مدل سازی با اعمال فیزیکی اجسام

amirghibi

Member
سلام
من یه سری مدل دارم که میخوام طبیعی به نظر بیان
مثلا چند تا گونی شن دارم که میخوام خیلی طبیعی روی هم بیفتن ولی هر چی با گزینه های
مایا ور میرم نمی تونم چیزی در بیارم
کسی تا حالا از این روش برای مدل کردن استفاده کرده؟
الان مثلا میخوام یه سری گونی روی هم بیفتن بهش جراویتی دادم ولی وقتی میاد بایین روی سطح ازش رد
میشه
!
از سیستم پارچه هم استفاده کردم ولی خیلی بد له میشه گونی ها حجم دار وای نمیایسته
اگه مقاله ایی اموزشی جیزی هم معرفی کنید ممنون میشم (زبونشم مهم نیست)

سلام
introduction to maya cloth از digital tutors رو نگاه کنین و پیشنهاد میکنم از مثال های help خود نرم افزار غافل نشین قول میدم کمکتون کنه(خودم با همین مشکل روبرو بودم)
البته از سیستم soft body نرم افزار realFlow هم میشه استفاده کرد.

باید به گونی حالت cloth نسبت بدید و ذرات nparticle ریز را داخل اون بریزید (قرار بدید ) سپس یک تکسچر مناسب به گونی نسبت بدید . پیشنهاد می کنم یک بار با displacement map امتحان کنید منظورم تکسچر پارچه گونی هست که خیلی حس گونی بودن را انتقال میده .

باید به گونی حالت cloth نسبت بدید و ذرات nparticle ریز را داخل اون بریزید (قرار بدید ) سپس یک تکسچر مناسب به گونی نسبت بدید . پیشنهاد می کنم یک بار با displacement map امتحان کنید منظورم تکسچر پارچه گونی هست که خیلی حس گونی بودن را انتقال میده .
برا اینکه روی هم بیفتن باید به سطح زمین create passive collider از قسمت nparticle نسبت بدید . تا اینجای کار گونی ها فقط پارچه هستند و باید create passive collider به اون ها هم نسبت بدید تا از هم رد نشن

ncloth )از اینکه از هم رد میشن از قسمت کالیژن thiknessرو تغیر بده .اگه سر بخوره stickiness liftرو زیاد کن .اگه خیلی نرمه Rigidity رو زیاد کن .و همینطور میتونی برای حجم دادن mass رو تغیر بدی!! با آزمون و خطا هم میتونی این کارا رو بکنی

amirghibi

Member
(((و ذرات nparticle ریز را داخل اون بریزید)))

اینو نمیدونم چطوریه میشه از روی یه عکس یا گزینه ها بگی !
الان مشکل شد حجم دار نشدن گونی (گونی ها موکت شد)

mostafabibin2

Well-Known Member
به نظرم اگر می خوای بهشون وزن بدی، و اگر کارت حرکت نداره (ساکن هست)، بهتره از ZBrush و یا Mudbox استفاده کنی. جستجو کن تو اینترنت ببین لباس رو چطور تو ZBrush و یا Mudbox در میارن. کار خیلی جذابی هست. لزومی نداره بری سراغ nCloth که به نظرم با یکی از همین دو تا نرم افزار به خوبی میشه انجام داد

amirghibi

Member
به نظرم اگر می خوای بهشون وزن بدی، و اگر کارت حرکت نداره (ساکن هست)، بهتره از ZBrush و یا Mudbox استفاده کنی. جستجو کن تو اینترنت ببین لباس رو چطور تو ZBrush و یا Mudbox در میارن. کار خیلی جذابی هست. لزومی نداره بری سراغ nCloth که به نظرم با یکی از همین دو تا نرم افزار به خوبی میشه انجام داد

مساله اینه میخوام یه ذره با این قسمت توی مایا ور برم یاد بگیرم
در اصل من کار رو تو زبراش تموم کردم کاره خاصی هم نداشت
یه سری ماسک زدم و جراویتی دادم بقیه هم با براش موو صاف و صوف کردم

جدیدترین ارسال ها

بالا