سلام خسته نباشی دوست عزیز
به نظرم چیدمان ورتکس ها توی نقاطی که دایره کشیدم مشکل داره شایدم از رندره
مشاهده پیوست 106710
سلام بر دوست عزیز ....
خوبی ؟
اقا کار قشنگیه ... فقط یه چند تا مشکل داره ...
1 اینکه دیسک های ترمزت بیش از حد بیرونه یعنی هم خیلی بزرگه هم باید بره تو تر ... اگرم رفرنس اصلی هم اینجوریه یه کالیبر برای روی دیسک بزار که کار اینجوری طبیعی تر دربیاد ...
2 رندرش خوبه ولی متریال سازیت یه جوریه ... برعکس عمل کردی ... باید یه حالت متالیک می دادی که چند درصد رفلکت داشته باشه .. اما الان رفلکت داره ولی یجورایی حالت مات داره ....
فکر کنم با تغییر جهت نور ها کار متحول شه از نظر رندرینگ ...
موفق باشی عزیزم..
رینگ عمق نداره تقریبا شبیه قالپاق شده یا مثلا بوستر ترمز جا مونده
ممنون دوست عزیز...حتمامشخصه که کار جزئیات زیادی داره ، و شما زحمت زیادی کشیدین . رفته رفته با تمرین بیشتر کارهاتون بهترو بهتر میشن . کار خوب زیاد ببینید و به جزئیات اجسام دقت بیشتری بکنید .
سلام
يه سری ايراداتو دوستان گفتن يه سری ايرادا رو نه.
ببين تو مدلسازی ماشين دقت رو بعضی مسائل کارتو خيلی تغيير می ده، با همايون موافقم "به جزئیات اجسام دقت بیشتری بکنید"
به نظر من کار عجله ای زدی.
رينگ و ديسک ماشين زيادی بيرونه و اينکه رينگ پهنای لازم رو نداره، اولين چيزی که به چشم مياد.
دومين چيزی که به چشم مياد لاستيک دوره شيشس که اندازه و شکل غير عادی داره.
بقيه چيزایی که با نگاه بيشتر به چشم مياد:
درز کاپوت ناميزون
عدم فاصله بين شيشه جلو و کاپوت و نبودن برف پاکن ها (در صورتی که به نظر می رسه داخل ماشين هم مدل شده)
تخت بودن شيشه ها (رفلکت شکسته شيشه واسه مشکل ورتکس هاست)
ساف نبودن و يا نا ميزون بودن خطوط، بيشترين مشکل خطوط واسه سپر جلو هست که قسمتای انهنا دار ، انهنای درستی ندارن و قسمتای صاف هم صاف نيست، يه جورايي مثل ماشين تصادف کرده شده مخصوصا قسمت ورودی هوای طرفين سپر جلو که عکسی که از نما جلو گذاشتی کاملا موجدار بودنش معلومه، و خط دور چرخها روی گلگير که هر قسمت اندازه متقاوتی داره.
تيز بودن قسمت وسط سقف که اينم از نمای جلو معموله.
به هر حال اميدوارم روی کارای بعديت بيشتر وقت بذاری و به رفرنس بيشتر دقت کنی، موفق باشی
سلام وقتی اساتید مدلسازی مثل سینا تهرانی نظر میدن من به شخصه به خودم اجازه ورود توی این حیطه رو نمیدم.
در مورد رندرینگ
استدیو خوب شده. نقاط سفیدی که توی رفلکت میافته بیشتر بشه بهتر هست
در مورد فضای کویری رنگ ها خوب نیست. تاریک زیاد شده. به نظرم بک گراند یه مقدار عدم تناسب داره با سوژه .
در کل تلاش خوبی بود موفق باشی
سلام وقتی اساتید مدلسازی مثل سینا تهرانی نظر میدن من به شخصه به خودم اجازه ورود توی این حیطه رو نمیدم.
در مورد رندرینگ
استدیو خوب شده. نقاط سفیدی که توی رفلکت میافته بیشتر بشه بهتر هست
در مورد فضای کویری رنگ ها خوب نیست. تاریک زیاد شده. به نظرم بک گراند یه مقدار عدم تناسب داره با سوژه .
در کل تلاش خوبی بود موفق باشی