قالب مدل Nissan370z

مدل Nissan370z

سلام
این اولین ماشینیه که ساختم فقط یه چیزاییش از عقب مونده که هنوز نساختم . یه چند تا اسکرین میزارم .نظرتون رو بدین
زیاد تو رندر حرفه ای نیستم - این الان رو استاندارد هست
به یه متریال برای شیشه ها و چراغ ها هم نیاز دارم ( راهنمایی کنین )
122.jpg1.jpg2ibp4xd.jpg2zzkgv6.jpgdf.jpg
http://up.vatandownload.com/images/p0xc75dklflugbx6kq5.jpg
http://up.vatandownload.com/images/l4lufqsou6tso9yhph0b.jpg

آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
برای بار اول خیلی خوبه، تمرین کنی دستت راه میفته!
برای متریال هم تو موتور رندر گیری رو بگو تا بگم.
ضمنا بعد از متریال باید از یه تصویر برای Enviroment استفاده کنی تا Reflectها طبیعی بشن، و بهتره که تصویر HDRI باشه.

emad04

Well-Known Member
سلام پیام جان
خوبی ؟
کارت خوبه شده .
از لحاظ مدلینگ خوب پیش رفتی ولی رندر خوب نیست
سعی کن رو هر دو تا هم زمان کار کنی و قدرتو بیشتر کنی
خسته نباشی

سلام پیام جان
خوبی ؟
کارت خوبه شده .
از لحاظ مدلینگ خوب پیش رفتی ولی رندر خوب نیست
سعی کن رو هر دو تا هم زمان کار کنی و قدرتو بیشتر کنی
خسته نباشی

نمیدونم چرا تو کل زندگیم همه بهم میگن پیام !!!!!!!!!! ( پیمان )
اره باهات موافقم رندرینگم خوب نیست ولی دارم روش کار میکنم به لطف یکی از دوستان فیلیپینی که نکات مهم وی ری رو داره بهم یاد میده
یه سری از استودیو های نورپردازی شده و متریال های خودش رو هم داره بهم میده ببینیم چی میشه دیگه

آخرین ویرایش:

emad04

Well-Known Member
اها رندر بهتر شد . راستش انتظار نداشتم اوایل کارت بتونی رندر در حد متوسط به بالا بگیری معلومه داری خوب آموزش می بینی خوب من یه سری نکات بهت بگم ببین شیشه ماشین رفلکتش خوب نیست رفلکتا رو کنترل کن خیلی کارت زیبا تر میشه یه اتاق هم همینجوری براش بساز که حداقل از بیرون معلوم باشه زیبایی دو چندان میشه شیشه چراغ جلو هم معلوم نیست رفلکتای روی بدنه رو دوس دارم خوب در آوردیرینگ و لاستیک رو هم خیلی خوب در آوردی اما مترال بدنه خوب نیست . پلاستیکی می زنه . دون دون های متالیکی هم در بیاری روش بهتره رپبکگراند کیفیتش از ماشین کمتره رنگ زرد ماشین خیلی جیق شده و ماشین رو کلآ از بکگراند جدا کرده و میشه پی برد که رندره خسته نباشی

Mehroo

Member
سلام
برای شروع مدل خوبی شده
روی ستون عقب یه سیر مشکلاتی هست که بارز ترینش اینه که لبه ها رو تو ندادی و در نتیجه خیلی شارپ شده
قسمت پایین صندلی باید حجم بیشتری بگیره
چندتا مدل اماده ازش ببینی دستت میاد چی به چیه

جدیدترین ارسال ها

بالا