مدیریت این سایت

teamnet

Member
با سلام و خسته نباشید به همگی

دوستان می خواستم بدونم مدیریت محتوای این سایت چی هستش و از چه زبانی استفاده می کنه و ایا میشه فری پیداش کرد ..؟

راهنمایی کنین ..

www.alef.ir

www.fardanews.com

با تشکر از شما

YTERROR

Active Member
پی اچ پی از اینا زیاده اگه خواستی از طریق پیام خصوصی بفرست البته فریش زیاد قوی نیست

novinpardaz

Member
alef.ir که داره از joomla استفاده می‌کنه .

ولی فردا نیوز رو نمی دونم ولی سیستم های زیادی هست که باهاش میشه خبرگزاری راه اندازی کرد.
خواستی پیغام بزار لینک بدم.

novinpardaz

Member
برای مشخص شدن موضوع :

برای مشخص شدن : http://alef.ir/administrator را بزنید تا وارد بخش ورود مدیر شوید.

سایت فردا نیوز هم به گفته YTERROR از احتمالا از MT استفاده کرده.

teamnet

Member
دوستان عزیز با تشکر از شما می خواستم بدونم در صورتی که fardanews ام تی باشه هزینه راه اندازی یه همچین سیستمی چقدر تموم میشه با توجه به اینکه به یه قالب و کمی انگولک نیاز داره

مرسی از راهنمایی دوستان عزیز

novinpardaz

Member
يه همچين سايتي رو اگه بخواي راه اندازي بكني من برات انجام مي‌دم البته با mambo البته با گرفتن هزينه !

آخرین ویرایش توسط مدیر:

YTERROR

Active Member
لطفا قیمت ندید در فروم بصورت پیام خصوصی قیمت خود را رسال کنیدسایتی مثل این سایت امکاناتش محدوده

اگه یک سایت خبری می خواید من یک اپرتال واسه سایتهای خبری نوشتم که خیلی کمتر از این حرفا براتون در میاد در صورت تمایل از طریق پیام خصوصی تماس بگیرید تا نمونه کارها و دمو رو نشونتون بدم

S4DEGH

Well-Known Member
ببينيد سيستم هاي خبري خيلي زيادن ولي به قول عادل پوليش خب طبيعتا بهتر هست !

خود من دارم روي يك پرتال خبري آجاكس كار ميكنم كه بزودي وارد بازار ميكنمش ..... !! كه از 100 تاي اين پرتال هاي خبري كه الان داره استفاده ميشه قوي تر و سر تره !

جدیدترین ارسال ها

بالا