم.ولی باز هم میگم تا خود کاربران نخوان نمیشه مسابقه رو ادامه داد
می خودم هم اگر خاطرتون باشه چیزی شبیه این تاپیک زده بودم و هر هفته خودم رو ملزم می کردم یک مدل کامل کنم.اما ازش هیچ استقبالی نشد.بنابراین باید قهر کنم یا دلخور بشم یا بگم مدیریت ایراد داره؟
بیخیال شدم و تاپیک اش رو پاک کردم و خودم به تنهایی هر هفته باسه خودم مدلینگ می کنم و بیخیال بقیه شدم.
در مورد عدم فعالیت بچه ها واقعن کاری از دست مدیر بر نمیاد.این خود یوزرها هستن که باید دست به دست همدیگه بدن و جریان رو منطقی جلو ببرن.
درسته شاید مدیریتم ضعیف باشه ولی فقط مسئولیت کارهایی که می تونستم انجام بدمو ندادم رو بر عهده می گیرم.مسئولیت کارهایی که از حد توانم خارج هست رو نوچ:green:
باز هم میگم بیس مسابقه اسپید مدلینگ کمی دچار تناقض هست.اگر موضوع آزاد باشه شرط می بندم ( شرطبندی شرعی البته
40nkitg.gif
) که تعداد مسابقه دهندگان دو برابر میشه
دیگه این بستگی به خود شماها داره می تونین کمی انعطاف نشون بدین یا همچنان تقصیر ها رو بر گردن یک شخص خاص بندازین
4zul1t.gif

ببخشید زیاد حرف زدم اما ترجیح دادم مسائل رو روشن کنم تا این وسط کسی از کسی نرنجه.
موفق بباشین:rose:

majideptp

Member

نخیر آقا از این خبرا نیست !
کسی منتظر فرش قرمز نیست.
اگه شما یک نگاهی به تاپیک speed modeling بندازی , متوجه میشی من چی میگم.
تاپیکی که چندماهه توسط چندتا کاربر راه افتاده و چندتا کاربر دور هم به سختی و بدبختی نگهش داشتن.
به خاطر همون تاپیک و عدم رسیدگی مدیرا به اونجا تا الآن 2 تا اعضای فعال بخش سه بعدی از سایت مجید آنلاین خداحافظی کردن.
بهتر نیست کمی هم شما طرف کاربران باشید !؟
همون سایت های خارجی که میفرمایید ، هفتگی مسابقه speedmodeling رسماً برگزار میکنند و البته ماهانه و سالانه مسابقات زیادی دارند که اگه بیشتر توجه کنید حتماً میبینید.
به نظر من گویا ما کاربرا باید برای مدیرا فرش قرمز پهن کنیم تا بیان یه مسابقه بزارن ، که البته این اواخر گویا فرش قرمز هم کارساز نیست! :lol:
من دلم برای سایت های فارسی زبان میسوزه ، فقط همین !
وگرنه تا الآن اونچیزهایی که از بچه های cgtalk و cgarch و ... یاد گرفتم صدها برابر چیزهایی بوده که تو مجید آنلاین دیدم !:sad:

هیچ تایپیکی توسط مدیرا حفظ نمیشه و از بین نمیره این کاربرا هستند که اون مبحث رو زنده نگه میدارن یا با عدم فعالیت توی اون خود به خود فراتموش میشه. اینکه من کار نمیکنم تقصیر مدیر هستش؟

راستی از بچه های cgtalk و cgarch و ... چی یاد گرفتی به منم یاد میدی؟!!!!

گفتی که آدم دلسوزی هستی پس چیزایی رو که یاد گرفتی یاد بده مفت و مجانی
من فقط دوران دانشگاه و برای پاس کردن درسم 3D کار کردم خیلی ابتدایی خوشحال میشم من رو به اوج برسونی:rose:

Mandana

Active Member
در مورد حقوق مدیران هم تا حدی موافقم و تا حدی مخالف.
هرسری دوستان میگن چرا وقت و اعصابت رو روی سایتی میذاری که بازدهی مادی برات نداره بهشون میگم لینک اولین کاری که توی انجمن گذاشتم رو با کارهای العانم مقایسه کن.هفت سال پیش که اینجا اومدم نمی دونستم سه بعدی چیه.نمی دونستم اصلن طراحی سایت با فتوشاپ امکانپذیره و حتی کارهای دو بعدیم هم که العان میبینم لبخند می زنم
درسته خودم هم سعی کردم پیشرفت کنم.ولی واقعن 70% اطلاعاتی که العان دارم رو از مجید آنلاین کسب کردم و یکجورایی مدیونم به این سایت و معتقدم اگر من حاضر نباشم اطلاعاتم رو با بقیه اشتراک بذارم، بقیه هم حاضر نیستن اطلاعاتشونو در اختیارم بذارن
برای همین اگر با وجود عدم منفعت مادی فحش شنیدم یا اعصابم خورد شد یا وقت گذاشتم، برای این بوده که حس کردم لازمه دین ام رو به سایت ادا کنم.برای اینکه 90 درصد دوستهایی که دارم ازین سایت پیدا کردم.برای اینکه بهترین دوستی که دارم رو ازین سایت پیدا کردم و هزاران دلیل دیگه
همیشه هم به افرادی که متقاضی مدیریت بودن گفتم، اگر یک منطق غیر مادی برای مدیریت نداشته باشید، هفته ی دوم جا می زنید
خیلی از مدیرانی که العان با وجود اینهمه شرایط سخت و عدم در آمد وقت میذارن برای اینه که سایت براشون ارزش داره.اطلاعاتش ارزش داره و دوستهایی که اینجا یافتن با ارزشه
ولی گفتم و بازم میگم، حداقل در حال حاضر امکان استخدام مدیران نیست.طبیعیه وقتی امکانش باشه مجید هم ترجیح میده برای وقتی که مدیرها اینجا میذارن علاوه بر قدردانی و ارزش معنوی، ارزش مادی هم قائل بشه:wink:
موفق بباشین:rose:

30min

Banned
البته مدیر جدید باسه بخش سه بعدی انتخاب شده و قرار بود امروز یا فردا دسترسی ایشون بعنوان سورپرایز باز بشه
مانی اقلا به خودم میگفتی بفهمم مدیرم ! :lol:
دوستان من همیشه خودم یک سمت این بحث ها هستم اما اومدم برای تلطیف اوضاع هم که شده دعوت کنم ازتون که به Profile مانی برید و آمار رو بزنید و مبحث های آغاز شده توسط مانی رو از Last شروع کنید به خوندن ! :wink:
خیلی باحال بود پاپیون ! :rose:
این اسپم نیست ها پاکش نکنید .

من به شخصه در مورد یک انجمن فکر میکنم یکی از مهمترین عواملی که میتونه باعث بشه یک انجمن فعال بشه مسابقات هستش که انشالله با روی کار اومدن رئیس جمهور ! اوووووووو ...... ببخشید مدیر جدید ! :wink: انشالله سایت سرحال ترم میشه .
موفق باشید .

هیچ تایپیکی توسط مدیرا حفظ نمیشه و از بین نمیره این کاربرا هستند که اون مبحث رو زنده نگه میدارن یا با عدم فعالیت توی اون خود به خود فراتموش میشه. اینکه من کار نمیکنم تقصیر مدیر هستش؟
راستی از بچه های cgtalk و cgarch و ... چی یاد گرفتی به منم یاد میدی؟!!!!

گفتی که آدم دلسوزی هستی پس چیزایی رو که یاد گرفتی یاد بده مفت و مجانی
من فقط دوران دانشگاه و برای پاس کردن درسم 3D کار کردم خیلی ابتدایی خوشحال میشم من رو به اوج برسونی:rose:

دوست عزیز اولاً باید بگم من در اوج نیستم که بخوام شما رو به اوج برسونم !
اما باورتون میشه تمام چیزهایی که یاد گرفتم تنها با صرف یک روز وقت توی فروم cgtalk و evermotion بود !؟
باورتون میشه وی ری رو یک یکی از اعضای خیلی با مرام سایت cgtalk برام توضیح داد و کاملاً هرچی بلد بود رو بهم گفت!
رندر هام هر کدوم یک ساعت طول کشید ولی بعد از اون نیم ساعت مکالمه زمان رندرهام رفت زیر 15 دقیقه و کیفیتش هم دوبرابر شد !؟
تفاوت این سایت ها رو میبینید ؟
من مسئول آموزش به شما نیستم ، هرکسی هرچقدر زحمت بکشه همونقدر یاد میگیره.
دلسوزی من هم عملاً این نیست که بیام به شما آموزش بدم ، هرچند که تا حالا به امثال شما خیلی هم یاد دادم با اینکه خودم هنوز چیزی بلد نیستم اما همونقدر که میدونم به نظرم میتونه به بقیه کمک کنه.
ما توی مشهد داریم به بچه هایی که عضو یک موسسه خیریه هستند به صورت رایگان با امکانات خودمون انیمیشن از صفر رو یاد میدیم ، هرچند که این چیزا گفتن نداره و تمام زحمات این پروژه به دوش دوست زحمت کش من هست و من کاره ای نیستم اما در همین حد میتونم بهتون بگم.
اگه قراره شما اینجا من و هدفم رو به تمسخر بگیرید پیشنهاد میکنم تاپیک پاک بشه.

در ضمن برای اون دسته از دوستانی که دائم دارن دلیل میارن که مدیرا هیچ مشکلی ندارم یک توصیه ای دارم ؛ به جای دلیل بر درست بودن به فکر حل مشکل باشید!
من از شخص خاصی اسم نبردم و به کسی توهین نکردم پس ناراحت نشید.
اینکه تند صحبت میکنم دلیلش اینه که اگه در غیر این صورت باشه توجهی نمیشه!

متاسفانه اینجا همه دم از روشن فکری میزنن و اعتقاد دارن انتقاد پذیرن و با آغوش گرم پذیرای صحبت ها هستن ولی وقتی حرف میزنیم میگن خوب بیا به ما هم مجانی مکس یاد بده :lol:

تاپیک رو در راه درست ادامه بدید و خواهشاً دوستان اسپم ندن ، هدف من نتیجه گیری مثبت هست . مطمئن باشید اگر هدفی غیر از ارتقاء سطح کیفی مجید آنلاین نداشتم هیچ وقت این تاپیک رو نمیزدم تا مجبور نباشم با امثال این دوستمون بیخود بحث کنم.

از تمام دوستانی که از تاپیک حمایت کردن ممنونم ! :rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا