سلام
اول اینکه مهترم نه و محترم و ازافه هم نه و اضافه!
خوب این شوخی بود اما:
استفاده از session در asp .NET دیگه منسوخ شده. حالا تو بگو می خوای چه کار کنی شاید راه حل بهتری داشته باشه اما استفاده از session هم این طوریه:
کد:
Session.Contents["name"] = "nnn";
اگه .NET کار می کنی بهتره پایگاه داده اش هم sqlserver باشه که خیلی راحت با هم کار می کنن و اگه خواستی من توضیحات کامل رو بهت می دم.
اما در مورد ارتباط با access اگه گیری من نمی دونم.
مدير محترم به دليل اشتباهات نگارشي خيلي عذر ميخواهم و ميخواستم بدونم كه چطوري ميشه با sqlserver ارتباط برقرار كرد و چه نرم افزار هاي جانبي لازم هست من اس كيو ال سرور 2005 رو دارم اما نحوه استفادش رو باد نيستم لطفا اگر ميشه در همين جاتوضيح بدين
چطومن برنامه ای که نوشتم بعد که میزارم توسایت از تنظیمات web.config ارر میگیره
از remotonly اگه درست نوشته باشم و windows از این دو قسمت در فایل وب دات کنفیگ ارر میگیره
خواهشن زودی کمکم کنین
من الان عجله دارم ولی سعی می کن کوتاه و مختصر پاسخ سوال های شما رو بدم.
در مورد login: اگر از Visual Studio 2005 استفاده می کنيد در منوی toolbox يه ردیف جدید اضافه شده به نام login که تمام componet های لازم برای login و membership رو داره.کار با اون ها به راحتی فقط همين هست که بگيری بکشيشون توی صفحه.
يه کم با هاشون ور برو بعد اگه سوالی داشتی باز من جواب میدم.
در موردSQL SERVER2005 ، راحت نصب می شه و ايجاد DataBase در اون هم راحته. می مونه تنظيمات در Visual Studio.
Server Explorer >> Data Connections >> [Right Click] >>Add Connection >> Data Source: Microsoft SQL Server
بعد Server Name رو وارد می کنی که اگه کامپيوتر خودته، نقطه می ذاری.
نام DataBase رو هم وارد می کنی و OK می زنی. به همين راحتی.
مطمئن باش SQL Server از Access راحت تره. چون visual studio 2005 این خصوصیت رو داره که اگه پایگاه داده SQL Server باشه می تونی توی خود visual studio هم table ها رو ببینی و حتی table ایجاد کنی.