مدیریت سایت

rpf

Member
با سلام من می خواهم سایتم مثل سایت زیر باشد لطفا کمکم کنید..
www.daejanggeum.org
یعنی دارای نظر سنجی..ایجاد کاربر جدید توسط رئیس..ورود کاربر..و یک صفحه admin برای مدیریت سایتم باشد..
باید از چه سیستم مدیریت محتوا استفاده کنم؟؟؟یعنی وقتی که مطالبم را می نویسم خودش مثل وبلاگ پشت سر هم قرار بده:eek::eek:

با تشکر:D:D:twisted:

shirini_forush

Well-Known Member
تمام سیستم های میریت محتوی به همین منظور تولید شدن.
خیلی از اونا مجانی هستن و خیلی هاشون هم پولی.
بستگی داره محتوا ی شما چی باشه.
مثلا اگر قراره سایتت وبلاگ باشه:
text-pattern
word press
expression engine
movable type
.net press
و...
اگر قراره یه سایت با امکانات انجمن و دانلود سنتر و تقریبا تمام امکانات ممکن داشته باشی:
joomla
modx
php nuke
.net nuke (dnn)
mambo
بقیه نگارش های nuke
و...

• Like
Reactions: MDP

TNZ187

Member
سلام
می دونم که حق همه است که سوال کنن و توقع جواب هم داشته باشند ، ولی توی بخش مربوطه . این جا محل سوال و جواب درباره برنامه نویسی وب و sql server با زبان های دات نت و ورژنها مایکروسافته . سوالی که مطرح شده و جوابی که داده شده دقیقا با همین نام یک انجمن عمومی و چند انجمن اختصاصی داره .
البته باز هم معذرت می خواه ولی این جوری سهل انگاری هاست که باعث می شه ( البته بلا نسبت سوال شما ) سطح فروم پایین بیاد و افراد حرفه بیشتر از دو هفته توی فروم فعالیت نکنند . :sad:

aramdreamss

Member
نه بابا چرا داري بازار ما رو به هم ميزنيد؟
نا سلامتي اينجا همه Asp.net كارند ها!!!
چرا PHPNuke? اگه دنبال سيستم مديريت محتوا ميري(نرو:cry:!!)برو يخه DotNetNuke رو بگير كه
در نوع خودش خيلي خيلي توپــــــــــــه!!

rpf

Member
جواب

تمام سیستم های میریت محتوی به همین منظور تولید شدن.
خیلی از اونا مجانی هستن و خیلی هاشون هم پولی.
بستگی داره محتوا ی شما چی باشه.
مثلا اگر قراره سایتت وبلاگ باشه:
text-pattern
word press
expression engine
movable type
.net press
و...
اگر قراره یه سایت با امکانات انجمن و دانلود سنتر و تقریبا تمام امکانات ممکن داشته باشی:
joomla
modx
php nuke
.net nuke (dnn)
mambo
بقیه نگارش های nuke
و...

با سلام خدمت همه شما:
من هم می دانم که مدیریت محتوا زیاد است و جای این سئوال اینجا نیست...
ولی من می خواستم بدانم که این سایت daejanggeum از چه سیستم برنامه نویسی استفاده می کند؟؟؟؟

با تشکر:cool::cool:

rpf

Member
چی شد چرا جوابم را ندادید...فکر کنم سیستم اون سایت asp باشه....من چگونه می توانم از این سیستم استفاده کنم؟؟؟؟
( البته اگر با این سئوال من حرفه ای ها از انجمن نروند):D

mozakhraf

Member
یه سوال:من حتما باید یک سایت از اول با این سیستم ها طراحی کنم یا میتونم همون سایت خودمو با لین سیستم ها مدریریت کنم؟

aramdreamss

Member
دوست عزيزم من در جريان طراحي سايت قرار داشتم.
دامنه آي آرش رو هم من طراحي و برنامه نويسي كردم.هرچند بعدا حذفش كردم(دند).
اين سيستم كلا با Asp.net، و كلا مبتني بر بانك اطلاعاتي هستش.هر جا مشكل داشتي بگو من كمكت ميكنم.

تا بعد...

rpf

Member
چرا هیچ کس نیست که جواب ما رو بده...:mad::mad:
لطفا یک کمکی به من بکنید و بگویید که چگونه می توانم از سیستم asp که در سایت daejanggeum آمده است استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟:D

جدیدترین ارسال ها

بالا