قالب مدل Metrakit xl80r 2009

سلام
بعد از یه وقفه کاری طولانی مدت ( 1 ماهه ) و اولین تجربه در ساخت موتور تونستم موتوری رو که ارزوی مدل کردنش رو داشتم بدون بلوپرینت و با عکس های بسیار کم کیفیت مدل کنم :green:
خوب . همه چیش مدل شده به غیر از قسمت زیر فلاپش ( سیلندر و ... ) چون عکس لختی از موتور نداشتم نتونستم بسازمشون
حالا اگه شما دوستان عکسی ازش پیدا کردین دریغ نکنین و اینجا بزارین تا مقرون به صرفه باشه
سیم ترمز ها و جزئیات فرمون موقع رندر hide بود دیگه حوصله نکردم رندر بگیرم سیستمم هم که همش موقع رندر قاطی میکنه ..:-?

_ همه جزئیات با max 9 کار شده
_ رندر ها با vray adv 2.0 گرفته شده
_ از فتوشاپ هم یه استفاده کوچیکی شده
12dd.jpgdfg.jpga (2d).jpggh.jpg

سلام خسته نباشید . مدل خیلی خوبی شده ولی پیچیده ترین قسمتها تو ساخت موتور engine,detail engine , داخل فلاپ ها است... است تو مدلی رو انتخواب کردی که بیشتر فلاپ به کار رفته ...
و اون قسمتی هم که به کار نرفته رو نساختی ... سعی کن کاملش کنی . تا این جا که حرف نداره ...

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب از نظر مدلینگ چون بلو پرینت چیزی نداشتی میشه گفت خیلی عالی شده. چون تو اینترنت زدم کلا 4تا عکس ههست اونها هم خوب نیست
. ولی چرا گلگیر روی چرخ های جلو رو مدل نکردی؟
و باک بنزینت هم یکمی ایراد داره.
حالا عکس گزاشتم خودت ایراد ها رو بهتر میبینی. ولی یک متریال خوب بهش بدی و یک رندر توپ بگیری خیلی 20 میشه. منم از این موتور ها خوشم میاد.

پیوست ها

• 2009 Metrakit 80.jpg
    2009 Metrakit 80.jpg
    379.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4
خوب از نظر مدلینگ چون بلو پرینت چیزی نداشتی میشه گفت خیلی عالی شده. چون تو اینترنت زدم کلا 4تا عکس ههست اونها هم خوب نیست
. ولی چرا گلگیر روی چرخ های جلو رو مدل نکردی؟
و باک بنزینت هم یکمی ایراد داره.
حالا عکس گزاشتم خودت ایراد ها رو بهتر میبینی. ولی یک متریال خوب بهش بدی و یک رندر توپ بگیری خیلی 20 میشه. منم از این موتور ها خوشم میاد.

ممنون madmaster عزیز
گلگیر جلو رو ساختم متاسفانه اینم hide بود الان که گفتی تازه به هوش اومدم
سایز این عکس هم خیلی خوبه و میشه ازش استفاده کرد دمت گرم
در مورد باک هم یه چک میکنم ببینم چکارش میکنم

Mehroo

Member
تا اینجای کار خوبه خسته نباشی
برخی از برش های بدنه کمی کار رو غیر طبیعی کرده مخصوصا باک
خالی بودن فضای زیر فلاپ هم مزید بر علت شده
پرش کن ببینیم چی از اب در میاد

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.آفرین تلاش خوبی هست.جای تقدیر داره.راستش من زیاد مدلینگی نیستن.اما به نظرم مدلش قابل قبول هست.فاز خیلی سخت ترش شیدرسازی و اینها هست.چون موتورش زیاد قوس و اینها نداره شیدر سازی و استدیو کار راحتی نخواهد بود موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا