مدلینگ رنو 5

mani h2

Member
بچها من دارم یه رنو 5 مدل میکنم :green:
البته هنوز خیلی خیلی کار داره.
به نظرتون تا اینجاش کارم چه طور شده ؟؟؟:)

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    149.3 کیلوبایت · بازدیدها: 39
  • 2.JPG
    2.JPG
    115.8 کیلوبایت · بازدیدها: 30
  • 3.JPG
    3.JPG
    124.8 کیلوبایت · بازدیدها: 34

1seda

Member
سلام
کارت بد نیست اما پیشنهاد میکنم تکمیلش کنی و متریال بد یو اونوقت بزاری چون اونموقع کارت خودش و نشون میده و الان فقط یک کار خام هست که تا اینجا خوب در آمده . کاملش کن بزار تو گالری .
موفق باشی

mjamali

Member
سلام
کارت بد نیست اما پیشنهاد میکنم تکمیلش کنی و متریال بد یو اونوقت بزاری چون اونموقع کارت خودش و نشون میده و الان فقط یک کار خام هست که تا اینجا خوب در آمده . کاملش کن بزار تو گالری .
موفق باشی
موافقم.در کل بی نظیر شد.البته ایده رنو هم خوبه

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام مانی جان

تبریک می گم ، کارت خوب هست . حتما دنبال میشه از طرف بچه ها . سعی کن وایر مدل رو بدون مدیفایرهای نرم کننده مثل Mesh Smooth بذاری تا بشه روش نظر بهتری داد .

1seda جان سلام

شرمنده این رو میگم ولی فکر می کنم کار مانی درست بوده که مدل رو در این قسمت و در این مراحل گذاشته چون همونطور که از اسم این قسمت مشخص هست برای انجام گام گام مراحل طراحی کارها هست ولی در مورد انتهای کار حق باشماست و باید با یک رندر خوب در قسمت گالری گذاشته بشه .

همگی موفق باشید :rose:

mani h2

Member
بچه ها من یه کارایی رو مدلم کردم و یک سری رندرم گرفتم که البته رندر فاینال نیست کیفیت رندرامو پایین گرفتم فقط برای اینه که شما اشکالاشو بهم بگینو درستش کنم .
خیلی خوشحال میشم نظراتتونو بدونم.:rose:

پیوست ها

• 2.JPG
    2.JPG
    49.3 کیلوبایت · بازدیدها: 44
  • 4.JPG
    4.JPG
    56.1 کیلوبایت · بازدیدها: 43
  • 6.JPG
    6.JPG
    60.1 کیلوبایت · بازدیدها: 38

mani h2

Member
سلام مانی جان

تبریک می گم ، کارت خوب هست . حتما دنبال میشه از طرف بچه ها . سعی کن وایر مدل رو بدون مدیفایرهای نرم کننده مثل Mesh Smooth بذاری تا بشه روش نظر بهتری داد .

1seda جان سلام

شرمنده این رو میگم ولی فکر می کنم کار مانی درست بوده که مدل رو در این قسمت و در این مراحل گذاشته چون همونطور که از اسم این قسمت مشخص هست برای انجام گام گام مراحل طراحی کارها هست ولی در مورد انتهای کار حق باشماست و باید با یک رندر خوب در قسمت گالری گذاشته بشه .

همگی موفق باشید :rose:

خیلی ممنون:rose:بابت نظرتون .
فقط میبخشید منظورتون از وایر مدل این هاست ؟؟؟؟:-?

پیوست ها

• untitled1.JPG
    untitled1.JPG
    112.9 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • untitled2.JPG
    untitled2.JPG
    139.8 کیلوبایت · بازدیدها: 22

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام مانی جان

بله دوست من ، البته تصویر سمت چپ :paint:

خیلی خوب شده ، نمی دونم چرا این مدل رنو انقدر به دلم نشسته :wink:

بطور کلی عرض می کنم که تا اونجایی که می تونید از تعداد فیس های کمتری استفاده کنید ولی تا اندازه ای باشه که با یک Mesh Smooth به مدل کامل برسید .

همونطور که شما هم رعایت کردید ، نباید از فیسهای 3 یا 5 ضلعی در مدل استفاده کرد . فقط چهار ضلعی :paint: که البته دلایلی هم داره ، مثلا در هنگام unwarp و یا استفاده از Mesh Smooth

من احساس می کنم در داخل گلگیرها فیسهای سه ضلعی دیده میشه (البته احتمالا از این زاویه این طور هست) در انتهای کار هم باز سعی کن که مدلت رو بهینه کنی . یعنی فیسهایی که می تونی حذف کنی ولی به کیفیت مدل آسیبی نزنی حذف کن .

موفق باشی

1seda

Member

بطور کلی عرض می کنم که تا اونجایی که می تونید از تعداد فیس های کمتری استفاده کنید ولی تا اندازه ای باشه که با یک mesh smooth به مدل کامل برسید .

همونطور که شما هم رعایت کردید ، نباید از فیسهای 3 یا 5 ضلعی در مدل استفاده کرد . فقط چهار ضلعی :paint: که البته دلایلی هم داره ، مثلا در هنگام unwarp و یا استفاده از mesh smooth

من احساس می کنم در داخل گلگیرها فیسهای سه ضلعی دیده میشه (البته احتمالا از این زاویه این طور هست) در انتهای کار هم باز سعی کن که مدلت رو بهینه کنی . یعنی فیسهایی که می تونی حذف کنی ولی به کیفیت مدل آسیبی نزنی حذف کن .

موفق باشی

منم موافقم کارت خوب شده اما بدنه را باید دست کاری کنی چون یه جورای تو ذوق میزنه
بیشتر مشکل رو بدنه هست و شاید 3 ضلعی و یا 5 ضلعی بودن بعضی قسمت ها کار رو برای مش اسموت یا توربو مش خراب کرده .
بعد هم ماشین رو خوابوندن به نظر من یکم نافرمش کرده . البته با اینکه خواستی اسپورت نشون بدی اما چرخ عقب را خیلی خوابوندی و یه جورایی هماهنگی بین چرخ عقب و جلو نیست . برای همین وقتی از بغل نمایی که قرار دادی نگاه میکنی مخصوصا عقب ماشین جالب به نظر نمییاد .
کلا ایراد خاصی نداری یکم وقت بذاری مشکلت حل میشه .

mani h2

Member
Baloot3D جان و 1seda جان خیلی ممنون از راحنمایی هاتون حتما کارایی رو که گفتید اعمال میکنم .:rose:
ورنگ ماشینم رو هم تصمیم گفتم عوض کنم این رنگ اصلا به دلم نشسته .:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا