مدل کردن یک پلان شهر

nightlord

Well-Known Member
سلام . دوستان من یه پلان cad دارم ، که نقشه یه منطقه شهری هستش و میخوام اونو با مکس مدل کنم .
چجوری میتونم این پلان رو جوری بیارم تو مکس که تمام خیابونا ، فضاهای سبز ، سکو ها ، ... به صورت یه surface در بیان تو مکس و بتونم روی پولیگانهای این surface ها کار کنم؟

♣MERA♣

New Member
سلام

دوست عزیز کد هم مثل مکس از این قانون تبعیت میکنه که خطوط برای سورفیس شدن یا اکسترود شدن باید پیوسته و جسبیده باشند.
دستوری که شما نیاز دارید هست که بین خطوط باز یک خط بسته و پیوسته و یا سطح ایجاد میکنه
شما دستور bo رو در اتوکد بزنید از صفحه ای که جلوتون میاد از منوی کرکره ای گزینه ی region رو انتخاب کنید و با زدن کلید space bar در مکانهایی که میخواهید سطح ایجاد شه کلیک کنید

nightlord

Well-Known Member
دوست عزیز کد هم مثل مکس از این قانون تبعیت میکنه که خطوط برای سورفیس شدن یا اکسترود شدن باید پیوسته و جسبیده باشند.
دستوری که شما نیاز دارید هست که بین خطوط باز یک خط بسته و پیوسته و یا سطح ایجاد میکنه
شما دستور bo رو در اتوکد بزنید از صفحه ای که جلوتون میاد از منوی کرکره ای گزینه ی region رو انتخاب کنید و با زدن کلید space bar در مکانهایی که میخواهید سطح ایجاد شه کلیک کنید

مرسی از پاسخی که دادید دوست من .:rose:
اینو میدونم دوست من . این روش برای یه پلان ساختمون جواب میده . ولی برای یه پلان منطقه شهری که خیلی شلوغه ساعتها وقت میگیره .
میخواستم یه راه سریع وجود داره؟ مثلا یه پلوگینی چیزی یا یه نرم افزار دیگه که ای کارو بکنه ؟

DIMO

Active Member
با برنامه City Engine میتونی این کار رو انجام بدی...
البته این برنامه مثل برنامه های معمولی نیست و کار کردن باهاش و یاد گرفتنش خیلی زمانبره...

♣MERA♣

New Member
بله اگه همچین پلاگینی باشه واقا معرکست اگر راهی پیدا کردم حتما تو این پست میزنم:?:

abbasi_0912

Active Member
سلام
- فایل کد رو به صورت دوبعدی بیار توی مکس و گروه کن

- یک پلن به اندازه اون منطقه از شهر بساز و اون رو پلی تبدیل کن و طبق خیابون ها پلن رو برش بزن و اخر خیابان ها رو دیتچ کن که فقط
جای ساختمان ها بمونه بعد فقط جای ساختمان ها رو با اسلایس چند تایی برش بزن ( یادت باشه پولی های 3 یا 4 ضلعی اگر بیشتر باشه اون قسمت خالی میمونه)

attachment.php

attachment.php

attachment.php

نهایتا پلاگین greeble رو روی اونجا هایی که باید ساختمان بشه اعمال کن

attachment.php

attachment.php

حالا هر بلایی که دوست داشتی سرش میاری
موفق باشید!

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    63.9 کیلوبایت · بازدیدها: 104