مدير كاربر جديد كاربر فعال و....

BeHnAm_akb

Active Member
من در سایتم در قسمت انجمن ها مدیر نیستم چه طور میشه بدون از اول ساختن دیتابیس خودم رو مدیر کنم یا کاربری رو از کاربر جدید به کابر فعال تغییر دهم؟

milad_p7

Member
bakhanbeigi گفت:
من در سایتم در قسمت انجمن ها مدیر نیستم چه طور میشه بدون از اول ساختن دیتابیس خودم رو مدیر کنم یا کاربری رو از کاربر جدید به کابر فعال تغییر دهم؟

سلام.
دوست عزيز اين كار رو بايد در قسمت مديريت گفتگو انجام بدي.

اگه اطلاعات بيشتر مي خواي پيدا كني. قبلا خيلي در موردش بحث شده فقط كافي يه جستجو تو مباحث اين انجمن داشته باشي! همين.

www.bia2patogh.com

saman_sweden

Active Member
bakhanbeigi گفت:
آيا انجمن فقط خودش است يا همراه phpnuke است
1-اگر فقط انجمن خالي داريد كه تنها راهش همون ديتا بيس است يعني ميريد تو ديتا بيس و اونجا تغيير ميدهيد
اگر انحمن به همراه phpnuke است كه بايد از طريق cpanel خود نوك واردشده و بعداز تنطيمات لازم ميرويد قسمت Permissions انجمن وبقيه را درست مي كنيد

BeHnAm_akb

Active Member
توضيح

فكر كنم خوب متوجه نشنيد من از نوك و انجمن ها استفاده ميكنم در هر انجمن نوشته شده مدير : Behnam اما در ارسال مطلب با نام كاربر جديد هستم و در سايت نيز دو بار بايد كلمه عبور و نام كاربري بدم يك بار براي كاربري يك بار مديريت

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
bakhanbeigi شما بايد براي يوزرها Rank تعريف كني...

امضاي من رو يك نگاهي بكن چي نوشتم آقا :wink:

اين موضوع خيلي توي انجمنها مطرح شده و جواب داده شده..

مخلصيم

مجيد

جدیدترین ارسال ها

بالا