Amir.Mansoury
Member
مدیرانMybboard.ir ، سلام و خسته نباشید من را بپذیرید. از اینکه جوابگوی مشکلات در انجمن خودتان نیستید من از شما معذرت میخوام.
من به عنوان یک نماینده از طرف کسانی که از mybb استفاده میکنند ، از شما چند گله و چند پیشنهاد دارم که امیدوارم انتقاد و
پیشنهاد منطقی را بپذیرید و به آن در راستای بهتر شدن انجنمن های پارسی زبان عمل کنید.
همانطور که میدانید mybb دارای کاربران فارسی زبان بسیاری است پس این را بدانید که بر روی دوش شما به عنوان مرجع فارسی ، مسولیت بزرگی سنگینی میکنه.
اما اصل مطلب :
همانطور که دوستان میدانند ، ما 2 مرجع فارسی برای این سیستم نداشتیم. یکی وب شهر بود که واقعا کارش درست بود و دیگری شما.
العان که وب شهر دیگه فعالیتی نمیکنه پس شما باید جوابگوی کاربران بیشتری باشید.
دوستان عزیز فارسی سازی شما مشکل دارد
البته نه اون مشکلی که شما میگید.
چرا شما ناتتد وب شهر کل سیستم را آماده نصب نمیکنید؟
وب شهر دارای نصب فارسی است.
دارای کنترل مدیرفارسی است.
کلا همه چیزه این فروم فارسی بود.
با اینکه دیگه فعالیت نمیکنه ولی هنوز از بیشترین محبوبیت نسبت به شما برخوردار است.
من شما شما خواهش میکنم
به عنوان یک دوست ، شما هم mybb را مانند وب شهر ارائه دهید تا اینقدر کاربران دچار
مشکل و از هم گسیختگی نشوند.
پیشاپیش از شما و مخصوصا مدیریت وب شهر متشکرم . امیدوارم همیشه موفق باشید.
همچنین برای شما و دیگر کاربران ، آخرین نسخه از انجمن وب شهر را پیوست میکنم تا بیشتر با وب شهر و تفاوت های
آن پی ببرید.
همچنین اگر مدیران وب شهر خواستار فعالیت 2 باره هستند ، اینجانب از لحاظ Support آنها مشکلی ندارم
لینک دریافت وب شهر :

من به عنوان یک نماینده از طرف کسانی که از mybb استفاده میکنند ، از شما چند گله و چند پیشنهاد دارم که امیدوارم انتقاد و
پیشنهاد منطقی را بپذیرید و به آن در راستای بهتر شدن انجنمن های پارسی زبان عمل کنید.
همانطور که میدانید mybb دارای کاربران فارسی زبان بسیاری است پس این را بدانید که بر روی دوش شما به عنوان مرجع فارسی ، مسولیت بزرگی سنگینی میکنه.
اما اصل مطلب :
همانطور که دوستان میدانند ، ما 2 مرجع فارسی برای این سیستم نداشتیم. یکی وب شهر بود که واقعا کارش درست بود و دیگری شما.
العان که وب شهر دیگه فعالیتی نمیکنه پس شما باید جوابگوی کاربران بیشتری باشید.
دوستان عزیز فارسی سازی شما مشکل دارد

البته نه اون مشکلی که شما میگید.
چرا شما ناتتد وب شهر کل سیستم را آماده نصب نمیکنید؟
وب شهر دارای نصب فارسی است.
دارای کنترل مدیرفارسی است.
کلا همه چیزه این فروم فارسی بود.
با اینکه دیگه فعالیت نمیکنه ولی هنوز از بیشترین محبوبیت نسبت به شما برخوردار است.
من شما شما خواهش میکنم

مشکل و از هم گسیختگی نشوند.

پیشاپیش از شما و مخصوصا مدیریت وب شهر متشکرم . امیدوارم همیشه موفق باشید.
همچنین برای شما و دیگر کاربران ، آخرین نسخه از انجمن وب شهر را پیوست میکنم تا بیشتر با وب شهر و تفاوت های
آن پی ببرید.
همچنین اگر مدیران وب شهر خواستار فعالیت 2 باره هستند ، اینجانب از لحاظ Support آنها مشکلی ندارم
لینک دریافت وب شهر :